Eugen Mihaescu: Iulian Vlad l-a dinamitat pe Ceausescu. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Eugen Mihaescu: Iulian Vlad l-a dinamitat pe Ceausescu. VIDEO”

  1. ZeV says:

    A…sa nu uit….citind CV-ul dvs parca fara de sfarsit, nu am inteles foarte clar daca din fragmentul ..,,Liceul de Arta Nicolae N. Tonitza (Examen de bacalaureat intrerupt de arestarea si detinerea ilegala de catre organe ale statului si minerii veniti la Bucuresti in iunie 1990, reluat ulterior)” rezulta ca ati absolvit acest examen.
    In fine, v-am regasit acolo intr-o poza cu (ex)regele Mihai. Spun (ex)rege, deoarece nu am auzit (poate ma luminati dvs) ca actul abdicarii din 1947 sa fi fost denuntat si anulat in justitie.
    Din aceasta perspectiva, va rog sa va spuneti parerea referitor la afirmatia domnului Traian Basescu precum ca Mihai I a fost un tradator.
    Prin extensie, as fi curios sa va aflu punctul de vedere despre relevanta deciziei instantei privindu-l pe printul Paul, nasit in prealabil de domnul Presedinte.

  2. VR says:

    @ Curiosu’ ZeV
    Da, domnule Smechercuriosu, ca altfel nu mergeam si la SSJ. In tot cazul, nu va doresc o intrerupere similara din vreun examen… “al vietii”: lovit cu ciomege si topoare, pus in catuse si calcat in picioare cu bocanii, apoi tinut in genunchi, pe ciment, cu alte sute de oameni, batuti cu pustile si bastoanele zile bune. Vedeti ce si cum comentati sarcastic, sa nu va dea Dumnezeu sa vi se intample, pentru o mai buna intelegere!
    Sigur ca e un tradator. Am scris-o de “n” ori, nu fara o oarecare mila fata de ce a ajuns monarhia in Romania. Puneti mana si cautati singur.
    Aveti gaosenia personajelor pe care le admirati. Nu va mai obositi sa va strecurati putoroseniile aici.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova