Proba ca Eminescu nu a murit de sifilis. Profesorul Nae Georgescu despre autopsia lui Eminescu si, cu Mircea Micu, despre arestarea si internarea fortata a gazetarului conservator. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Proba ca Eminescu nu a murit de sifilis. Profesorul Nae Georgescu despre autopsia lui Eminescu si, cu Mircea Micu, despre arestarea si internarea fortata a gazetarului conservator. VIDEO”

  1. Iustina says:

    La facultate, profesorul psihiatru (medic la Socola si nepotul lui Petre Andrei)ne-a predat la cursul de nosologie psihiatrica despre Eminescu. Domnia sa ne-a povestit ca Eminescu a murit lovit in cap de un alt bolnav psihic, in spital. Nici vorba de sifilis.
    Eminescu a fost vanat de masoni si discreditat(acesta devenise o forta , o autoritate publica). L-au facut nebun si imoral (sifilitic) pentru a crea scarba romanilor si a-l baga intr-un con de umbra. Vroiau sa-l desfiinteze, sa-l distruga.

    Eminescu este ROMANUL ABSOLUT, asa cum l-a caracterizat scurt si cuprinzator Petre Tutea.

  2. Ion says:

    Vedeti si caietele critice Semnele Timpului cu cercetarea criminalistica a lui Călin Cernaianu intitulata “Conjuratia Anti-Eminescu”. Intregul document circula acum viral pe internet si poate fi descarcat si de aici https://www.2shared.com/document/ZM7Q7JP-/Calin_Cernaianu_-_Conjuratia_A.html

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova