Statul anti-stat. Ziaristi Online prezinta un act de tradare al MAI: Politia din Covasna a adoptat stema “Tinutului Secuiesc” pe emblema oficiala a Inspectoratului de Politie Judetean

Dan Tanasa informeaza: In cadrul amplului proces de “reforma si rebranduire” a Ministerului Administratiei si Internelor s-a emis Ordinul Nr. 126/17.06.2011 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului internelor si reformei administrative nr. 490/2008 privind insemnele heraldice ale structurilor Ministerului Administraţiei si Internelor.
Prin acest ordin a fost aprobata si stema IPJ Covasna. Discursul pro-UDMR si pro-autonomie “secuiasca” al conducerii IPJ Covasna, institutie care este condusa acum de comisarul sef dr. Ioan Aron si comisarul sef de politie Jakab Albert-Toth si care formal apartine inca Statutului Roman se va regasi acum si in stema acestei institutii intrucat in noua stema a IPJ Covasna a fost inclusa si stema iredentist-sovina “secuiasca” (vezi foto).

Ascultati aici declaratiile actualului sef al IPJ Covasna, comisarul sef dr. Ioan Aron, care afirma ca dementul extremist maghiar Csibi Barna nu poate fi tras la raspundere pentru faptele sale.
Cititi aici ordinul MAI.
Vedeti mai jos cum adjunctul sefului IPJ Covasna, nostalgicul dupa RSR comisar sef de politie Jakab Albert-Toth, si-a “tunat” masina personala cu un autocolant iredentist maghiar SIC, simbolul “auto” al “statului independent”  “Tinutul Secuiesc”.
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Statul anti-stat. Ziaristi Online prezinta un act de tradare al MAI: Politia din Covasna a adoptat stema “Tinutului Secuiesc” pe emblema oficiala a Inspectoratului de Politie Judetean”

 1. un_roman says:

  Da de ce nu-si inmatriculeaza si masina in Ungaria ? 🙂 Si poate isi gaseste si un job mai bine platit acolo …Poate i se da si o masina “Made in Hungary” la care probabil viseaza demult ..:))
  (si nu Leganza care e facuta la noi ..totusi )

  Adevarul e ca la “maghiara” pe care o stiu “disidentii” astia si la ce manareli au facut ei in Romania (ca se poate d’aia…) nu le dau ungurii slujba nici la spalat podele …

 2. un_roman says:

  Io zic ca asta ii dau ungurii in loc de Legantza:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Puli_%28car%29 :))))

 3. karmapolice says:

  prostie nu cred ca e, e prea grav, deci…….

 4. Fanu says:

  sub nici o formă prostie, mai repede ticăloşie

 5. Fanu says:

  tare mi teamă că vom avea o toamnă cu mari, foarte mari probleme şi sânguiri împotriva naţiunii române iar acum se fac pregătiri simbolice pentru asta

 6. iohan says:

  si astia doi sint platiti din banii nostri. as dorii sa stie ca Romania s-a intins odata pina la Tisa.

 7. NICI-O-LAE says:

  SUNTEM CONDUSI DE NISTE LASI!!!NU TOTI MAGHIARII SUNT RAI!!! AM TRECUT PE LANGA MULTE CIMITIRE REFORMATE,CATOLICE SI AM VAZUT CA UNII{NU HUNII}CHIAR STAU IN “BANCA”LOR!!!DATORIA ROMANILOR ESTE SA-I IERTE PE CEI CA CIBI BARNA LAZLO TOCHES SAU CUM DRACUL IO MAI CHEMA DAR NUMAI DUPA CE SUNT SUNT SPANZURATI !!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova