A trecut un an de la moartea lui Mile, fratele nostru. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!


Omagiu lui Mile Carpenisan. Dumnezeu sa-l… de VRTV
A supravieţuit războaielor şi dezastrelor, dar, la doar 34 de ani, boala l-a smuls vieţii pe care o iubea atât de mult. Sâmbătă, la un an de la moartea jurnalistului timişorean Mile Cărpenişan, fost corespondent pentru Antena 1 şi Antena 3, familia, prietenii, colegii de breaslă s-au adunat să-i aprindă o lumânare la parastasul de un an.

De un an, Mile nu mai este printre noi. Lumea presei a fost parcă mai săracă fără el În acest an. Ceva ne-a lipsit când am urmărit evenimentele care au marcat lumea de când Mile nu mai e. Ne-am fi aşteptat ca reportajele sale, de un farmec aparte, să ne aducă în case poveştile oamenilor care au trăit revoluţia din Egipt, drama din Japonia şi iată, acum, criza din Libia.

Mile însă nu mai e printre noi, dar prietenii, părinţii, soţia şi oameni care l-au cunoscut doar de la televizor şi-au adus aminte de el la parastasul de un an.

Slujba de pomenire s-a desfăşurat la biserica ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din Piaţa Crucii- Elisabetin. Sfântul lăcaş s-a umplut de jurnalişti, oameni care l-au cunoscut şi preţuit pe Mile nu doar ca pe un profesionist de valoare, ci şi ca pe un suflet cu adevărat generos. Slujba a fost oficiată de către preoţii Cristian Niculescu şi Ioan Petraş, iar mama şi tatăl celui dispărut, colegii şi prietenii au vărsat lacrimi amare  şi s-au rugat cu lumânări aprinse în mâini, pentru odihna   veşnică a celui care a fost Mile Cărpenişan.

Codrina Diana Tomov / Timis Online

Vezi si https://inmemoriam-milecarpenisan.ro/

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova