Ce a primit de la Dumnezeu Mitropolia KGB de peste Prut in ajunul sosirii de la Centrala a generalului Vladimir Mihailovici Gundiaev, alias Kirill comsomolistul, seful colonelului V. Cantarean si subordonatului in sutana S. Bastovoi. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ce a primit de la Dumnezeu Mitropolia KGB de peste Prut in ajunul sosirii de la Centrala a generalului Vladimir Mihailovici Gundiaev, alias Kirill comsomolistul, seful colonelului V. Cantarean si subordonatului in sutana S. Bastovoi. VIDEO”

  1. MARIUS says:

    Stimate domn,

    Chiar daca in trecut au existat, pe blogul dvs, conversatii si pareri in contradictoriu ( cu mine evident) cu privire la adevarata fata a lui Savatie Bastovoi, am rugamintea sa-mi oferiti indicii pentru confirmarea duplicitatii acestuia. Marturisesc ca SB are cele mai multe volume in biblioteca mea, 12 mai exact, iar in cel pe care il parcurg acum “Lectie de religie pentru politicieni – Biserica si scoala Rusiei de la Lenin la Kuraev” pozitia adoptata fata de Rusia, Kiril etc. este uninamente critica, ofensiva as spune. Din cercetarile mele am constatat ca SB apartine canonic de Episcopia Rusiei, dar atat – nimic mai mult.
    Astept cu interes din partea dvs. un mesaj, un link, o directie.

  2. VR says:

    Stimate domn,
    Raspunsul este in insasi enuntul dvs interogativ. Savatie Bastovoi, activist al Mitropoliei lui Kirill si Cantarean, este unul dintre instrumentele principale ale “moldovenismului” din Basarabia si, iata, cum spuneti, si din Romania, din moment ce v-a invadat casa, pe un drum presarat numai cu “bune intentii”. Nici nu ai ce sa-i reprosezi. Ca “moldovean” se trage din rusi, normal.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova