Petru Groza, Strict Secret: “La Ministerul Propagandei numai evrei, la Sport, evrei, Comertul, Planificarea – pline de evrei, peste tot evrei. Si dentistul Consiliului este evreu!” Intrevederea cu Emil Bodnaras. Stenograma. 23 iunie 1949

INTREVEDEREA BODNĂRAŞ – GROZA

– 23 iunie 1949, ora 20,30 – 22,30 –

Vezi si Petru Groza a fost antisemit? Stenograme Strict Secrete (I)

Ceausescu – pe urmele “antisemite” ale lui Petru Groza? Stenograme Strict Secrete (II) – de Prof Univ Dr Gheorghe Buzatu

Petru Groza: “Formal, sioniştii nu activează ca organizaţie politică, în fond însă îi găsim multiplicaţi în zeci de mii de exemplare, infiltraţi în viaţa noastră politică, economică, de partid, administrativa. (…)

Noi nu primim şi nu dăm muncă inginerului al cărui tată este declarat chiabur, dar primim şi încredinţăm posturi de comandă coloanei a 5-a sioniste, pentru simplul fapt că ştiu să se lipească de partid. (…)

Ţi-am vorbit de toate aceste lucruri şi pentru motivul că partidul răspunde pentru poziţia mea. Eu nu sunt prim-ministru decât cu asentimentul şi cu sprijinul partidului şi partidul este serios angajat cu răspunderea sa faţă de felul cum mă achit de însărcinarea mea şi cum sunt privit în ţară.

Vă avertizez, luaţi măsuri. Luaţi măsuri până nu e prea târziu!”

Integral la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Petru Groza, Strict Secret: “La Ministerul Propagandei numai evrei, la Sport, evrei, Comertul, Planificarea – pline de evrei, peste tot evrei. Si dentistul Consiliului este evreu!” Intrevederea cu Emil Bodnaras. Stenograma. 23 iunie 1949”

 1. Puscasu Vlad Irimie says:

  problema in sine nu au fost evreii,mai ales cei bastinasi,ci judeo-comunistii evrei,veniti in special din URSS.

  Cateva nume: Adam Tesler,Boris Grunberg alias Nicolschi Alexandru, Saul Brukner Brucan, Alexandru Birladeanu,venit din URSS, Ana Pauker,din URSS, Mihel Reissman,venit din Transnistria-evreu comunist,

  Bainer, Ernest Daitler si Aurel Moish din Brasov,respectiv securitatea Cluj(Bainer,tortionarul lui Raul Volcinschi),

  si cati altii.TOTI veniti din URSS pe tancuriile sovietice,inclusiv tatal lui Petre Roman,bunica lui Bogdan Olteanu de la BNR(Gizela Wass), si altii si altii.

  Un singur evreu a murit in Romania,ucis de comunisti.Restul au fost comunisti,stalinisti,colaborationisti sau securisti,ori NKVD-isti.Acesta e adevarul!

  Iar dintre acestia,nici unul nu este cautat ori stigmatizat,dimpotriva,copii lor sunt azi mari anticomunisti,conduc institutii ca Tismaneanu,conduc Banca Nationala a Romaniei(Bogdan Olteanu),conduc afaceri imobiliare,televiziuni, mall-uri,si cate altele!

  In asa conditii,cum ar trebui ca romanii sa condamne comunismul,fara comunisti? Raportul Tismaneanu e o foaie goala si atata.Justitia nu a anchetat vreun comunist ori tortionar!

 2. cucus says:

  Si in special ca scriem noi aicea or sa se simta ei,fostii agenti sovietici , jenatzi ..la talpa …
  Sa fim seriosi domnilor, cu totii stim ca Basarabia e pastrata de rusi ca teritoriu de pregatit si infiltrat agenti in toata lumea …acoperirea perfecta = roman…
  Cine ne-o aduce inapoi ? Basescu? Cine o sa faca deportarile/mutarile de populatie facute de Stalin de acolo ?
  Acum iarasi stam cu maiinile in san ratand o ocazie istorica unionista …cand pana si rusofonii basarabeni sunt interesati de UE, Shenghen etc. …
  A, vreti UE, vreti civilizatie ? Atunci Romania e patria si mama voastra (naturala sau adoptiva)!

 3. taranu says:

  Esye adevarat ca la sfirsitul anului 1988 Ceausescu a cerut raportu nr. de evrei din CC al PCR?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova