Am si eu o stireveche.ro: Vladescu, ala remaniatul, are o amanta, care s-a solidarizat odata cu amantul Ioanei Tariceanu. Stirea a fost blocata de Tariceanu timp de trei ani. Iar Roncea sta de vorba cu generali si nu cu tablagii

Zilele trecute am preluat de la colega mea de la fosta Ziua, Camelia Tabacu, o stire blocata de la aparitie timp de trei ani, initial de Tariceanu direct, pe cand era premier, prin “baietii destepti” de la Energy Holding, care controlau ziarul Cancan, si apoi de tot felul de tablagii de presa.

Suculenta, privind infidelitatile sotiei fostului premier, stirea a redevenit de actualitate cand s-a aflat ca noua amanta a proaspat remaniatului Vladescu, Laura Rotileanu, este aceeasi persoana cu salvatoarea Ioanei Tariceanu, surprinsa la un amantlac bine organizat, intr-un apartament ales chiar langa gradinita la care-si ducea baiatul – Olga Gudynn din Cotroceni – , pentru a avea un alibi mai bun.

Un prostovan – ca altfel n-am cum sa-i spun -, care a reusit o nefacuta mai ceva ca Pacala sau Tandala – sa faca ziua-saptamana si apoi sa o indese intr-o foaie lipita de ziarul rebuturilor lui Vintu, “Puterea” -, sustine acum ca a cenzurat stirea pentru ca “aparuse deja”. Poate pe Agenda SPP, ca in presa, draga “vere” care ai ingropat Ziua si raspunzi la apelativul Roland Catalin Pena, sau mai pe scurt, ca la potai, “Fefe”, asa ceva, daca ar fi aparut, 1), ar fi creat un scandal pe care l-ar fi tinut minte ceva lume, 2), ar fi lasat in urma si un link (stii, chestia aia cu tot felul de semne pe care dai ‘click’ si apar apoi pe ecran niste litere legate, le zice cuvinte, despartite de niste spatii si iar din nou alte semne, cam ca un fel de articol de ziar, dar pe un site electronic).

Dintr-o nesfarsita mila, i-am lasat pana acum pe fostii mei colegi zilieri sa se produca “elitist”, mai ceva ca Dilema veche, pe centura presei, unde au ajuns, scurmand cu ratul in propria lor productie de rahat (foto), exact acolo de unde au plecat ziaristii bolsevici: din Sarindar. Dar acum vad, din nou, ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti: Fefe, cica, cand se trezeste cateva secunde din coma alcoolica in care se lafaie de cand a murit la revolutie, mai si bate cu copitele in tastatura. Intr-o astfel de incercare ratata de auto-exorcizare s-a gandit sa ma faca prost pentru ca am preluat de la Camelia Tabacu stirea cu focoasele femei de doua ori mai tinere decat marii nostri politicieni in viata, Vladescu si Tariceanu, respectiv amanta si sotia cu amant. Se pare ca si jurnalista Camelia Tabacu e proasta, pentru ca n-a stiut niciodata de ce nu i-a aparut articolul in stireaveche.ro sau cum i-o zice la portalul ratatilor de serviciu/i. In ce ma priveste, e adevarat: sunt prost, pentru ca stiu atat de multe si inca nu le spun.

La fel de prost a fost si ziarul Curentul care a reprodus articolul de pe blogul Cameliei Tabacu, aparut astfel, gratie prostiei noastre in lant, pentru prima oara in presa romana, in vreo 80.000 de exemplare. Nu stiu insa de ce nu a indraznit sa-i spuna in fata nici Cameliei si nici mie ca suntem prosti, vreo 13-14 ani cat am lucrat impreuna, el din postura de ciocofefenist care si-a vandut propriul prieten, pe Adi Patrusca, fostul redactor sef, pentru a-i prelua apoi scaunul, cu placerea de a deveni sclavul direct al lui Vintu, Pilsu si Rosca, pentru numai 99 de milioane plus BMW la scara si alte beneficii. Acelasi paradoxal personaj care se prezinta azi “pro-Basescu”, dupa ce a condus cel mai anti-Basescu ziar din Romania, e suparat ca reuseam sa intervievez un general SRI ca Aurel Rogojan, profesor si istoric, memorialist remarcabil al evenimentelor si serviciilor secrete din Romania si nu numai. N-am prea inteles cu cine trebuia sa stau de vorba, ca sa-i placa “sefului”: cu tablagii de la DGIA, MAI, SRI si SIE, cu care s-a umplut, cu spume, Ziuaveche.ro de a mai dat si pe-afara, pana pe la Chisinau, pe urmele mugilaginoase ale celebrului Nuica?!

Fefe, baiete, nu-ti ajunge ca de la coada vacii de unde-ai venit – de-acolo, stii tu, de unde a intarcat Tuca iapa -, ai primit prin trafic de influenta, ca angajat al lui Rosca la Ziua, un apartament giugiuc tocmai in Centrul Civic, de n-a vazut neam de neamul tau de amarastean? Sau vrei sa te cautam putin la acte sa vedem daca chiar esti un “caz social”, de “ziarist rupt in cur”, dar cu teren si casa la Snagov, si-atunci poate ai nevoie in continuare de ceva ajutor? Ia de-aici, sa te ajut eu, daca te-a lasat memoria de la bautura: 0744 37 77 33. Parola: “Arhitengura”.

PS: Mai am, daca e nevoie.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova