Basescu – Cristoiu la Cotroceni: o emisiune care a ciuruit toate celalalte televiziuni si o puzderie de “lideri” politici, de la PSD la PNL si PDL. Bomba: Ponta nu a vrut sa fie premier. Iata stenograma! Plus: Traian Basescu isi face o Fundatie. VIDEO

La scurt timp după ce Traian Băsescu a declarat, la emisiunea “La Taifas cu Ion Cristoiu“, de pe B1 TV, că i-a propus lui Victor Ponta funcţia de premier, liderul PSD a declarat, la RTV, că preşedintele minte.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a negat, duminică seară, că preşedintele Traian Băsescu i-a propus funcţia de prim-ministru după demisia lui Emil Boc. În replică, Traian Băsescu a prezentat stenograma discuţiei pe care a avut-o cu Victor Ponta.

Declaraţia din seara aceasta este o declaraţie de duminică seara, la restaurant. Nu este nimic adevărat în această declaraţie. E ca duminică seara, la cârciumă, când te lauzi sau inventezi“, a mai declarat liderul PSD.

În timpul emisiunii, Ion Cristoiu i-a spus preşedintelui că Ponta neagă, motiv pentru care Traian Băsescu i-a înmânat jurnalistului stenograma discuţiei pe care a avut-o cu Victor Ponta. Rugămintea preşedintelui a fost ca jurnalistul să nu prezinte documentul în timpul emisiunii, ci când va ajunge înapoi la sediul B1 TV.
Ca să nu pierdem vremea, eu vă dau stenograma și dumneavoastră după ce ajungeți la post o faceți publică”, a declarat președintele.

Nici PDL-istii nu au scapat din vizorul presedintelui. „Greii PDL-ului sunt grei când se dau funcțiile, când au de îndepărtat pe cineva din funcții își aduc aminte că sunt grei. Când este vorba să se lupte cu Sorin Oprescu nu mai sunt grei. „PDL stă ascuns. Greii partidului nu merg la televizor pentru că se discută de salarii. Stau să-și protejeze imaginea. Trimit tot felul de oameni care au bunăvoință, dar nu știu să prezinte situația. Ei știu cum s-au luat deciziile.”, a mai spus președintele.

Președintele României, Traian Băsescu, a maideclarat duminică seară în cadrul emisiunii “La Taifas cu Ion Cristoiu“, difuzată pe B1 TV, că dacă Guvernul nu reducea salariile, România ar fi ajuns în scurt timp în situația Greciei, întrucât nu este în zona euro și „nimeni nu venea să ne salveze”.

România nu este în Zona Euro. Nu va veni Germania să ne dea bani. Dacă nu tăiam salariile ajungeam în situația Greciei în cinci luni. Dacă România nu lua măsurile pe care le-a luat, românii o duceau mult mai rău și nimeni nu venea să ne salveze. Dacă am da ceasul înapoi și am anihila toate măsurile de austeritate, România s-ar împrumuta extrem de greu, dacă nu cumva ar fi intrat în derapaj”, a declarat președintele.

Președintele a mai declarat că s-a gândit frecvent la ce au înțeles românii cărora li s-au tăiat salariile despre rațiunile acestei măsuri.

În seara în care am anunțat tăierea salariilor nu am putut vorbi nici cu soția, nici cu fata cea mare. Mă gândeam ce au înțeles românii cărorar le-ai tăiat un sfert din salariu. Chestia asta o să o duc toată viața mea. Poate de aceea am solicitat guvernului să reîntregească salariile. (…) E foarte greu să mă ierte românii. Dacă aș fi avut lașitatea să nu o fac mă gândesc câte nopți nu aș fi dormit”, a mai declarat șeful statului, citat pe site-ul B1.ro.

Președintele României, Traian Băsescu, a mai declarat duminică seară la emisiunea “La Taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată pe B1 TV, că după ce își va încheia mandatul va face o școală de politicieni. Șeful statului consideră că în prezent există mulți tineri care vorbesc despre politică, dar nu o cunosc în profunzime.

“Fac o școala pentru politiceni. Fac o fundație în care să-i învăț pe politicieni puțină politică (…) Am ajuns la o altă concluzie, doar tinerețea nu e un argument, insuficientă ca argument, pentru că mulți dintre tineri nu au reușit în tinerețea lor și nici multă politică nu au învățat. Le-aș recomanda întâi: reușiți în meserie, hai să învățați puțină politică. “, a declarat Traian Băsescu.

Șeful statului a mai spus că televiziunile sunt pline de moderatori care îi dezinformează pe cei care vor să învețe despre politică.

“S-au umplut televiziunile de profesori care vin și fac pe moderatorii. În problemele de gestionare a țării mulți dintre ei nu ar lua nici nota 2”, a spus șeful statului.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Basescu – Cristoiu la Cotroceni: o emisiune care a ciuruit toate celalalte televiziuni si o puzderie de “lideri” politici, de la PSD la PNL si PDL. Bomba: Ponta nu a vrut sa fie premier. Iata stenograma! Plus: Traian Basescu isi face o Fundatie. VIDEO”

 1. Relevantă poate fi – în această speţă – numai înregistrarea tuturor convorbirilor de la Cotroceni, din acea zi. Adică şi a consultărilor cu celelate partide alese de electorat, respectiv, cu acela realizat prin “hocus pocus”, adică UNPR. A veni cu asemenea poveste după mai bine de o lună de zile, răstimp în care nu s-a suflat vreo vorbă despre o astfel de ofertă, ba s-au dat declaraţii de cu totul altă factură este fără precedent.

 2. Dl. Conf. dr. Vasile Popovici scrie insolent despre lucruri pe care nu le cunoaşte absolut deloc, ba îşi permite să şi calomnieze. Vorba veche “Fiecare da ce are!” este pururi adevarata.
  Un citat din H.R. Patapievici ar putea să-l mai inspire: “Privit la raze X, poporul roman abia daca este o umbra: el nu are este cheag: radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei; o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii”. (din vol. POLITICE, 1996)

  Exista alte zeci de asemenea “perle” create de H.R. Patapievicdi, cel care chiar este impostor, de vreme ce a pretins ca are doctorat de cercetare, fara a-l avea.

  Cu uimire aflu aiureli precum ca as fi fost liderul local al partidului VATRA ROMANEASCA (care nici n-a fost partid, din cate stiu eu), pe un alt blog am citit ca as fi membra a partiduliui ROMANIA MARE… Atata doar ca nu sunt inscrisa in absolut niciun partid politic… S

  Prof. univ. dr. Viorica Balteanu
  Cavaler al Republicii Italiene pentru merite culturale

 3. Dl. Conferentiar dr. Vasile Popovici debiteaza asertiuni insolente despre lucruri de care habar n-are, ba si calomniaza. Vorba veche “Fiecare da ce are!” se potriveste perfect.

  Precis îl va inspira si citatul urmator din H.R. Patapievici: “Privit la raze X, poporul roman abia daca este o umbra: el nu are cheag; radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii”. (Vol. POLITICE, 1996)

  Impostor este Patapievici. A pretins ca are titlul de doctor, facandu-se de rusine in Germania, unde minciuna a produs revolta.

  In 17 septembrie, va fi pe rol procesul in care MECTS va trebui sa raspunda de ce n-a luat masuri impotriva fraudarii in cadrul institutiei doctoratului de cercetare, pusa partial in act de Prof. univ. dr. Adriana Babeti si Prof. univ. dr. Otilia Hedesan. Fireste, o asemenea mizerie nu va putea fi validata!

  Succesuri, genii neintelese portocalii!

  Prof. univ. dr. Viorica Balteanu
  Cavaler al Republicii Italiene pentru merite culturale

 4. VR says:

  S-a produs dovada. Vedeti in postarea urmatore…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova