Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs – Mark Rich – George Soros, deconspirata

Editura Romania in lume a lansat miercuri, 6 aprilie a.c., lucrarea Europa cu capul in stele si trupul insangerat, ce il are ca autor pe generalul de brigada (r) Gheorghe Dragomir (foto), cunoscut publicului larg si celui specializat dupa aparitia memoriilor sale, publicate sub titlul Recviem pentru Spioni (I si II). Evenimentul a fost gazduit de Hotel Royal din Bucuresti si a avut parte de prezente de seama din randul diplomatiei straine din Romania, figuri marcante ale diplomatiei romanesti, dar si reprezentanti importanti ai cultelor si serviciilor secrete. Prezentam aici un extras semnificativ din aceasta carte care se doreste un grav semnal de alarma intr-o lume dominata de societatii secrete anticrestine pe care autorul le pune sub lumina reflectorului avertizorului public cu dezinvoltura si profesionalism. Mai multe date despre autor in baza materialului de mai jos.

EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT
Lumea care va sa vina

Autor: Gen (r) Gheorghe Dragomir

Situaţia la nivel global devine din ce în ce mai tensionată, în contextul în care reuniunile şi summiturile diverselor organisme cu vocaţie globală, BANCA MONDIALĂ, FMI, OMC, G-8 şi G-20, la care putem alătura întâlnirea TRILATERALEI pentru EUROPA (la BUCUREŞTI), a Grupului BILDERBERG (în SPANIA), PARLAMENTULUI EUROPEAN şi COMISIEI EUROPENE alături de Biserica Catolică şi marile loje ale diverselor Ordine Masonice (octombrie, BRUXELLES), nu reuşesc să identifice soluţii viabile şi consensuale pentru „îmblânzirea” crizei globale şi a modului în care trebuie concepută NOUA ORDINE MONDIALĂ.

Situatia din Romania dupa COVERT OPERATION

Pentru a avea succes şi a opera în linişte JEFFREY SACHS, MARK RICH şi GEORGE SÖRÖS, şi-au creat propria agentură de influenţă din rândul emanaţilor puterii dornici să se îmbogăţească prin jefuirea avuţiei naţionale. S-a constituit ad-hoc, corul politicienilor şi analiştilor politici care au lansat teoria neoliberală a diminuării rolului statului în reglarea economică, privatizarea prin diverse metode a marilor entităţi industriale (care până în ’89 erau concurente redutabile ale companiilor similare din EUROPA) calificându-le drept „o grămadă de fier vechi”, distrugerea şi fărâmiţarea marilor exploataţii agricole (sub pretextul împroprietăririi ţăranilor).
Prin capitaluri speculative, împrumuturi fără garanţii de la BANCOREX, BANCA RELIGIILOR, BANCA AGRICOLĂ, CREDIT BANC, atât de noii potentaţi ai zilei cât şi de companii străine, crearea de bănci şi fonduri de investiţii „străine” cu sprijinul din umbră a „consilierilor” menţionaţi, s-a reuşit în două decenii de tranziţie şi „terapie de şoc”, ca România să fie dezmoştenită de bogăţiile solului şi subsolului, să i se golească visteria şi să o îndatoreze pentru următoarea jumătate de secol.

Continuarea la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs – Mark Rich – George Soros, deconspirata”

 1. GHEORGHE DRAGOMIR
  “EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT”
  O carte extraordinară!…

  Fiind în postul Sfintelor PAŞTE, distinsul politolog gen.br.(r) Gheorghe Dragomir ne-a oferit o carte de excepţie “EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT” printr-o confesiune de credinţă :
  “Dedic această carte martirilor care de-a lungul secolelor au pătimit şi agonizat în IISUS HRISTOS încercând prin lupta lor să trezească în sufletele semenilor PUTEREA CREDINŢEI ÎN DUMNEZEU.”
  Dacă poporul român a fost cuprins de frenezia „entuziasmului spontan” în Decembrie 1989, şi a aruncat cu ură haina (c o m u n i s m u l u i, un experiment diabolic prin care se ajunsese la degradarea „omului multilateral dezvoltat) zdrenţuită pe care o purtase aproape o jumătate de secol, astăzi este înfăşurat în cârpele murdare ce i le-a oferit un capitalism sălbatic întronat de către cei ce driguiesc treburile statului, sărăcind ţara prin cârdăşie cu cei străini de neamul nostru, interesaţi în a ne transforma în consumatorii “produselor expirate şi depreciate calitativ şi moral” , racile fără precedent în istoria României postrevoluţionare, sunt demascate de ilustrul scriitor Gheorghe Dragomir, care ridică perdeaua fumurie a unei politici dezastruase, făcând ca ţara noastră să fie datoare pentru o jumătate de secol (sumă ce se apropie foarte repede de astronomica cifră de 100 de miliarde de Euro).
  Autorul face o analiză amănunţită a conflictelor politico-religioase dintre statele europene şi lumea islamică, vine cu ideii constructive în ceea ce priveşte strategia geopolitică şi geoeconomică în zonele Mării Negre, Asia Centrală, Marea Caspică, Orientul Mijlociu, şi trage un semnal de alarmă: “Nu a fost de ajuns pentru Europa cele două războaie mondiale care au decimat milioane ve vieţi omeneşti, nu ne putem mobiliza ca oameni întru credinţa Mântuitorului ca şi această criză economică să fie stopată pentru a nu ami face victime, nu pot oamenii politici ca să înţeleagă odată pentru totdeauna că viaţa ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, iar acest dar nepreţuit să-l apere, să acorde atenţie mai mare celor care se zbat în sărăcie şi lipsuri, roşi de foame, îmbătrniţi de timpuriu, bolnavi şi lipsiţi de asistenţă medicală şi medicamente”.
  Civilizaţia viitoare, ne avertizează eminentul politolog, expert politico-militar gen. Gheorghe Dragomir, va fi spiritualizată sau războinică? Pentru a învinge ochiul diavolului “BANUL” care a luat mintea la mai marii ţărilor ce compun această minunată uniune statală a Europei, “cred că a venit timpul să să înţelegem pe Dumnezeu care vrea ca O M U L să devină o fiinţă perfectabilă, este chemat la desăvârşire”, găim slovă înţeleaptă a autorului în cuvântul său şi un îndemn de adevărat patriarh:
  OMULE, “I-aţi toiagul de pelerin şi alocă-ţi timp pentru o călătorie în interiorul tău pentru a descoperi cine eşti şi încotro te îndrepţi”.
  Citiţi această carte cu stiloul în mână. Printre paginile ei veţi cunoaşte un adevărat prieten care o să vă dea sfaturi, şi va trebui să vi le notaţi, ori să le dăltuiţi în inimile domniilor voastre ca pe nişte învăţăminte rare. Vă asigur că veţi găsi lucuri de care nu aţi auzit şi învăţăminte ce vă vor ajuta în viaţa de toate zilele.
  Domnule gen. Gheorghe Dragomir, autor al acestei cărţi (bine venite la timpul potrivit pentru un popor sărăcit), primiţi din partea celui care vă preţuieşte şi vă stimează… cele mai sincere şi cordiale salutări, suces în continuare. Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă.

  În loc de e p i l o g.
  Când am terminat de citit această carte “EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT” a d-lui gen (br) r. GHEORGHE DRAGOMIR, pe drept spus “explozivă” cum se arată în titlul ce ne face cunoscută lansarea ei, mi-am dat seama că în acest loc pe care-l iubim, fiind patria unde ne-am născut (un picior de plai, o gură de rai şi noi fără grai), cei ce au urmat au învăţat cu sârguinţă de la „ciumaţii dictatori” că poporul trebuie minţit şi înşelat prin congrese foarte dese, şi de aceea am scris eu o mică poezie ca să întregesc tabloul vremurilor din ziua de azi.
  C O N G R E S U L

  – Dragii mei, avem congres,
  Iar dacă voi fi ales…
  Srigă unu-n gura mare:
  Vă promit că fiecare
  O să aibă demâncare.
  Petre n-avu ce să facă
  Şi în faţă lui s-apleacă
  Şi îi zice cu-un oftat:
  – Nu am după ce bea apă…
  Din sărac sunt mai sărac.
  – Frate, linge sare şi bea apă
  Şi de foame o să-ţi treacă!
  (Ha-ha-ha!…) Poţi încerca
  (Le-am mai tras o cacealma).

  – Te cunosc, e vechea placă…
  Unii vin, dar mai şi pleacă;
  Omule, veziţi de treabă!
  – Asta fac: vă bag în priză…
  Nu vreţi să ieşiţi din criză?!…
  – Dacă vrem?… Ce întrebare!…
  Lasă-ne, mergi la culcare!
  Iar vreţi să veniţi la cârmă?
  (… Alţi bandiţi, aceeaşi turmă),
  Şi-a lehamite, din mână,
  A dat, arătând la secătură:
  « Să fiţi toţi ai dracului ! »
  Şi-a plecat în drumul lui.

  Scriitor-compozitor Marin Voican-Ghioroiu

 2. jan dinu says:

  Domnul general Dragomir n-a pescuit mai
  mult decit mine …acolo pe Arges shi
  cred ca traiectoria i-a fost destinata pentru
  alte deprinderi . Colegii shi prietenii o sa-i
  faca statuie acasa.. la liceu in fatza lui Bolintineanu …!
  Din pasajul citat sigur are multa minte la cap !
  D’abia astept un exemplar cu dedicatie ..!
  JD-USA

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova