0,1 bucuresteni si 0, 01 din cetatenii Romaniei au participat la mitingul ungurenilor din CC al PDL. Cati romani l-au ales pe Cristi Preda? Din ciclul: “M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”

Mitingul “civic” de azi, din Piata Revolutiei, a avut drept scop lansarea Initiativei CC-ului lui MRU in spatiu si anuntul in “avanpremiera” ca fostul sef al SIE si ministru demis al MAE se pregateste sa candideze la Presedintie, pentru “ungurenii” lui. In acelasi timp, se dorea a fi o mare manifestatie a cetatenilor revoltati, a sustinatorilor fostului Guvern PDL, fiind asteptati zeci de mii de romani. Cel putin aceasta parea sa fie speranta care licarea in privirea de dupa bronzul de Coasta de Azur a lui Adrian Videanu, atunci cand a facut chemarea disperata la mitingul pentru “salvarea democratiei”.

Aproximativ 2.000 de oameni s-au adunat, joi seara, în Piaţa Revoluţiei, la mitingul anti-USL, titreaza Mediafax. Adica 0,1 dintre locuitorii Bucurestiului si 0,01 dintre cetatenii Romaniei. Agerpres se fereste sa dea vreo cifra (?!) dar B1 TV sustine ca au participat peste 3000 de manifestanti. Cati credeti insa ca a evaluat Cristi Preda, prezent pe scena din Piata Revolutiei alaturi de euro-tovarasa sa Monica Macovei si colegii sai de la “Noua Europa” a rectorului Andrei Plesu, Toader Paleologu (victoriosul de la Primaria Sectorului supranumit “11%”), Mihaita Neamtu (“Noua Republica” – niciodata votat) si Mihaita Razvan Ungureanu (niciodata votat)? In discursul sau inflacarat, fostul propagandist UTC – al carui merit principal in PDL a fost ca a adus-o pe Teo Trandafir care a sters-o a doua zi in bratele PSD – a tinut sa sublinieze ca Crin Antonescu a fost votat de 9000 de oameni, “adica mai putini decat sunteti dvs aici”. Adica in Piata erau, in capul lui Preda, cel putin 10.000 de oameni! Uau! Pai cred ca astia 10.000 de “ungureni” invizibili din Piata or sa vina si la vot! Dar hai sa ne lamurim si cu Cristi Preda vs Crin Antonescu. Bun-bun, doar 9000 de votanti. O scara de bloc, e adevarat. Dar cati romani credeti ca l-au votat, personal, pe Cristi Preda? 0! Zero, oameni buni. Ca UTC-istul Cristi Preda si GDS-ista Monica Macovei au intrat in Parlamentul European pe liste, ca pe vremea PCR!

Poate, insa, am putea sa ne amuzam cu cati oameni l-au votat pe colegutul celor trei prepusi ai rectorianului Plesu, fostul sef al M.A.E. Baconschi (cel care, desi are si un apartament proprietate personala si o vila in zona Primaverii, nici pana acum  nu a eliberat casa RAAPPS  in care statea ca ministru, desi a fost demis de luni de zile!). Pai hai sa vedem cum a plecat cu coada intre picioare de la Conventia propriului Partid, “brandul” PDL si GDS Teodor Anatol Baconschi:


Brandul Baconschi esuat la malul PDL de ZiaristiOnlineTV

PS: Ion Spanu in Cotidianul: Ziaristul de la “El Pais” este bursier ICR – 1000 de euro pe luna (nu se stie cati ani)!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “0,1 bucuresteni si 0, 01 din cetatenii Romaniei au participat la mitingul ungurenilor din CC al PDL. Cati romani l-au ales pe Cristi Preda? Din ciclul: “M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!””

  1. sanda sanda says:

    Alexandru Shimon, cel care vrea sa profaneze mormintele voievozilor nostri ca sa le ia mostre ADN este, inevitabil, bursier New Europe College. Mai inainte de asemenea solicitari demente, el insusi sa dea o proba de ADN, sa vedem ce natie este, sa stim cu cine stam de vorba.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova