PNL-ista Vitalia Pavlicenco, agent KGB?

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “PNL-ista Vitalia Pavlicenco, agent KGB?”

 1. PUSCASU VLAD IRIMIE says:

  Chiar am si sesizat,intr-un articol provocator intitulat ,,Mihai Ghimpu nu mai vrea sa aiba a face cu unionistii,,

  aratam ca Unirea nu se face de catre neica nimeni partid de 1 la suta,ci de catre Parlamentul RM si presedintele ales in functie,prin referendum.

  Ori Mihai Ghimpu in ciuda declaratiilor,era cel mai in masura sa doreasca acea Unire,declarand rusiilor ca ,,nici gand de Unire cu Romania,, pentru a nu intoarce vinul moldovenesc inapoi de la vama Rusiei.A fost o chestiune economica,insa in politica UNA SPUI alta gandesti.DEci el avea gandul la Unire. A facut referendum pentru a fi ales presedinte,apoi inca alte alegeri,iar electoratul nu l-a sustinut,si a fost mazilit de fostul PCRM-ist,actual european Lupu in blana de oaie.

  Desigur ca si Voronin peste cativa ani va fi membru crestin democrat,ori cine stie,liberal,ca asa va fi ,,trendy,, la moda.

  Nu ne mai mira nimic,insa deocamda Unirea cu Romania nu este posibila prea curand: problema armatei ruse din Transnistria si particica basarabeana a Nistrului.Problemele mafiei,drepturiilor omului,traficului de organe,fiinte umane,proxenetism,etc nu sunt rezolvate…

  Basarabia se va uni cu Romania cand smirnov va pleca cu gasca lui acolo unde s-a nascut: in Siberia ori rusia.Pana atunci este un ideal,o dorinta.

  Cat despre tovarasa vitalia,o fi pusa si ea(insa nu se stie exact) sa intercepteze pe X pe Y. Parca incepem sa uitam in ce capcane au cazut cu accident rutier si Grigore Vieru si nu numai el,ci si Aldea Teodorovici ,prin ,,Suveranitatea,limba romana,Eminescu,,

  Rusia in Letonia ,Lituania,Estonia in special prin comunitatiile evreesti si mai ales prin veteranii rusi de razboi,spalati pe creier de Stalin,incearca cu disperare sa isi mentina fosta hegemonie URSS,insa nu-i mai tine,nu-i mai reuseste.Statuiile ostasului sovietic violator au fost dinamitate in Riga,Vilnius si alte orase,

  ma ofer voluntar sa dinamitez statuiile lui Lenin ,Stalin,ostasului sovietic voronist stalinist din Chisinau,Tiraspol si alte orase,atunci cand vom face cu mana de adio rusiilor ca si nemtii in 1989 la zidul Berlinului!De altfel hoardele din RDG ale URSS-ul au fost o parte duse exact la tovarasul smirnov acasa in tiraspol,si la Antiufeev.

  Acum e momentul sa respecte RUsia tratatele internationale,si sa le care in numele DREPTURIILOR OMULUI,dincolo de cercul polar!

 2. Alex says:

  😀 Roncea ,speram ca esti cu mult mai destept. 🙂 Compara ce ai pus tu cu asta http://www.chernobil.ru/popup/itwas/techno/?img=image1 .

  Stiu ca Pavlicenco e kgb-ista,dar daca o sa operati cu falsuri n-o sa mai creada nimeni adevarul .

 3. VR says:

  Ha, ha, ha!
  Ei, intre ei… 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova