Ziaristi Online: S-a lansat Fototeca Ortodoxiei Romanesti. Tia Serbanescu: Dupa codul portocaliu vine codul rosu. Tiu: La 36 de ani, Ceauşescu a urcat la vârf în „armata“ partidului

S-a lansat Fototeca Online a Ortodoxiei Romanesti

Parintele Ilie Cleopa

De Ziua Patriarhului Teoctist, 7 februarie, s-a lansat si un proiect inedit în lumea ortodoxă: Fototeca Online a Ortodoxiei Romanesti, ce conţine, în prezent, 2012 fotografii, majoritatea din prima jumătate a secolului al XX-lea, care prezintă slujitori, profesori, monahi, lăcaşuri de cult şi aşezăminte monahale, unele dispărute, altele renovate, diverse momente sau evenimente din viaţa bisericească românească din ţară şi de peste hotare.

Tia Serbanescu: Dupa codul portocaliu vine codul rosu

Ion Ilici Iliescu by Gugulanul

O, pașă, cât de darnic ești! Curaj, încă puțin și trece codul portocaliu. Vine codul roșu: va fi liniște, va fi pace, Felix va fi într-adevăr fericit iar ultimul pe listă, cu voia dvs, va fi tot dl. Iliescu. Și o luăm de la capăt.

La 36 de ani, Ceauşescu a urcat la vârf în „armata“ partidului. De la Secretar în CC şi supleant al Biroului politic la Responsabil cu organele partidului

Ceausescu Militar

În aprilie 1954, Nicolae Ceauşescu a fost ales membru al Secretariatului CC al PCR. El ocupa treapta a doua în ierarhia puterii. Din vârfurile ei n-a mai ieşit decât după trei decenii şi jumătate, cu picioarele înainte.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova