Desi il injura pe Basescu pe toate gardurile, Mircea Dinescu a fost intampinat de Gheorghe Flutur la Suceava cu baloane portocalii, pe banii Consiliului Judetean. Dinescu despre Boc si Maria Basescu. VIDEO. Cimpanzeii şi bulibaşa Dinescu

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, PDL-ist de marca si infocat aparator al lui Traian Basescu, i-a organizat “poetului-portofel” Mircea Dinescu un “show” chicios la Suceava, intampinandu-l cu flori si baloane portocalii (!). Organizat pe banii Consiliului Judetean, spectacolul de circ a fost un pretext pentru ca Dinescu sa-si vanda produsele sale de “mosier” si, in final, sa-si bata joc, din nou, de prostii de romani, cantand “S-am plecat la Moscova” pe melodia lui “Doamne ocroteste-i pe romani” (vezi o mostra video mai jos). Aflat intr-o “caravana nationala”, Dinescu repeta ca un papagal aceleasi texte si versuri ridicole si blasfemiatoare pe unde ajunge, dupa cum stau dovada mai multe filmari de pe YouTube. Mai jos, cu dedicatie speciala pentru domnul Gheorghe Flutur, parerea lui Dinescu despre seful PDL, Emil Boc, si minciunile despre sotia presedintelui. Tot inainte!

Opinia anticipativa a scriitorului Ion Dragusanul este preluata si de  Ziaristi Online, care o ofera impreuna cu alte detalii de la fata chiolhanului “poetic”: Cimpanzeii şi bulibaşa Dinescu. Gheorghe Flutur l-a promovat pe “poetul-portofel” la Suceava. »


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Desi il injura pe Basescu pe toate gardurile, Mircea Dinescu a fost intampinat de Gheorghe Flutur la Suceava cu baloane portocalii, pe banii Consiliului Judetean. Dinescu despre Boc si Maria Basescu. VIDEO. Cimpanzeii şi bulibaşa Dinescu”

  1. mereanu says:

    Articolul Cimpanzeii şi bulibaşa Dinescu este scris de Ion DRĂGUŞANUL, scriitor din Suceava, si NU de Sandrinio Neagu, pe al carui blog doar a fost gazduit.
    Oricum, pamfletul face toti banii.

  2. VR says:

    Multumesc! Am corectat! Dar de ce nu i-a pus semnatura!?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova