Regionalizarea pe placul Ungariei si sfarsitul Romaniei. Pastrarea lui Baconschi in functie, o pata pe obrazul Romaniei. Ziaristi Online probeaza ca sotia ambasadorului Ungariei a recitat din criminalul antisemit si antiroman Albert Wass


Ziaristi Online:

Regionalizarea si destramarea Romaniei prin noua Regiune Autonoma Maghiara impusa de UDMR. Academicianul Dinu Giurescu trage semnalul de alarma

Pretentiile-lui-Horthy-si-Hitler-si-cele-ale-UDMR-privind-Ardealul-romanesc

O propunere de împărţire a României pe regiuni a trecut de una dintre Camere fără să fi avut loc nici un fel de dezbatere şi nici un fel de discuţie în public, fiind totuşi vorba de o chestiune de interes naţional. Despre coincidențe – Regiunile de dezvoltare sau de destrămare?

Pastrarea lui Baconschi in functie este o pata pe obrazul Romaniei. Ziaristi Online probeaza ca sotia ambasadorului Ungariei a recitat din criminalul antisemit si antiroman Albert Wass

Baconschi Oszkar Fusez Ungaria

DOVADA AUDIO: „Legyen Erdély újra, ami volt!/ Óvjuk meg a székelyeket/ a románok rémtetteitől” (“Să fie Ardealul din nou ce-a fost!/ Să-i apărăm pe secui/ De faptele odioase ale românilor” – Wass Albert – poezia Eliberarea Ardealului).

Motii l-au gonit pe Csibi Barna din Abrud. Detasarea extremistului, o ofensa pentru romani

Avram Iancu batjocorit de Csibi Barna

În judeţul Alba, la Abrud, zeci de persoane s-au adunat în faţa Administraţiei finaţelor publice, pentru a-l opri pe Csibi Barna să pătrundă în clădire. Acesta a fost detaşat aici, de la Direcţia Finanţelor Publice Harghita. Oamenii nu văd însă mutarea ca pe o pedeapsă pentru Barna, ci ca pe o ofensă adusă lor.

Corneliu Vlad: Obama este George Bush al III-lea? Dar Baconschi, cine este?

teodor-baconschi-mesajul-lui-viktor-orban-nu-este-iredentist-90694

Bucurestiul isi explica detaliat “pozitia” cand lucrurile sunt neclare si aliatii nu au luat inca o hotarare, dar tace prelungit dupa luarea deciziilor si trecerea la actiune. Cine poate lua in serios un asemenea aliat? Ce credibilitate in lume are o asemenea tara?

Nae Ionescu, 21 Martie 1930: “De ce nu e bun şovinismul”

nae_ionescu1

“Aţi aruncat Ardealul orientalilor ălora de valahi; şi nu ni l-aţi lăsat nouă. Nouă, – cui? Desigur, nouă – Ungurilor; cari se ştie doară că suntem occidentali…”

Editorial Maria Petrascu: Romanii din Japonia, second – hand pentru Baconschi

baconschi se duce se duce si nu se mai da dus din mae

“Cineva care poate da dovada de atata cinism cum ati dat dumneavostra azi nu prea stie ce insemana nici patrie, nici acasa…”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Regionalizarea pe placul Ungariei si sfarsitul Romaniei. Pastrarea lui Baconschi in functie, o pata pe obrazul Romaniei. Ziaristi Online probeaza ca sotia ambasadorului Ungariei a recitat din criminalul antisemit si antiroman Albert Wass”

  1. Iustina Bacosca says:

    Romania parcurge o criza economica, sociala si politica de 21 de ani! UDMR dar si fostul PD(FSN) au actionat si actioneaza in continuare, in mod deliberat, impotriva intereselor poporului roman, falimentand si instrainand avutia nationala. Consider ca nu UDMR este singurul care doreste federalizarea si desfiintarea Romaniei. Toate partidele care au facut si fac, in continuare, alianta cu UDMR nu sunt conduse de romani, ci de tradatori de neam si tara. Intreaga clasa politica este vinovata de coruptie, incalcarea Constitutiei. Un guvern care conduce prin Ordonante de urgenta si nu prin Legi organice este, din start, un guvern sinucigas.
    Buba nu este de acum.Tratatul de buna vecinatate incheiat de PDSR cu Ungaria a fost realizat in dispretul total al intereselor noastre nationale. Prin incheierea acestui tratat, PDSR a reusit sa satisfaca aspiratiile de veacuri ale iredentismului maghiar si o parte a pretentiilor absurde ale UDMR privind realizarea separatismului teritorial, administrativ, scolar si universitar pe CRITERII ETNICE! Singurul pardid la acea vreme care s-a opus acestui Tratat a fost PUNR, care mai apoi a fost desfiintat treptat. Dupa noiembrie 1996, a venit randul coalitiei guvernamentale CDR-USD-UDMR sa realizeze o noua tradare a intereselor nationale prin incheierea asa-zisului Tratat de buna vecinatate cu Ucraina. Prin acest Tratat, Romania a pierdut pentru totdeauna Basarabia si Bucovina.
    Maghiarii din Romania sunt cunoscuti pentru urmatoarele chestiuni:
    1. Ei nu au recunoscut si nu au votat Constituţia Romaniei, contesta caracterul national al Statului Roman si sunt singurii dusmani ai Limbii Romane.
    2. La 15 martie 1990, pastorul Tökes a intervenit la presedintele S.U.A. cerand sa nu fie acordata clauza natiunii celei mai favorizate pentru Romania,
    3. In 19-20 martie 1990, Ungaria si UDMR au organizat atrocitatile de la Targu Mures cu scopul dezmembrarii teritoriale a Romaniei. Aliatii UDMR au blocat discutarea in Parlament a Raportului despre actiunile antiromanesti de la Targu Mures, pentru a nu se afla adevarul.
    4. In anul 1993, UDMR a cerut si a actionat pentru ca Romania sa nu fie primita în Consiliul Europei!
    5. In anul 1994, la dezbaterea proiectului Legii Invăţămîntului, reprezentanţii U.D.M.R. au declarat ca: “Pentru copilul maghiar, invatarea limbii romane este o trauma. Daca-l obliga, poate percepe invatarea limbii romane ca un blestem!”.
    6. U.D.M.R. a facut numeroase apeluri pentru internationalizarea asa-zisei probleme unguresti din Ardeal.
    7. In ianuarie 1995, Marko Bela a prezentat “Programul de autonomie al UDMR”.
    8. Ungaria si UDMR actioneaza, de 21 de ani, pentru refacerea Regiunii Mures Autonoma Maghiara, din timpul regimului comunist.
    9. In fiecare an, in Ardeal, cu ocazia sarbatoririi celor trei zile nationale ale Ungariei, au fost organizate de catre UDMR multe manifestari antiromanesti, sovine si extremiste, la care au fost interzise Imnul National si drapelul Romaniei, precum si Limba Romana.
    10. In februarie 1995, la Atlanta, Ungaria si UDMR au cerut medierea Statelor Unite ale Americii in problema Ardealului, de fapt un nou dictat pentru sfartecarea Romaniei. Actiunea a fost dejucata de Partida Naţionala: PRM, PUNR, PDSR şi PSM.
    11. UDMR a actionat, impreuna cu Ungaria, pentru introducerea Recomandarii 1201 in textul Tratatului cu Romania. UDMR a cerut sa fie parte, alaturi de Romania si Ungaria, la negocierea si semnarea acestui Tratat.
    12. Ungaria si UDMR au incercat, in martie 1995, la Conferinţa de Pace de la Paris, sa impuna Romaniei asa-numitul “Pact Balladur”. Este meritul premierului Nicolae Vacaroiu, susţinut de PRM, PUNR, PDSR si PSM, că nu a fost semnat acel document.
    13. Ungaria si UDMR nu respecta, ci incalca, cele mai multe dintre prevederile din Tratatul cu Romania, semnat la Timisoara in ziua de 16 septembrie 1996.
    14. UDMR actioneaza in tara si strainătate, cu sustinere masiva de la Budapesta, pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Ardealului, la 15 martie 2011, după modelul si precedentul Kosovo!
    15. U.D.M.R a demonstrat prin fapte, in fiecare an din ultimele doua decenii, ca este un mare pericol pentru Romania.
    Imi cer scuze pentru acest mesaj lung, dar e bina sa stim ca tradarea Romaniei a fost facuta, din interior, cu pasi marunti, de intreaga clasa politica, in scopul mentinerii puterii politice in stat.
    UDMR trebuie scos de la guvernare. Sunt destule argumente care vin in sprijinul acestei propuneri. Cine va face acest lucru?

  2. andra says:

    Victore, da-i jos!

  3. paul bacosca says:

    Una dintre putinele sanse pe care Romania le mai are pentru schimbarea acestui curs de autodistrugere este mobilizarea nationala, a celor care mai au sange de roman in suflet.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova