Basescu injurat cordial, de 4 iulie, si de ambasadorul SUA la Bucuresti si de ambasadorul Rusiei la NATO

Cine nu intelege ca puterea politica a Moscovei de azi este doar o oglindire la scara mica a stemei Rusiei imperiale si o vesnic mandatara a testamentului lui Petru cel Mare, sa taca. Ciocurile agresive ale atotstapanitorului vultur bicefal rusesc isi gasesc corespondenti poate doar pe la ritualurile puternicilor din umbra ai Statelor Unite. Spre deosebire de puterea la vedere din Rusia, capul actual al Americii a fost bun doar pentru a-i coji ouale, la propriu, lui Putin, la unul din mic-dejunurile de pe veranda “dachei” din Novo-Ogaryovo a fostului KGB-ist (foto aici). Si totusi, nu stiu cum se face ca toate ouale ramase intre Medvedolavroputin si Obama la masa cu pricina tot in capul lui Basescu se sparg, adica in crestetul nostru, respectiv in scutul de deasupra Romaniei.

Interesant e ca, “pe teren”, presedintele Romaniei e facut franjuri si de oamenii Rusiei si de oamenii SUA, in mod egal. Ce coincidenta, in aceeasi zi in care ambasadorul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, il facea varza cu carne pe Basescu, la Soci si pe Twitter, la Bucuresti si pe Facebook, ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein, dupa ce lua nota ca seful statului roman nu vine pentru al treilea an la rand (cam de cand e Obama mascota Casei Albe) la petrecerea data de Ziua Americii la Ambasada, tinea sa aminteasca in “speech”-ul sau despre “un bun prieten al meu si cel mai bun prieten al Americii“. Sa fi fost Boc, navetistul de Chicago, prezent la sindrofie, sau Basescu, in absentia? Nici vorba! E vorba de… Mirciulica Geoana. Pai parca Geoana era, in timpul alegerilor, “omul Moscovei”, nu “cel mai bun prieten al omului” pus de Obama la Bucuresti!

Sa fie Maresalul Antonescu de vina? Din ecuatia asta numai solomonicul Bibi Netanyahu ne mai poate scoate!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Basescu injurat cordial, de 4 iulie, si de ambasadorul SUA la Bucuresti si de ambasadorul Rusiei la NATO”

  1. In politica nu conteaza decizia ci efectul si rezultatul.Spre exemplu Boc,vrea sa binele,si interzice drogurile etno-botanice.Efectele: tinerii teribilisti(astia care au picat bac-ul),au de ele. Rezultatul: consumul de etno-botanice creste.

    Alt exemplu: Basescu face un bine moral si spune adevarul istoric zilele astea,legat de Basarabia,Rusia,Rege Mihai-NKVD,etc. Efectul: Televiziuniile preiau stirea,

    Rezultatul: dezastros,isi pune in cap USA,Rusia, israelul. iata ce zice MBC,cea mai mare Televiziune din USA: https://www.msnbc.msn.com/id/43506197/ns/world_news-europe/t/romanian-president-launches-attack-ex-king/

    In poltica nu se spune ceea ce gandesti,asta nu au invatat unii.

    Basescu cred ca are consilieri foarte prosti,care-l induc in eroare.Boc la fel.

    Ambasadorul Rusiei… nu cumva e tot acelasi Molotov,cu alta masca?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova