MISA mi s-a prins de guru. Dezvaluire soc: sunt vandut masonilor si Securitatii! Asta spre deosebire de Gregorian “Grig” Bivolaru care a fost eliberat din inchisoare de… “masonul neocomunist Gelu Voican Voiculescu” :)

Cu mare amuzament am citit o ultima muscatura de turu’ lu’ guru’ al meu, adica de fundu-mi, a pisarcosilor lui Bivolaru. Pentru unii dintre ei marturisesc ca am toata compasiunea si intelegerea. Altii insa sunt cadre ale diverselor servicii straine si ale gruparilor politico-financiare care sufoca Romania si nu am de ce sa am vreo mila pentru ei. Pretextul declansarii atacului la baioneta: o informare oarecare privind relatia lui Gelu Voican cu Securitatea, ca replica la prelucrarile prin aschiere ale unei saibariste de-a lui Tismaneanu si Dinescu, Mirela Corlatan, fetita care se joaca cu chibriturile prin Evenimentul Zilei. De fapt, ceea ce i-a deranjat cel mai tare pe para-integratii in abis ai lui Bivolaru a fost dezvaluirea facuta in timpul campaniei electorale privind ordinul lui “guru” de a se vota in masa cu Geoana, cel care trebuia sa fie succesorul criminalului Iliescu si al masonului Nastase – atat de hulit alte dati pe la colturile spiralelor. Faptul ca au existat dizidenti care l-au contrazis pe “marele guru” si l-au sustinut pe Basescu si ca eu am mai si publicat aceste aspecte le-a provocat soldateilor de guma o reactie pe masura, cu spume la gura si amenintari stupide cu moartea la adresa mea, primite pe banda in perioada campaniei electorale si intrate in atentia forurilor competente.

Desigur, faptul ca “Grig” Bivolaru a copilarit cu Ady Nastase in satul tiganesc Tartasesti si ca mai este si fratele vitreg al celuilalt Bivolaru, Gaby, excrocul ramas cu milioanele de euro dupa ce a fost aparat pe treptele tribunalului de garda PSD, care mai este si fostul proprietar al terenului pe care se afla acum incastrate intr-un imobil personal celebrele termopane din Zambaccian, nu are nici o legatura cu acest caz. Poate nici faptul ca niste locotenenti guralivi de-ai lui Bivolaru s-au aflat pe listele partidului fantoma al lui Cozmin Gusa, PIN, cel cu ursuletul rusesc, n-are nici o legatura cu problema. Asa cum sunt convins ca nici faptul ca am dovedit cum Dan Puric-turcescu este stipendiat si proslavit de secta lui Bivolaru la chermezele lor de “continenta sexuala” sa nu conteze la acest atac. Sau ca am aratat cum la sediul GDS se fac racolari pentru MISA. Sau, ultima porcarie, ca “guru” practica magia neagra cu adeptii lui. Sunt convins ca nu are nici o legatura cu atacul MISA nici aspectul de natura speciala cunoscut de mine si nu numai, privind faptul ca, potrivit unui Raport intrat in atentia regretatului Patriarh Teoctist, brigazile de yoghini ale lui Bivolaru s-au infiltrat in masa in Biserica Ortodoxa Romana, la varful ei, in manastiri si pe langa ele, ca predicatori vestiti, pe post de conserve… Dar nu, nu se poate: e clar ca eu sunt mason, pentru ca il cunosc si pe Gelu Voican si pe Dinu Sararu, care e mason gradul 33, dar si inca vreo 666 de politicieni, oameni de afaceri, etc, etc, cu totii masoni… MISA a descoperit apa calda: cercurile puterii, cu care intra in contact orice ziarist, sunt pline de masoni. “Stirea-rationament” a guruistilor: “toti ziaristii e masoni”. Si chiar mai mult decat atat! Cazul meu:

In materialul MISA sunt facut un periculos agent secret care, nici mai mult nici mai putin, se afla in spatele posibilei “folosiri a forţei de către autorităţi şi instaurare a unui regim de restrângere sau anulare a libertăţilor civile, aşa cum a sugerat Guvernul prin apelarea la art. 53 din Constituţie, cu ocazia recentei reduceri a salariilor şi pensiilor”. Si bubulii, bubulii lui Corut, nu se supara ca le iau caimacul?

La fel de simpatic mi se pare cum “argumentele” yoghinilor cu epoleti contra mea sunt exact aceleasi (copy-paste?! – mai rasfirati baieti, mai rasfirati!) cu cele ale kominternistilor GDS sau ale unor intarziati mintal fara de Rost, doua jucarii stricate si cu numele schimbate, care fac pe ortodocsii calduti, in timp ce le lustruiesc cu limba talpile anti-crestinilor Patapievici, Plesu si Tismaneanu. Ce gasca de rahat si cat de simplu se devoaleaza sectoristii “societatii civile”, ai “dreptei romanesti” si ai “anti-masonerie”. Reproduc urletul scremut al tablagiilor lui Bivolaru, cam subtire dupa atata clisma la creier, si adaug la sfarsit, si eu, o intrebare, pentru baietii (si fetele) mai cu cap din organizatia aflata, inca, sub spectrul nefast al unui mason prost si nespalat, care are, de fapt, pe langa obsesiile sexuale un singur rol in viata, avizat de “organe”: sa aprinda lumina ca sa se adune fluturii, moliile sau, dupa caz, mustele la bec. Multe gaze, se stie, se prajesc si pocnesc, apoi cad fumegand, cu un miros scabros. Altele mai au o sansa-doua, pana la aparitia zorilor: sa se arda becul mai repede sau sa stinga cineva lumina! 🙂

PS: Poate cineva sa-i taie unghiile lui Bivolaru?

La 20 de ani de la mineriadă “anticomunistul” Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu

Aşa cum am anunţat în articolul “Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie” preluat de pe yogaesoteric.net, pe data de 1 iunie 2010 a devenit publică o decizie a CNSAS-ului (Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii) privitoare la relaţia lui Gelu Voican Voiculescu cu Securitatea. Deşi favorabilă acestuia, decizia conţine şi fragmente ale unor informari făcute de el la Securitate, fragmente care în mod paradoxal susţin o poveste contrară celei rezultate prin votul conducerii instituţiei.

Pe Gelu Voican Voiculescu mai toată lumea îl cunoaşte şi ştie cu ce s-a ocupat după decembrie 1989: de la aducerea lui Ion Iliescu în prim planul revoluţiei şi acapararea puterii de către eşalonul doi al comuniştilor, asasinarea Ceauşeştilor în stil masonic, înlăturarea prin metode mafiote a adevăraţilor revoluţionari şi a indezirabililor noului regim, aducerea minerilor şi coordonarea înăbuşirii demonstraţiilor din Bucureştiul anului 1990 la 28 ianuarie, 18 februarie şi 13-15 iunie, regizarea războiului civil de la Târgu Mureş din martie 1990, până la reînvierea Securităţii prin plasarea foştilor agenţi în noile servicii de informaţii pe care le-a reorganizat în calitate de viceprim ministru. O imagine parţială dar destul de fidelă a activităţii masonice a lui Gelu Voican Voiculescu, mai puţin cunoscută publicului, ne-o putem face citind transcrierea unei înregistrări făcute în iunie 1990 într-o cameră a hotelului Bucureşti pe care acesta o rezervase. Fragmentul extrem de semnificativ pe care îl puteţi lectura urmând acest link este extras din lucrarea lui Ion Costin Grigore “Cucuveaua cu pene roşii” apărută la Editura Miracol în 1994.

Decizia CNSAS din 1 iunie 2010 a trecut aproape neobservată în presa. Dar după câteva zile Evenimentul zilei a publicat un articol bomba, preluat apoi de o mare parte a mass media. În el Mirela Corlăţan a spus ceea ce orice om cu bun simţ poate deduce din documentul emis de CNSAS: Gelu Voican Voiculescu l-a turnat la Securitate pe Gregorian Bivolaru şi în plus în informarile sale îi “urechea” pe ofiţerii de la Securitate ca şi cum ar fi fost un superior al acestora.

La scurt timp după apariţia articolului Mirelei Corlăţan apar în presa câteva reactii contrare, favorabile lui Gelu Voican Voiculescu, puţine dar pline de semnificaţie. Cine credeţi că au fost cei care au sărit în apărarea masonului deranjat de faptul că au iesit la iveală şi calitatea sa de colaborator al Securităţii, precum şi sfaturile sale de a fi aplicată “reeducarea violentă” a lui Gregorian Bivolaru? Site-ul Realitatea Tv, Victor Roncea şi Emil Berdeli – obsedatul “prieten” al yoghinilor!!!

Realitatea tv, principala televiziune a concernului falimentar Realitatea-Caţavencu, ce are o gramadă de masoni în conducere (să îi menţionăm aici doar pe Emil Hurezeanu şi Sergiu Toader), a publicat un interviu prin care s-a încercat negarea imaginii de informator al Securitaţii a lui Voican Voiculescu. Rezultatul însă a fost că acesta s-a încurcat în minciuni şi s-a contrazis în mai multe afirmaţii într-un mod penibil.

Emil Berdeli, un fost angajat al ziarului masonic Gardianul, este renumit pentru subiectele science-fiction despre MISA. Recent el a primit cadou o nouă jucărie masonică cu iz KGB-ist prin care vrea să lanseze campanii de dezinformare. În urma câtorva întâlniri cu vechiul său prieten Gelu Voican Voiculescu, Emil Berdeli a încercat să neutralizeze recentele dezvăluiri care îl desconspiră şi îi aruncă în aer toată munca de dezinformare făcută până acum cu privire la Gregorian Bivolaru şi MISA.

Dacă din partea Realităţii şi a lui Emil Berdeli ne-am fi aşteptat la pupincurismul făţiş pe care îl manifestă faţă de Gelu Voican Voiculescu, nu acelaşi lucru putem spune despre Victor Roncea. Am crezut sincer ca este ceva mai inteligent şi că nu-şi poate da arama pe faţă atât de uşor, măcar de dragul păstrării pentru public a aparenţelor cu privire la convingerile sale “anticomuniste” şi “revoluţionare”. La doar doua zile dupa publicarea articolului Mirelei Corlăţan, Victor Roncea îşi revarsă pubela publicând în exclusivitate (!!) un aşa zis comunicat al francmasonului neocomunist sub titlul: Gelu Voican Voiculescu da o replica amara “jumatatilor de oameni de pe langa canalul de scurgere al istoriei”: “Nu am fost, niciodată, sursa Călugărul!”. Titlul acesta scabros a fost totuşi îndulcit faţă de cel iniţial, pentru că după cum se poate observa din link (https://roncea.ro/2010/06/11/gelu-voican-voiculescu-da-o-replica-amara-scursurilor-din-leprozeria-presei-gen-mirela-corlatan-turnatoarea-pe-surse-a-lui-dinescu-tismaneanu-si-patapievici/) articolul conţinea anterior un atac direct şi murdar la ziarista care deranjase prin dezvăluirile ei: “Gelu Voican Voiculescu da o replica amara scursurilor din leprozeria presei gen Mirela Corlatan, turnatoarea pe surse a lui Dinescu, Tismaneanu si Patapievici”. Desigur titlul este în ton cu limbajul comunicatului, adică unul găunos, scârbos şi pseudo-preţios, acelaşi cu cel folosit de informatorul “Călugărul” în delaţiunile sale la Securitate.

Din perspectiva relaţiilor foarte apropiate, pe care “ziaristul” le cultiva intens, cu mai vechi sau mai recenţi şefi ai Securităţii şi serviciilor secrete, precum Iulian Vlad, generalul Caraman, Virgil Măgureanu, Mihai Răzvan Ungureanu şi cu masoni importanţi precum Gelu Voican Voiculescu, Sorin Roşca Stănescu sau Alecu Racoviceanu, ar fi necesară o reevaluare completă a activităţii sale din cei 20 de ani în care s-a bătut cu carămida în piept că este luptător anticomunist şi pentru interese naţionale. Dacă ar fi un agent sub acoperire al serviciilor secrete (ceea ce nu ne-ar mira), atunci palmaresul său este cu adevărat remarcabil. Extrem de implicat în aceşti ani în mai tot ceea ce a însemnat mişcare socială, Victor Roncea a reuşit împreună cu fratele său şi, mai recent, cu fostul yoghin Mihai Rapcea, să torpileze orice coagulare a vreunui demers unificator, decent şi coerent la nivelul societăţii civile. În toate organizaţiile din care a facut parte fie că a fost vorba de Liga studenţilor, de organizaţiile de revoluţionari, de grupări neolegionare precum “Mişcarea pentru România” a lui Marian Munteanu sau “Noua dreapta”, organizaţiile pro Basarabia sau de organizaţii ale laicatului ortodox, acesta a reuşit fie printr-o atitudine aparent radicală, de aşa zisă purificare morală şi ideologică, fie prin atacuri de presă vulgare şi pline de mahalagisme, să producă dispute, certuri, dezbinare şi în final disoluţia grupărilor şi a activităţilor acestora.

Având în vedere aceste “rezultate” precum şi propaganda pentru foştii nomenclaturişti ai Securităţii, care pe blogul său o depăşeste pe cea pentru deţinuţii politici ai regimului comunist, ne întrebăm în mod firesc cine este de fapt Victor Roncea? Cum explică el că i-a sărit în ajutor cu o neobişnuită rapiditate, tocmai lui Gelu Voican Voiculescu, susţinătorul ocult al lui Ion Iliescu? Cum explică faptul că îi ia apărarea vice-prim ministrului din 1990 care deghizat în miner a participat la căsăpirea colegilor săi din Universitatea Bucureşti, atunci când el a scăpat cu viaţă datorită intervenţiei unui ofiter SRI?

Exista oare vreo legătură între apropierea făţişă a lui Victor Roncea şi a prietenilor săi de masonul Voiculescu şi directivele recente ale francmasoneriei de încurajare şi finanţare a mişcărilor de extremă dreaptă pentru a fi astfel deturnate în violenţe sociale nemulţumirile şi protestele populaţiei? Poate fi astfel justificată folosirea forţei de către autorităţi şi instaurat un regim de restrângere sau anulare a libertăţilor civile, aşa cum a sugerat Guvernul prin apelarea la art. 53 din Constituţie, cu ocazia recentei reduceri a salariilor şi pensiilor?

Şi nu în ultimul rând, există oare vreo legătură între această susţinere publică a lui Gelu Voican Voiculescu şi atacurile diversioniste pe care Victor Roncea şi prietenul său, avocatul organizaţiei Noua Dreaptă, le-au lansat împotriva MISA, în preajma verdictelor în procesele yoghinilor?

“Sursa”: https://misa-yoga.blogspot.com/

🙂

Si intrebarea mea, umila: Exista oare vreo legatura intre masonerie si faptul ca, la cateva zile dupa ce a ajuns la putere, pe 26 decembrie 1989, “masonul neocomunist Gelu Voican Voiculescu” a dat ordin sa fie eliberat imediat Guru Grig Bivolaru? 🙂 🙂 🙂

Pentru documentare: EXCLUSIV / AUDIO. “Guru” Bivolaru, acuzat de magie neagra chiar in MISA, tuna si fulgera la ultima “spirala” impotriva “trogloditilor”, “imbecililor”, “cutrelor” si “conspiratorilor ridicoli” care vor sa-l denunte Patriarhului Daniel

BOMBA. Avocatul Niturad acuza MISA de presiuni. “Gurul” “Grig” Bivolaru a fost achitat prin trafic de influenta si mita? Filmul secret al evenimentelor premergatoare verdictului de la Sibiu. O replica refuzata de Yoga Esoteric

MISA face casa buna cu GDS. Un actor porno maghiar din “Mandala” lui Bivolaru racoleaza adepti in casa lui Alexandru Ioan Cuza din Calea Victoriei, luata de Grupul de Dialog Social de la Nicu Ceausescu pe mana lui Silviu Brucan

MISA caută “virilitatea” şi găseşte “satisfacţia” la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu. Micile minciuni ale “ucenicilor” “maestrului” Puric. Gyuri Pascu si Dan Puric au participat la Festivalul MISA si in 2006. FOTO

VIDEO UPDATE – REVOLTA SI SCANDAL IN MISA. FIUL lui Nicolae Stoian, liderul Miscarii Transcendentale a lui Andrei Plesu, Mihai Stoian, afirma ca guru-ul MISA Grieg Bivolaru a ordonat adeptilor sa-l voteze pe GEOANA

GURU Bivolaru şi MISA îi vor pe Geoană si Gusa

S-A DESCOPERIT GURU-UL lui Cozmin Gusa, Petru Lucian Milea, care tine de coada ursuletul PIN si pisica MISA a lui Grieg Bivolaru. UPDATE

SCANDAL IN MISA. Un mesaj de sustinere a lui Geoana, atribuit lui Bivolaru, starneste controverse aprige. Bivolaru, garantat de Gusa-Vanghelie? UPDATE

INVATATURILE CUVIOSULUI MAGICIAN PURIC catre fratii sai Neofit, Adolf si Riceard: Intre ZEN, BUDDHA, BRAHMA, MOZAICI, YOGA si CONTINENTA SEXUALA

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “MISA mi s-a prins de guru. Dezvaluire soc: sunt vandut masonilor si Securitatii! Asta spre deosebire de Gregorian “Grig” Bivolaru care a fost eliberat din inchisoare de… “masonul neocomunist Gelu Voican Voiculescu” :)”

 1. Alex says:

  Haideti, domnu Roncea, iertati-i ca e si ei oameni 🙂

 2. victorash says:

  daca te iei cu yoghinii crezi ca iti creste traficul?

 3. VR says:

  Nu eu ma iau de ei ci ei ma apuca de cur. Si nu e vorba “yoghinii”, adica de toti practicantii de yoga de pe tot cuprinsul lumii, ci doar de vreo doi-trei agenti lamentabili pripasiti prin secta.

 4. Ortofletz says:

  Dar cu saitul nato-romania cum e? He, he, Victorase, minciuna are picioare scurte. O sa/ti ia solda pe jumate de an ca te/ai deconspirat asa usor. Rusinicaaaaaa!

 5. tao says:

  doamne….e incredibil….un prost si-a dat seama ca poate lega trei cuvinte intr-o propozitie si a zis sa scrie si el ceva,,,,nu conteaza ca nu stie nimic despre subiect….important e sa scrie….prost….zau….prost tare

 6. viggo says:

  Domnule Roncea,opreste-te din a scrie asemenea nerozii si elucubratii sinistre, ca te faci de ras. RUSINICAAAA!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova