VIDEO cu vrajitorii si fosta iubita a lui Cristian Tabara, Alina Bodnaru, care iese la rampa. Tabara ar fi fost indepartat din ProTV cand s-a aflat de presupusul viol. La fel a procedat boss-ul Pro, Adrian Sarbu, si in cazul lui Bogdan Chirieac

Adevarul publica prima iesire la rampa a fostei iubite a lui Cristian Tabara, Alina Bodnaru (pe care o vedeti mai sus intr-un reportaj cu vrajitorii). Regretabil, prin afisarea sa publica, reporterita Acasa Tv, unde lucreaza la emisiunea “PoveStiri adevarate”, isi transforma povestea intr-o stire tip ProTv si pune o pecete de nesters pe viitorul fetitei sale. Naiv, imi pusesem speranta ca bietului copil sa i se pastreze anonimitatea. Da’ de unde? Cu el pe toate gardurile. Astazi, Cristian Tabara a fost audiat de politisiti, dupa ce si fetita de 12 ani şi mama sa au dat declaratii la Politiei. In tot cazul, declaratiile fostei iubite a lui Tabara par sa aiba sustinere si din Trustul Pro, mai multe surse afirmand ca fostul realizator al emisiunii “Parte de carte”, timp de vreo 10 ani, a fost solicitat de conducerea postului sa paraseasca televiziunea. Informatia pare sa aiba o baza reala daca ne gandim ca la fel a procedat boss-ul ProTv Adrian Sarbu cu Bogdan Chirieac, caruia i-a suspendat emisiunea “Pro Vest” cand au aparut primele elemente privind colaborarea sa cu Securitatea si, apoi, milioanele pe care le-a facut prin STS si MAI printr-un foarte posibil trafic de influenta la nivel inalt. Public mai jos articolul din Adevarul:

Alina Bodnaru, fosta iubită a realizatorului TV Cristian Tabără susţine că acesta avea probleme sexuale. Fiica Alinei, în vârstă de 12 ani, s-a plâns poliţiştilor, la începutul lunii iunie, că Tabără a abuzat-o sexual, oamenii legii declanşând în acest caz o cercetare.

Într-un interviu pentru „Adevărul de Seară”, Alina Bodnaru a povestit că din cauza acestui scandal sexual Cristi Tabără ar fi plecat de la PRO TV în vara anului trecut, imediat după incident.
„Evenimentul neplăcut s-a petrecut în mai, iar fiica mea mi-a povestit la câteva săptămâni după. Eu lucram atunci la «Poveştiri Adevărate» şi i-am povestit producătoarei. Şi ea are fete şi mi-a spus că nu poate să păstreze un asemenea secret. Ulterior, am fost chemaţi eu şi Cristi de către două persoane din conducerea trustului Media Pro, iar el a recunoscut ce a făcut. Apoi Cristi mi-a spus că a mai fost chemat la discuţii cu conducerea şi a discutat despre plecarea sa”, a spus fosta iubită a lui Tabără.

Alina Bodnaru, care era într-o relaţie amoroasă cu realizatorul TV de şase ani, susţine că problemele de cuplu nu au început odată cu abuzul sexual la adresa fiicei sale, ci că datau de un an: „Eu şi Cristi nu mai aveam viaţă sexuală de un an atunci când a avut loc incidentul cu fiica mea. Nu ştiu dacă erau motive psihice sau medicale”.

Apărat de vecini şi foştii colegi

Spusele fostei iubite a lui Tabără sunt susţinute şi de foşti colegi ai prezentatorului. Sub protecţia anonimatului, aceştia au declarat pentru „Adevărul de Seară” că plecarea lui de la Media Pro are legătură cu presupusul abuzul. Potrivit acestora, plecarea intempestivă a lui Tabără de la postul din Pache Protopopescu, în luna august 2009, ar fi fost mai degrabă una forţată, pentru ca numele televiziunii să nu fie „murdărit” de un posibil scandal.

În acelaşi timp, alţi foşti colegi ai jurnalistului refuză să creadă că acesta ar fi capabil să abuzeze un copil, ştiindu-l ca pe un bărbat atât moral,  cât şi carismatic. „Cât timp a lucrat la PRO TV, femeile făceau coadă în jurul lui, pentru că e un tip cuceritor prin prisma inteligenţei sale oratorice. Nu cred că putea Cristi să facă aşa ceva, mai ales că un comportament deviant este uşor de observat şi nu apare la vârsta lui”, ne-a declarat un alt angajat al postului.

Şi vecinii îl apără pe Cristi Tabără. Îl cunosc de trei ani şi nu vor să accepte sub nicio formă că acesta ar fi capabil de un asemenea gest. Mai mult, ei spun că actualul director al Departamentului de Film al TVR şi-a păstrat „simţul bisericesc” şi este vizitat în continuare de înalte feţe bisericeşti şi de măicuţe. „El nu prea stă pe-acasă, pleacă mult în delagaţii prin străinătate, e un om cu o structură morală impecabilă. A ajutat cu bani şi o bătrână de peste stradă, care era foarte bolnavă. Cred că femeia aia care îl acuză nu e întreagă la minte” , ne-a spus una dintre vecinele jurnalistului.

Sursa: Adevarul

Video: AcasaTV

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “VIDEO cu vrajitorii si fosta iubita a lui Cristian Tabara, Alina Bodnaru, care iese la rampa. Tabara ar fi fost indepartat din ProTV cand s-a aflat de presupusul viol. La fel a procedat boss-ul Pro, Adrian Sarbu, si in cazul lui Bogdan Chirieac”

 1. gabrielle kacet says:

  O femeie stie daca lipsa sexului e datorata unor motive psihologice sau medicale. Cuplurile discuta despre asta.Si ce daca nu mai aveau viata sexuala? Dar trebuie amintit si asta ca sa “mearga ” cu ce declara fosta nevasta.Se trage din toate directiile. In aceasi zi apare mama si copilul peste tot ,plus in cateva ore fosta ! Normal era ca declaratia “fostei ” sa apara peste cateva zile cand cineva se gandea sa ii ia un interviu. Foarte convenabil veninul curge de peste tot, toti concorda in declaratii cu oprice pret -chiar daca femeile respective mi se par -dupa cum vorvesc despre viata lor sexuala-doua proaste….
  Copilul presuspa victima povesteste si mai nonsalant “mi-a bagat mana in chilot”i–atitudine nu de copil traumatizat , ci de Lolita damboviteana …

  Pe urma:
  O femeie -mama nu vorbeste despre presupusul “viol” al fiicei sale ca despre “evenimentul neplacut” , ca doar nu e vorba de o inundatie!
  Un tata ii sparge capul (cel putin)celui care ii marturiseste nonsalant ca a avut “curiozitati anatomice ” cu fiica sa…

  Reactiile celor patru implicati -mama , fiica , tata , fosta nevasta sunt in perfect acord si frumos orchestrate ca si cum fiecare ar fi invatat de la un psiholog ce sa spuna ca sa se imbine perfect .
  Eu cred ca plecarea de la Pro se datoreaza acestui scenariu kafkian, pentru ca aia nu stau sa caute , arunca rapid maseaua presupusa stricata.Dar cred ca ramane o facatura, aparuta acum din motive care imi scapa…

 2. suplacu de barcau says:

  “cuplurile discuta…” mda. bunicii nostri care nu stiau ce-s acelea cupluri, nici concubini, ci doar FAMILE cu 4,5,6,7 copii care aveau o mama si un tata ( aceiasi). Asta e rezultatul inmultirii faradelegii odata cu epoca asa zis moderna ( ce termen frivol)

  o lume urata urata urata…

 3. AZALGOLD says:

  Ca pentru PRO-tv imaginea este cel mai important lucru, stim. Ca renunta la valorile sale, daca situatia o cere, iar stim. Asta nu inseamna ca a renuntat la Cristi Tabara pentru ca acesta ar fi recunoscut. Pe Alina Bodnaru am vazut-o capabila sa joace un teatru bunicel, dar declaratiile ei nu ma conving.
  Nu a sunat nici un clopotel de alarma in mintea ei, dupa 1 an de incapacitate sexuala?
  In mai 2009 are loc asa-zisul abuz.
  “Mama” afla la cateva saptamani(nu vede nimic schimbat la fetita ei intre timp? – nu o vede nici suparata, nici trista, nici furioasa cum este acum dupa un an?)
  In iunie incepe sa se planga colegelor si sefilor(dar relatia deja nu mai mergea de un an – adica din 2008).
  Imi pun intrebarea daca nu-si dorea sa scape de el de la slujba sau sa se razbune pentru lipsa lui de apetenta, ori din gelozie.
  De ce atata furie tocmai acum dupa 1 an ?
  Poate pentru ca a aflat ca el are o alta relatie si chiar intentii serioase, asa cum nu a avut cu ea?

 4. VR says:

  Da. Asa cred si eu. Razbunare prosteasca ce duce la nenorocirea fiicei…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova