Confuzul Filat si ce mai pune Putin la cale. La summitul CSI, premierul rus a comparat situatia din Moldova cu cea din Kirgistan. Premierul moldovean s-a declarat confuzat


Premierul moldovean, Vladimir Filat, a declarat, ieri, că este confuz în legătură cu afirmaţia premierului rus, Vladimir Putin, potrivit căruia situaţia din Republica Moldova este în continuare “instabilă”. Premierul rus Vladimir Putin a afirmat intr-un interviu acordat postului de televiziune MIR ca situatia politica neclara din Republica Moldova poate fi asemanata cu aceea din Kirgizstan, unde premierul a fost inlaturat in urma unor confruntari violente de strada.

Intrebat despre discutiile bilaterale pe care le-a avut vineri cu premierul Vlad Filat la summitul sefilor de guverne din tarile membre CSI, Putin a raspuns ca “situatia politica din Republica Moldova nu este clara inca”.

El a adaugat ca “aceasta nu este probabil la fel de tensionata ca cea din Kirgizstan, dar am vazut ca este aproape ca in Kirgazstan”.

“Am dori sa avem nu doar liniste la granitele Rusiei, ci si o situatie politica si economica pozitiva in tarile vecine, tinand cont de faptul ca au impact asupra noastra. De aceea, vom face tot posibilul pentru a ne ajuta vecinii, inclusiv Moldova”, a mai declarat premierul rus.

Republica Moldova isi construieste relatiile cu Rusia pe baza unui parteneriat strategic, a declarat premierul Vlad Filat vineri seara, in cursul intrevederii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa summitul sefilor de guvern din tarile membre CSI, care a avut loc la Sankt Petersburg.

“In actiunile noastre noi ne bazam pe un parteneriat strategic cu Rusia”, a spus confuzul Filat.

Sursa: Ziare.com

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Confuzul Filat si ce mai pune Putin la cale. La summitul CSI, premierul rus a comparat situatia din Moldova cu cea din Kirgistan. Premierul moldovean s-a declarat confuzat”

  1. @VR -KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    VICTOR, CE CREZI DESPRE GHIMPU?

    MIE SINCER MI-A PLACUT CAND A ZIS – <> A ZIS-O CU UN REGRET! STII CE MULT MI-A PLACUT!

    NU AM CE SA FAC SUNT 25% ROMAN (75% CROAT) SI SUNT MANDRU CU ASTA…
    MA BUCUR DE FIECARE LUCRU CARE IL AUD DESPRE ROMANIA!
    MA INTERESEAZA SOARTA FIECARUI mm DE ROMANIA. STIU LIMBA ROMANA INVATATA DE LA BUNICUL MEU. CAND ERAM COPIL AM AVUT PROBLEME LA SCOALA DEOARECE GANDEAM IN ROMANA SI NU IN SRPSKOHRVATSKI.
    ESTE EXTRAORDINARA INFORMATIA DE PE BLOG!!!!!!

  2. VR says:

    Multumesc. Doamne ajuta!
    PS: Nu a aparut citatul…

  3. @VR -KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    INTREBAT DACA MERGE LA MOSCOVA GHIMPU A RASPUNS
    CE SA CAUTAM NOI ACOLO? ACOLO MERG INVINGATORII – SUPERB
    ASTA A ROSTIT SUNT SINGUR CU DURERE DAR SI CU MANDRIE!
    AM FOST ATAT DE FERICIT CAND AM CITIT CE A ZIS…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova