Semnati pentru Iulian Capsali, candidat independent la alegerile europarlamentare!

Familia Iulian CapsaliDragi români care citiți acest mail,

Sunt un tânăr care fac parte din grupul de prieteni care îl ajută pe domnul Iulian Capsali să strângă cele 100.000 de semnături necesare depunerii candidaturii la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Grupul nostru a pornit la drum cu multă încredere, deși Iulian Capsali pleacă în această cursă din poziția unui independent. Știți probabil că independenților le-a fost impus un prag de 100.000 de semnaturi, ca să nu „tulbure” viața politică deja existentă. Deși  nu este un nume extrem de cunoscut și nu a fost implicat politic, încrederea noastră în izbândă s-a întemeiat pe omul Iulian Capsali, nu pe vizibilitatea lui anterioară.

Este limpede că aproape toată legislația Uniunii Europene în ceea ce privește familia este una distrugătoare, de răsturnare completă, dar și de impunere a unor “valori” seculariste, care subminează total învătaturile Evangheliei și ale Tradiției. Iulian Capsali își propune să ducă în sferele politicii experiența lui proprie (care este una foarte bogată, prin soția sa și cei nouă copii ai lor) și nevoia de a ocroti familia ca nucleu fără de care societatea se destramă. Familia naturală trebuie afirmată și susținută!

Acum însă ne aflăm într-un impas. S-au strâns aproximativ 45.000 de semnături de susținere. Mai sunt 16 zile, în care este nevoie să se strângă 55.000 de semnături pentru ca Iulian să își poată depune candidatura.

În ritmul de până acum, este imposibil. Avem nevoie de o schimbare de atitudine: cei care apreciază cu adevărat demersul său trebuie să exprime această apreciere prin susținerea candidaturii. Altfel, vor constata cu tristețe că cel pe care îl apreciază lipsește de pe buletinul de vot din 25 mai.

Împreună cu ceilalți prieteni care am ales să dedicăm câteva luni din viața noastră acestei încercări temerare de intrare în Parlamentul European a unui candidat independent din România, vă rugăm, stimate cititor care doriți prezența domnului Iulian Capsali în Parlamentul European, să semnați împreună cu alți cunoscuți tabelul de susținere a candidaturii. Tabelul și intrucțiunile privind completarea acestuia se găsesc pe site-ul de campanie al domnului Iulian Capsali – www.iuliancapsali.ro.

Cu stimă,
Eugen Jercan

Îți dorești un viitor pentru familia ta și pentru copiii tăi?

Ia atitudine!

Semnează pentru Iulian Capsali!

Susține candidatura lui pentru Parlamentul European!
DESCARCĂ, SEMNEAZĂ ȘI TRIMITE tabelul cu semnături
până la data de 17 martie.

Mai sunt mai puțin de 16 zile în care putem strânge cele 100.000 de semnături necesare depunerii candidaturii.

Vă rugăm să faceți cunoscut demersul nostru în rândul cunoscuților dumneavoastră și să ne transmiteți listele de semnături în jurul datei de 17 martie, astfel încât să ne parvină până pe data de 22 martie.Fără cele 100.000 de semnături Iulian Capsali nu își poate depune candidatura la alegerile europarlamentare.Vă mulțumim!
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Semnati pentru Iulian Capsali, candidat independent la alegerile europarlamentare!”

  1. viorica says:

    se cer prea multe date personale si nu am incredere sa le pun aici; prea multi excroci m-au facut sa nu mai am incredere ;

  2. Mihai si Gabriel says:

    Doamne ajuta,

    Nu toti crestinii sunt pro Iulian Capsali.

    Daca mai aveti vreun dram de constiinta si de frica de Dumnezeu scoateti de pe site-ul https://iuliancapsali.ro/ imaginile, simbolurile si textele care fac referire la Sfanta Biserica a Domnului Nostru Iisus Hristos, care nu are nici o legatura cu vreo forma de manifestare politica.

    Manipularea grosolana a bietilor crestini ortodocsi semnatari care vor fi de acum raspunzatori de tot ce a facut si va face Iulian Capsali s-a facut schimonosindu-se in chip diavlolesc Monograma Domnului Nostru Iisus Hristos, precum si prin folosirea spatiului si timpului liturgic, nu pentru rugaciune ci pentru strangerea de semnaturi, fara binecuvantarea preotilor (deoarece in Sfanta Biserica nu poate avea loc decat Lucrare Dumnezeiasca). Pentru ca aceasta s-a intamplat fara a obtine binecuvantare, chiar daca Iuian Capsali va iesi europarlamentar, s-a facut fara voia lui Dumnezeu, ba dimpotriva.

    “Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!”

    Amin.

  3. VR says:

    Evident ca nu toti crestinii sunt pro Iulian Capsali, pentru ca altfel ar fi trebuit sa aiba 20 de milioane de semnaturi. NU sunt, dintr-un motiv sau altul. Mai intemeiat sau, poate, mai putin intemeiat. Nu cred ca s-au strans semnanturi in timpul sfintei liturghii si in biserica nicaieri. Si nici fara binecuvantarea preotilor, dupa slujba. Haideti sa fim mai atenti la paie si barne si sa-i dam omului o sansa. Daca stim ca greseste pe undeva sa-l ajutam sa se indrepte. Cel putin asta mi-am propus eu. Doamne ajuta!

    PS: Sfantul Arhanghel pe care il impostati prin nume este Mihail nu Mihai.

  4. Mihai si Gabriel says:

    Mihai este numele meu, iar Gabriel este prietenul meu, asa ca n-am comis nici o greseala, dandu-ne numele de botez.

    Pentru exemplificarea a ceea ce am afirmat, redau mai jos postarea de pe contul de facebook a lui Iulian Capsali:

    **************
    Iulian Capsali
    24 martie · editat
    Buna Vestire

    Maine este o ultima zi in care se mai pot strange semnaturi ca sa pot intra pe lista de votare. Ne apropiem serios de cifra propusa, dar cer tuturor prietenilor si voluntarilor din tara sa faca un ultim efort, mai ales in manastirile, schiturile si bisericile de mir care au hramul Buna Vestire, dar si in parohii.

    Fie ca Maica Domnului sa ne bucure pe toti, pentru ca maine serbam inceputul Mantuirii noastre!
    *************
    Concret, cunosc astfel de cazuri in care, in biserica din parohia noastra, fara binecuvantarea preotilor, s-au “smuls” de la crestini aceste adeziuni chiar in Sfanta Biserica (pe considerentul daca nu semnezi nu esti crestin, acestia fiind victime sigure dupa slujba, cand toata lumea e linistita si binevoitoare), cu o mare obraznicie si nerusinare, iesindu-se de sub ascultarea duhovnicului sau a preotului paroh.

    Poti face asta oriunde vrei, dar nu in Biserica Lui Hristos!

    Scopul NU scuza mijloacele.

    Oare Domnului Iisus Hristos i-a placut asta?

    Doamne ajuta si post cu folos in continuare.

  5. VR says:

    Ramane valabil ce am scris deja.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova