Patapievici a fost “dezdoctorat” de UVT – Universitatea de Vest din Timisoara. Cele trei faze ale doctoratului lui Patapievici: “Prof. Univ. Dr”; Nimic, “Nu exista!”

In urma articolului Roncea Ro in care aratam ca Institutul pentru Studii Avansate – Wissenschaftskolleg zu Berlin le-a retras titlurile false de “doctori” lui Horia Roman Patapievici, presedinte ICR si membru GDS, si Sorin Antohi, membru fondator GDS si informator, si Universitatea de Vest din Timisoara, care s-a facut de ras conferindu-i presedintelui ICR, drept cadou de ziua lui, un titlu de Doctor Honoris Causa, a decis, totusi, sa-i “retraga” calitatile de “Prof. Univ. Dr”. Astfel, la linkul original al Universitatii https://www.uvt.ro/evenimente/?id=47b074742440cf16c939460fb9f43c0b astazi, intai au disparut in ceata titlurile false si apoi s-a volatilizat toata dez/informarea UVT. In prezent, UVT ne informeaza ca “Prof. Univ. Dr. Horia Roman Patapievici” “Nu exista!”. Foto-capturi cu cele trei faze ale “doctoratului” lui Patapievici mai jos:

Institutul pentru Studii Avansate – Wissenschaftskolleg zu Berlin le-a retras titlurile false de “doctori” lui Horia Roman Patapievici, presedinte ICR si membru GDS, si Sorin Antohi, membru fondator GDS si informator. DOCUMENTE

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Patapievici a fost “dezdoctorat” de UVT – Universitatea de Vest din Timisoara. Cele trei faze ale doctoratului lui Patapievici: “Prof. Univ. Dr”; Nimic, “Nu exista!””

  1. Cluju says:

    Ha ha ha ha …. gay`ul cultural a furat`o original. Cred ca spumega..Felicitari !!!

  2. ochi pentru ochi says:

    bravo!si la mai multi!

  3. AHTA says:

    Sat fara caini nu exista. Insa, vai si amar va fi cand vor aparea Lupii! Atunci va fi plansul si scrasnetul dintilor.

  4. nicolae balint says:

    Despre Sorin Antohi – apropo, pe unde-o mai fi personajul? – se știa că este impostor universitar. Dl. Patapievici, după ştiu însă, are parcă luat un doctorat. Problema cu domnia sa este însă alta….cât de mult simte româneşte pentru a ocupa o funcţie care chiar presupune să simţi româneşte şi să te manifeşti ca atare, deci să promovezi cultura română. Inclusiv, sau mai ales, pe Eminescu. Ori pe domnia sa, cuvintele denigratoare rostite la adresa lui Eminescu şi în general la adresa poporului român, nu-l califică câtuși de puțin pentru funcția pe care o ocupă. Să sperăm că vom scăpa cât de curând de personaj, iar în locul domniei sale va veni o persoană care să merite.

  5. VR says:

    Nu are nici un doctorat. E doar un al doilea Antohi. Poate de-asta l-a si acoperit cat era in Colegiul CNSAS 🙂

  6. NEA ION says:

    CE NAS DA SA NU MAI AUD DE IMPOSTORU ASTA NENOROCIT.CUM DRACU AJUNG TOATE JIGODIILE SA NE CONDUCA MAI ALES DUPA’89?MARE BLESTEM PE CAPU NOSTRU……

  7. Dinu says:

    Se pregatesc personalitati de seama sa ceara Senatului UVT sa nu valideze titlul acordat farsorului Patap?

  8. VR says:

    Asa ar trebui!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova