“M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”. Despre plagiatul lui Ponta, de la Liiceanu si Pora la mitingul “civic” de azi

Zilele trecute, marele plagiator dovedit G Liiceanu, se producea din mers contra mai micului sau coleg, V Ponta, la ridicolul “protest al ghilimelelor”. Cum altfel, doar e liicheaua-sefa a celor cinci limbrici ai mintii: plagiatorii Plesu, Patapievici, Manolescu, Cartarescu si, cu voia Dvs, ultimul pe lista, Liicheanu.

La organul de presa al GDS, revista “22”, redactorita-sef-adjuncta A Pora cere cu aplomb: “Ponta, demisia!”. “Curaj, rămâi în bibliografie… cu plagiatul prins la butonieră“, mai scrie sex-simbolul intelectualilor lui G Sorosica. Cinci articole a scris, pana acum, deontoloaga Pora, despre plagiatul lui Ponta! Titlurile lor spun totul: Să-ţi fie ruşine, Victor Ponta! Ia-ţi plagiatul şi du-te!, Plagiatul şi sinuciderea, un film prost în regia USL, Plagiatul. Cele 4 diversiuni ale lui Ponta, Răfuiala lui Ponta cu statul de drept şi uselizarea ţării, Ponta, demisia! Curaj, rămâi în bibliografie…

Problema e ca coleguta noastra guraliva a ramas in istoria inca nescrisa  a fostei prese romane cu cel mai caraghios plagiat prins… de codita ei. Ratusca noastra cea frumoasa, aflata pe atunci la Hotnews, a copiat dintr-un articol-exclusivitate al Adrianei Dutulescu, aparut in EVZ, in care aceasta il omora, din greseala, pe un judecator de la Curtea Constitutionala. Plagiatoarea noastra, in “exclusivitatea” ei, a preluat, normal, si eroarea tragi-comica despre… “defunctul” Acsinte Gaspar.

Cum se intampla la “casele mari” ale mai tuturor “deontologilor neamului”, viciul a obligat-o sa repete figura, devenind plagiatoare in serie. Dupa ce a fost semnalat inca un plagiat, din Cotidianul si de pe portalul Ziare.com, guraliva noastra de serviciu a fost obligata sa demisioneze.

Cristian Pantazi, un fel de redactor sef pe la Hotnews, sustinea insa in EvZ ca nu acesta ar fost motivul demisiei/demiterii. Ca un alt deontolog demn al neamului ce e, el avea sa afirme că „plagiatul“ a fost un incident „regretabil, minor“ şi că „nu-i acordă foarte mare atenţie. I se poate întâmpla oricui“. 🙂 🙂 🙂

“HotNews se pozitioneaza drept o publicatie premium, dar considera una dintre cele mai grave crime jurnalistice drept lucruri minore, care se pot intampla oricui!”, observa, ultragiat Alexandru-Bradut Ulmanu de la Jurnalism Online.

Intr-un comentariu la articolul lui Alex Ulmanu, preluat si de Tiberiu Lovin, deontologul Pantazi recidiveaza afirmand despre situatia plagiatului ca “ce s-a intimplat a fost o problema minora fata de plusurile pe care, totusi, Andreea Pora ni le-a adus“. Pai acum m-am lamurit: asa zice probabil si Iliescu despre pupilul sau Ponta! 🙂 🙂 🙂

Imediat dupa acest incident, Andreea Pora a fost cooptata la proiectul uaseceristei Alinei Mungiu Pipidi “Romania… curata”, un portal “anti-coruptie” al “Coalitiei pentru o Romania Curata”! Recte curat-murdara!

Ce pot sa mai spun este un singur lucru, care se refera la toata starea tumultoasa de azi a Romaniei, agitata de curvele “deontoloage” ale PDL/GDS/ICR scoase de la ciolan de “socio-liberalii” USL:

“M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!” (*)

PS: Ca orice infractoare de duzina, se pare ca macanitoarea noastra-sefa a incercat sa-si stearga apoi urmele. Doi dintre cei care au consemnat “evenimentul” au ratacit informatia pe site-urile lor: Reporter virtual si Anca Bundaru. A ramas, in schimb, la Ciutacu si Jurnalism Online. Despre acelasi lucru scrie si Victor Ciutacu: Plagiatorii dovediţi se tăvălesc în noroi

(*) Victor Eftimiu

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to ““M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”. Despre plagiatul lui Ponta, de la Liiceanu si Pora la mitingul “civic” de azi”

  1. Vasile Ilarie says:

    Daca vreti sa gasiti canalii, puteti incerca si printre istoricii de astazi, fiindca balaurul are multe capete, incepand cu madama Zoaie si alte scursuri.

    S-au desfasurat pe un front larg, au acaparat functii-cheie in invatamant, vor sa distruga totul, incepand cu tinerele generatii.

    Fie-le numele blestemate cu Blestemul celor care au căzut pentru Ţară !

  2. Ana Tudoran says:

    Ajajai… credeam ca numai pe mine ma enerveaza duduia… n-o cunosc, n-am nimic de impartit cu dansa, dar ma enerveaza pur si simplu:) acu, daca vazui, Victore, ce-ai scris, imi dau seama ca nu e nimic in neregula cu perceptia mea asupra oamenilor:) mersi:)

  3. VR says:

    🙂 🙂 🙂

  4. VR says:

    Am vazut ca plagiatoarea Pora striga alaturi de Plagiiceanu si Lesu “plagiatoru’!!!” 🙂
    https://www.cotidianul.ro/slujitorii-lui-basescu-transmit-mesaje-in-numele-romanilor-188180/

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova