De Sfintii Romani la Poarta Alba cu Parintele Iustin Parvu, profesorul Radu Ciuceanu si IPS Teodosie, in memoria martirilor de la Canal. Corneliu Ciucanu a lansat lucrarea CORNELIU ZELEA CODREANU – SCRIERI. DOCUMENTE. ÎNSEMNĂRI. Ziaristi Online prezinta Argumentul istoricului

Ziaristi Online:

Corneliu Ciucanu a lansat lucrarea CORNELIU ZELEA CODREANU – SCRIERI. DOCUMENTE. ÎNSEMNĂRI. Ziaristi Online prezinta Argumentul istoricului

Corneliu Zelea Codreanu - Scrieri. Documente. Insemnari - Corneliu Ciucanu - TipoMoldova - 2012 - Ziaristi Online

Volumul Scrieri, documente, însemnări vizează şi completează – dar nu epuizează – acest proiect de excepţie gândit şi coordonat de Profesorul Gh. Buzatu pentru reevaluarea Trecutului, primenirea Prezentului şi întru revelarea Adevărului istoric. De asemenea, credem că demersul nostru întăreşte pe deplin observaţia lansată de Vintilă Horia cu privire la cercetarea şi înţelegerea profundă a fenomenului legionar, în sensul că „nici un istoric serios care se va ocupa cu istoria secolului XX românesc, nu va putea ocoli sau ignora această extraordinară aventuară spirituală pornită din străfundurile ethosului românesc”.

Monahul Filotheu Balan, din Bucuresti la Petru Voda, dupa lansarea lucrarii “Din Tibet în Sfantul Munte”

Parintele-Filotheu-pregatiri-pentru-expozitia-de-fotografie-Precum-in-cer-a-fotografului-Cristina-Nichitus-Roncea-Precum-in-cer-ro

Monahul Filotheu Balan de la Manastirea Petru Voda a participat joi, la Libraria Sophia din Capitala, la lansarea lucrarii lui Ioannis Kotzabasis, “Din Tibet în Sfantul Munte, la Bătranul Paisie. Povestea adevărată a tanărului Gheorgaki, aflat într-o evlavioasă călătorie în grădina Maicii Domnului”.

De Sfintii Romani la Poarta Alba cu Parintele Iustin Parvu, profesorul Radu Ciuceanu si IPS Teodosie, in memoria martirilor de la Canal

Parintele Justin Parvu si IPS Teodosie la Galesul - Canal - Ziaristi Online

Duminică, 17 iunie, de sărbătoarea Sfinților Români, la Poarta Albă – Galeșul, IPS Teodosie și Părintele Iustin Pârvu au oficiat Sfânta Liturghie pe locul unde se va ridica mănăstirea închinată martirilor de la Canal, ne informeaza Arhipescopia Tomisului. La eveniment a participat ca invitat de onoare si profesorul Radu Ciuceanu, presedinte al Institutului National pentru Studiul Totalitarismului si fost detinut politic timp de 15 ani.

AUDIO/VIDEO UPDATE de la Poarta Alba la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “De Sfintii Romani la Poarta Alba cu Parintele Iustin Parvu, profesorul Radu Ciuceanu si IPS Teodosie, in memoria martirilor de la Canal. Corneliu Ciucanu a lansat lucrarea CORNELIU ZELEA CODREANU – SCRIERI. DOCUMENTE. ÎNSEMNĂRI. Ziaristi Online prezinta Argumentul istoricului”

  1. Nu-l suport pe Patapievici says:

    Domnule Roncea, in cautarile din arhivele Securitatii despre CZ Codreanu, nu ati gasit si locul unde au fost depuse osemintele sale, dupa ce mormantul a fost profanat de comunisti?

    Avem vreo sansa sa aflam?

  2. VR says:

    @Jandarmeria Romana
    Foarte slabe sanse. Si pe mine ma preocupa subiectul. Cu ajutorul Domnului…

  3. Nu-l suport pe Patapievici says:

    @ VR

    Ar trebui sa existe un document, ma gandesc. Doar au pus pe cineva sa sape, sa care, etc…Evident, daca nu sunt la “secret”. Multumesc pentru raspuns, desi gresit putin adrisantul:)

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova