Radu Moraru: Moartea unui baschetbalist si dialogul surzilor. Nasul.TV vs Realitatea TV

Moartea unui baschetbalist si dialogul surzilor

de Radu Moraru

Am fost la Realitatea Tv, credeam ca s-a schimbat, a ramas aceeasi IRealitate. Am fost invitat sa vorbim despre violenta tv si am fost asezat pe scaunul de executie. Am aflat de la invitati ca e normal ca un “realizator” tv sa te blesteme sau sa-ti ceara moartea fiindca e suparat inca din campania electorala. Motivul? N-am vrut sa fac echipa cu Voiculescu si Vintu iar cei care au alta optiune trebuie sa moara!

Am aflat ca disparitia a zeci de milioane de euro nu este subiect! Schimbam vorba!

Am aflat tot de la invitati ca tinarul baschetbalist de 23 de ani trebuia sa moara fiindca e vedeta, e inalt, bun si negru si s-a bucurat prea mult de victoria impotriva lui Dinamo. Pasamite, succesul trebuie sarbatorit in Romania numai intr-un seif!

Am aflat de la aceiasi invitati (Bogdan Chirieac, sociologul Ana Bulai si fostul sef SIE Claudiu Saftoiu), am dedus mai degraba, ca si americanii au vina lor fiindca a murit baschetbalistul. Vezi cazul Teo Peter!

Niciun cuvint despre violenta de pe micile ecrane indusa de tot felul de presedinti de club atitati de tot felul de “realizatori”. Niciun pic de emotie fata de un tinar de 23 de ani casapit si omorit in bataie! Presa!!!

Iti trebuie multa putere ca sa mergi mai departe! Doamne ajuta!

Sursa: Nasul.TV

Vezi si:VIDEO. Cine sunt ucigasii baschetbalistul american. Tiganii din clanul “Butoane”. Chauncey Hardy has been killed by Gypsy mafia gang members not by Romanians

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Radu Moraru: Moartea unui baschetbalist si dialogul surzilor. Nasul.TV vs Realitatea TV”

  1. Isto says:

    precum era de asteptat “cazul” a aparut in Daily Mail. tiraj de presa pro-unguresc.

  2. Fanu says:

    am ajuns să fim aserviţi ţiganilor

  3. florin tudor says:

    Radule,
    Ai demonstrat tuturor ca trebuie sa cerem C.N.A.-ului.codarea unor posturi(cel putin pe anumite sectiuni),fiindca daca noua ni se spune ca avem telecomanda,tot la fel doresc sa nu am nici alte griji, fiindca deuna zi,chiar daca eu nu ma uitam la realitatea ,am auzit de la un bloc vecin o injuratura la adresa acestui post,urmata de ceva de bagat in gura lui vintu.Avem copii si nu cred ca trebuie sa auda astfel de expresii,chiuar daca ele sint justificate 100 %
    Intr-o alta ordine de idei,ai reusit sa ne enervezi cu ineptiile madamei bulai(ce nume ciufulit !),ale petrolistului chirieac si,mai ales pe ale familiei s-Aftoiu !(De ce oare nu au fost chemati toti pirlitii care dau pe la o anumita casierie ?)
    Si ca ultim punct :nu am inteles de ce te-au chemat in asa o emisiune anuntata cu pompa inainte,in care sa se dezbata un alt subiect (dar si acesta haotic)Cred ca nu mai au” rating” dom-le !Trebuie sa le ceri bani nu gluma ! Ai model de la madam gherghe neicusorule !

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova