Zeci de academicieni, profesori universitari, istorici, scriitori, jurnalisti, studenti si simpli romani ii cer presedintelui sa NU promulge Legea Maghiara de instrainare a Arhivelor Nationale ale Romaniei. VEZI SEMNATURILE AICI

La Apelul semnat deja de academicianul Dinu C Giurescu si numerosi profesori universitari, istorici, scriitori, jurnalisti, studenti si simpli romani – Vezi NOI semnaturi pentru salvarea Arhivelor Nationale. Academicianul Dinu C Giurescu se alatura demersului. Apel catre Presedinte: NU promulgati Legea Maghiara de destramare a Arhivelor Romaniei! Campania continua: SEMNATI AICI -, s-au mai raliat astazi si academician Ion Aurel Pop, academician Razvan Theodorescu, Alexandru Matei, istoric, fost director al Arhivelor clujene, Cluj Napoca, Traian Rus, istoric, Cluj-Napoca, Cristian Negrea, analist, Ziaristi Online, alaturi de urmatorii:


Voi reveni cu toate semnaturile la zi.
Doamne ajuta!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Zeci de academicieni, profesori universitari, istorici, scriitori, jurnalisti, studenti si simpli romani ii cer presedintelui sa NU promulge Legea Maghiara de instrainare a Arhivelor Nationale ale Romaniei. VEZI SEMNATURILE AICI”

  1. BM says:

    sa speram ca basescu va raspunde pozitiv acestei actiuni, dar nu prea cred

  2. Bogdan Essig says:

    Nu, pierderii istoriei!

  3. Theo says:

    Victor
    Intrarepede pe Apologeticum la primul articol sacitesti un comentariu interesant. Daca cumva nu apuci sa-l citesti, ti-l cpoy-pastez eu aici :
    Pr Timotei says:
    11/18/2011 la 2:32 PM
    #
    Pr Timotei said, on noiembrie 18, 2011 at 12:14 pm

    Cred ca a venit timpul pentru o revolutie nesangeroasa initial, prin care sa scoatem de la putere coalitia cu UDMR. Daca nu ne trezim acum vom disparea ca neam. Pericolul este iminent! Exemplul lui Mihai Viteazu este graitor. Roamni deja v-ati umilit si v-ati injosit mai mult incat se mira si cei de la Bruxelles.
    Economic in ca nu depindem de UE. Dar in curand vom depinde in totalitate.
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on noiembrie 18, 2011 at 12:17 pm

    Ei asta vor, ca noi vanzand bogatiile tarii, lucru pe care tradatorul Basescu a spus pe fata(Vom vinde toate minele tarii) sa depindem de UE si astfel sa devenim minoritari, fara drepturi. Iobagi! Pentru ca, este un lucru foarte clar ca toti bugertarii sunt iobagi. Ei sunt legati de glie prin razboiul economic impotriva lor si presiunea psihologica. Deviza este Frica!!!!
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on noiembrie 18, 2011 at 12:24 pm

    toti politicienii romani sunt vanduti, nimeni nu mai deschide gura. populatia este prostita. Ea primeste paine si circ. NU REALIZATI CA NE PIERDEM TARA, NE PIERDEM POPORUL NE PIERDEM IDENTITATEA NE PIERDEM NEAMUL!! UN NEAM CA SA EXISTE NU ARE VOIE SA ISI VANDA PAMANTUL CU BOGATIILE!!
    STATUL CRIMINAL IMPOTRIVA POPORULUI! I-au votat, ca astia au aparut pe sticla la TV. Cine organizeaza campaniile electorale? Magnatii din UE ! Ei controleaza masina de vot. Asa ca datii jos. Formati un guvern de tehnocrati, oameni credinciosi care nu fac parte din partide care gandesc nationalist!
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on noiembrie 18, 2011 at 12:26 pm

    Oameni care nu fac parte din partide politice. Oameni care sa fie integri si sa gandeasca nationalist. Adica sa se formeze o miscare de readucere a bogatiilor nationale si a pamantului in patrimoniul national. Ce nu are dreptul de a fi vandut. Toate aceste vanzari sunt ILEGALE!
    Răspunde
    #
    Pr Timotei said, on noiembrie 18, 2011 at 12:30 pm

    Acest presedinte si guvernatii lui trebuie dati in judecata pentru calcarea Constitutiei care spune ca bunurile nationale sunt nealienabile!
    Dati-i in judecata! Nu mai fiti buimaci! Ca o sa plange-ti!
    O sa te intrebi: Cum eu sa-i dau in judecata, eu sunt unul singur? Nu are importanta ca esti unul singur! Ai drepturi egale cu orice institutie din tara. Nu te mai vedea pe tine ca pe un neputincios asa cum te-a invatat mass media vanduta, ca sa te vezi neputicios. Un singur cetatea care ii da in judecata pe guvern si presedinte poate avea castig de cauza la forurile internationale!Va pot da exemple din Austria, Belgia, Grecia, Spania, etc
    …………………………………………………………..

    Parinte Timotei
    Spuneti ca a venit momentul pentru o revolutie nesingeroasa “initial”. Ce doriti sa insinuati ? Ca mai apoi sa se treaca la o revolutie singeroasa ? Parintele Iustin Pirvu ne-a spus ca nu mai sint solutii omenesti si sa ne ferim mai ales de iesiri in strada, revolte, acolo unde vor fi infiltrati oameni ai securitatii. Dumneavoastra insinuati cu totul altceva impotriva bunelor sfaturi ale parintelui Iustin. Nu credeti ca mai bine ar fi,potrivit statutului d-voastra, sa sfatuiti oamenii la mai multa rugaciune,post si ferirea de fapte rele, mai cu seama in acest post ? Limbajul d-voastra pare izbitor de asemanator cu cel al ratacitilor “deveghepatriei”. Sinteti sigur ca purtati haina preotiei ? Nici un preot cu frica de Dumnezeu nu ar invita credinciosii la revolte sangeroase. Admin, cred ca aveti infiltrati pe aici )))
    Neagu says:
    11/19/2011 la 1:41 AM
    Parinte Timotei
    Ce surpriza am avut sa va gasesc acelasi comentariu si pe blogul sectei sacsiv la exact articolul la care eu faceam referire !)))
    Neagu says:
    11/19/2011 la 2:48 AM
    Un alt Neagu ( Viorel)
    @frate Neagu
    Slavit sa fie numele lui Dumnezeu care descopera robilor Sai cele ascunse ale oamenilor. Da, ai intuit perfect ce se intimpla. Grupul Saccsiv-Apologeticum & Co, este o secta-organizatie menita sa manipuleze, sa identifice adevaratii credinciosi cu discernamint si dreapta socoteala pentru a-i neutraliza complet iar pe cei (din pacate multi) cazuti in inselatoriile lor sa-i desfiinteze d.p.d.v psihic prin rataciri cumplite, crearea de panica, teama,climat de neincredere, ura si aruncarea lor in cele mai grozave pacate de mandrie si trufie. Profit de faptul ca adminii de aici probabil dorm si au uitat butonul “acces” in pozitia deschis ca sa intaresc si sa consifm cele intuite de tine. Da, pr.Timotei sunt cei de la de veghe patriei (Moarte Lumii Noastre) iar saccsiv stie bine cine este pr. Timotei. Observa cum isi vorbesc . Oficial trebuie sa para ca nu prea sunt de acord sau ca se combat unul pe altul. Deveghepatriei s-a compromis in trecut dar iata ca acum luindu-si nick-ul “parintele Timotei” face afirmatii halucinante invitind oamenii la revolte singeroase, stiind ca in general romanii sunt inclinati sa dea crezare preotilor. Saccsiv insa trebuie sa para ca este impotriva baricadelor de aceea il respinge pe deveghepatriei. Dar il aplauda pe per.Timotei (aceeasi persoana). Ca la un moment dat saccsiv sa vina si sa spuna lumii indobitocite de pe blogul sau : “daca parintele Aldea (???) si parintele Timotei zic asa,atunci este bun ce zic niste oameni ai bisericii (???). Deasemeni observa cu atentie pe cei care-l lauda pe saccsiv si pe per.Timotei. Sunt aceleasi persoane din aceasta organizatie care se pare ca ceva ar dori sapuna la cale ( vezi cum accelereaza agitatia si articolele halucinante ). Tot posibilul ca aceasta organizatie cu mai multe tentacule, sapuna la cale o revolta in timp ce ei stau la butoane. Ramine de vazut daca :
    1) se pregateste o lovitura de stat de catre acestia sau cei ce sunt in spatelelor.
    2) daca nu cumva ei sunt oamenii sistemului prin care se incearca scoaterea oamenilor in strada.
    Tot ce e posibil sa vorbim de varianta 2. Acestia (saccsiv, apol.&Co) au tot vorbit despre evitarea baricadelor. Dar cand apar “preotii” si oamenii de “incredere” sa spuna catotusisunt bune baricadele, atunci Saccsiv & Brothers vor adera si ei la aceasta idee iar oamenii vor gandi :
    “Daca pina si saccsiv ori Apologeticum sunt de acord cu artele martiale )))) (nu cele orientale, probabil cele de pe planeta Marte de unde si numele) si cu iesirea la “marea lupta”, atunci asosit momentul sa nu mai stam nici noi cu mainile in san.
    Cine citeste acest mesaj sa-l salveze deoarece maine dimineata va dispare cu desavarsire.

  4. andra says:

    Privatizarea Arhivelor, demiterea nr. 1 si 2 in statul roman la comanda Antenelor, Romania chiar e tara nimanui!

  5. Un prieten says:

    conf. unv. Stoica Lascu, Constanţa
    [email protected]

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova