Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata. Razboiul maghiarilor cu placutele si statuile romanilor. FOTO/INFO

“UNICUL DOR AL VIETII MELE E SA-MI VAD NATIA FERICITA… AVRAM IANCU”

Acesta era citatul scris pe statuia lui Avram Iancu din Brasov. La scurt timp dupa gestul simbolic si in acelasi timp provocator al unui unguras extremist, am observat pe drumul spre biserica faptul ca a disparut coronita cu flori de pe bustul lui Iancu si odata cu aceasta coronita au disparut si literele care formau citatul mai sus amintit.

La inceput am crezut ca urmeaza sa se sesizeze cineva, insa nimeni nu a facut-o. Parca nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu vede sau nimeni nu vrea sa vada sau sa rezolve nimic. Mai nou, vazand ca si statuia lui Matei Corvin a fost vandalizata de UDMR-isti m-am hotarat sa iau atitudine.

Daca exista cineva care ma poate ajuta cu idei sau orice altceva ce imi poate fi de folos pentru a putea readuce bustul lui Avram Iancu la frumusetea initiala imi poate lasa un mesaj prin intermediul comentariilor (click aici).

Sursa si Foto: Axioma Anonima

Stire semnalata de Dan Tanasa si Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata. Razboiul maghiarilor cu placutele si statuile romanilor. FOTO/INFO”

 1. Pann says:

  Sondaj legat de reasezaarea placutei lui Iorga pe soclul statuii lui MAtei Corvin. Deocamdata ungurii conduc. Ne mobilizam?

  https://ziuadecj.ro/eveniment/mobilizare-incredibila-a-maghiarilor-pentru-ca-placuta-lui-iorga-sa-nu-fie-reinstalata-pe-monumentul-lui-matei-corvin–66902.html

 2. Dan-Stefan says:

  Eu nu inteleg ce este asa anormal in acest gest… Daca statuia lui Matei Corvin a ramas fara inscriptie, atunci de ce statuia lui Avram Iancu sa aiba?… Din pacate, nu stiu ce se intampla si spre ce ne indreptam…

 3. Fanu says:

  mă fârtaţi io cred că bozgorii nu se lasă până nu se trezesc în furcile noaste iarăşi; numa că de data asta va fi fără vreo altă repetiţie; le o dăm spre a le fi dumirire în veci, nu în veac…

 4. Maria says:

  gestul e de condamnat si nu numai gestul care e preambulul la un al razboi si ptr ca istoria sa nu se repete si sa nu fie nevoita Europa sa intervina….
  DIN NOU!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova