Halucinant: Seful IJP Covasna, Ioan Aron: “Inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului”. De ce nu pot sarbatorii romanii 9 Mai – “Ziua Victoriei”

Halucinant: Seful IJP Covasna, Ioan Aron: “Inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului”

Ioan Aron Seful IPJ Covasna - Tinutul Secuiesc nu e Romania“În aceeaşi idee, Şeful IJP Covasna a explicat că legislaţia este destul de restrictivă în ceea ce priveşte posibilitatea de plasare ca legale sau ilegale anumite mesaje, în sensul că inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului.”

De ce nu pot sarbatorii romanii 9 Mai – “Ziua Victoriei”. Istoricul George Damian despre profanarea Cimitirului Eroilor Romani de la Tighina. FOTO/VIDEO

Crucile-smulse-ale-soldatilor-romani-din-cimitirul-de-la-Tighina

Cand adevarul istoric este falsificat si azi iar memoria eroilor nostri batjocorita si oasele lor calcate in picioare, la propriu, si apoi tocate de escavatoarele rusesti, ce “Zi a Victoriei” am putea sarbatori impreuna cu niste barbari ai istoriei?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Halucinant: Seful IJP Covasna, Ioan Aron: “Inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului”. De ce nu pot sarbatorii romanii 9 Mai – “Ziua Victoriei””

  1. Razvan says:

    Cine l-a numit pe asta? Cu ala trebuie inceput. Cu cei ce l-au promovat si cu cei ce i-au dat note in Academie sau ce scoli o fi terminat. Toti trebuie dati afara pentru incopetenta, tradare, sabotaj.

  2. Razvan says:

    Am, uitat, pensiile si salariile returnate ca fiind doar bani delapidati.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova