Pe vremea cand MISA era deranjata de masonii rusi anti – Basescu ai PNL si PSD, in frunte cu Kondyakov, George si Victor Roncea erau laudati. Si atunci de ce l-au sustinut pe Geoana? O spirala pentru Voicu? Sunt buni sau nu masonii? :)

“Articolul referitor la legatura dintre Dinu Patriciu, Tariceanu, masoneria romaneasca si cea rusa a fost publicat in ziarele Trustului Gazeta pe 6 octombrie 2006. E interesant de mentionat de asemenea ca la nici o luna dupa aparitia acestui articol, in data de 30.10.2006, Politia descinde si perchezitioneaza cateva din redactiile trustului, arestand totodata si cativa dintre conducatorii redactiilor. Pura intamplare!

Probabil datorita aceleiasi pure intamplari, ziaristul George Roncea este dat afara pe 28 ianuarie 2007, de la ziarul Atac dupa publicarea articolului “CURAT MURDAR – Hienele presei si stapanii menajeriei“, care face referire la o viitoare lovitura de stat impotriva lui Basescu, cu conexiuni rusesti. Iar pe 19 aprilie fratelui sau, Victor Roncea, i se pune in vedere sa paraseasca redactia ziarului Ziua, in urma lansarii Initiativei societatii civile de sustinere a Presedintelui Romaniei si a principiilor sale, din postura sa de presedinte al Asociatiei CivicMedia.
La cateva zile Catalin Avramescu, cel care s-a exprimat foarte categoric in multe talk-show-uri, denuntand coruptia si bataia de joc la care regimul Tariceanu supune tara, invocand si „oligarhia proruseasca, in colaborare cu socialistii si fascistii din parlament”, este concediat de la Cotidianul cu niste explicatii bizare.

In acest context mentionarea numelui Kondyakov de catre Basescu nu a facut decat sa dea un impuls presei care a facut imediat conexiunile intre evenimente. In plus balbaiala penibila dintre Kondyakov, premierul Tariceanu si Radu Stroe, precum si lipsa de comentarii din partea lui Ion Iliescu, a consilierului sau Victor Opaschi si a lui Adrian Nastase, confirma ca a fost ceva necurat in vizita masonului rus. Poate la fel de necurat ca si numarul 322.”

Integral la Yoghinii MISA blog

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Pe vremea cand MISA era deranjata de masonii rusi anti – Basescu ai PNL si PSD, in frunte cu Kondyakov, George si Victor Roncea erau laudati. Si atunci de ce l-au sustinut pe Geoana? O spirala pentru Voicu? Sunt buni sau nu masonii? :)”

 1. Azbest says:

  Fara a parea paranoic, dar in RL, apar diverse poze “ciudate” uneori. Dupa ce am observat pe cea cu Voicu (mana la gat), astazi observ poza urmatoare: https://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/casete/16839/thumb_250_x_310/trimitere%20mare.jpg din acest articol https://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/problemele-unui-pensionar-cu-31-000-ron-pe-luna-190689.html.
  Nu stiu daca are vreo conotatie masonica, dar primul lucru care mi-a venit in minte a fost asemanarea cu poza in care Vacaroiu avea o reflectie asemanatoare in ochelari: https://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5472 , mai in josul paginii, si care este considerata ca un semnal.
  In poza pe care am observat-o acum, se poate vedea in ochelari tot o reflectie a unor maini incrucisate, care nu mi se pare ca ar corespunde cu pozitia “fotografiatului”.

 2. iuliana says:

  STİMATE DOMNULE VİCTOR RONCEA,AŞ AVEA F.MULTE DE SPUS ,DAR NECUNOSCIND LEGİLE DİN ROMANİA,NU AŞ VREA SA INCALC DİN GREŞEALA/FARA İNTENTZİE LEGİLE TZARİİ MELE,NU Mİ AŞ İERTA O NİCİODATA,DİN ACEST MOTİV MA REZUM LA CITEVA CUVİNTE. MASONERİA=UN SİSTEM -CU SETE DE PUTERE ABSOLUTA-CARE İNTENTZİONEAZA SA ACAPAREZE, STAPINEASCA,INGENUNKEZE,TOATA OMENİREA,PRİN PUTEREA BANULUİ !!! IN ACEST SCOP,FARA SA CLİPEASCA,RASTOARNA PREŞEDİNTZİ,GUVERNE,STATE,PROVOACA REVOLTE Şİ RAZBOAİE.
  PE MEMBRİİ(FRATZİİ)CARE GREŞESC SAU NU LE EXECUTA ORDİNELE,Iİ DECLARA -TRADATORİ- Şİ Iİ EXECUTA İMEDİAT FARA REMUŞCARİ.CU TOATE CA NU TOTZİ MEMBRİİ SUNT LA ORİGİNE E****,OCROTESC LEGİLE Şİ PRİNCİPİİLE ACESTORA,Şİ CULMEA,AU IN RINDURİE LOR -DOAR- OAMENİ CU POZİTZİ Şİ PREGATİRE SUPERİOARA….!!!!!!!!!!
  CARTZİLE SFİNTE ANUNTZA CA IN VREMURİLE DE APOİ,VA APARE/EXİSTA O UNİCA RELİGİE PE TOT GLOBUL, VA AVEA CA SİMBOL CİFRA FİAREİ(ANTİCRİST),CARE VA CONDUGE OMENİREA.SPER CA NU AM INCALCAT NİCİO LEGE !

 3. jacq says:

  iuliana draguta, mai bine ai pune mana pe carte. scrii ca o analfabeta.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova