Zoofilii isi cer “drepturile”. Stiri “horror” transmise de Asociatia Familiilor. Portetul sovinului ungur. Omagiu Armatei Romane – de Cristian Negrea via Ziaristi Online

Zoofilii isi cer “drepturile”. Stiri “horror” transmise de Asociatia Familiilor

Malcolm Brenner - Zoofil
The Telegraph publica un articol despre o miscare in ascensiune a zoofililor americani si britanici pentru dobindirea de “drepturi”, inclusiv dezincriminalizarea bestialitatii si legiferarea casatoriilor intre finte umane si animale.
Laszlo Tokes Angajatul Securitatii Maghiare
“Pentru ajungerea scopului nostru suprem, nu există cuvânt de onoare, caracter, consecvență, ci posibilitate. Căci existența și fericirea maghiarilor nu se poate încadra în actualele hotare ale României. “
Armata română
Toată istoria noastră a fost o luptă permanentă pentru existenţă şi păstrarea neamului, după atâtea lovituri, „este un miracol că mai avem un steag căruia să ne închinăm” spunea marele Nicolae Iorga.
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Zoofilii isi cer “drepturile”. Stiri “horror” transmise de Asociatia Familiilor. Portetul sovinului ungur. Omagiu Armatei Romane – de Cristian Negrea via Ziaristi Online”

  1. karmapolice says:

    ok deci nu am rezistat sa citesc articolul ala horror mai mult de jumate…saracul delfin…ok sint shocata si nu ma shochez usor..PINA UNDE????????????????????

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova