Basescu, plagiatorul lui Iliescu: Jurnalistii “e” Golani! Golani au fost, golani sunt inca. Sa asteptam minerii pe 29 iulie?


Iliescu in 1990: Golanii din Piata Universitatii au incercat sa dea o lovitura de stat fascista
Basescu in 2012: Golanii din presa (si politica) au dat o lovitura de stat fascista/comunista (Aici “negrisorul” Tismaneanu a cam zbarcit discursul lui Basescu. Nu se poate hotari nici el. Probabil, pana la urma o sa-i spuna o lovitura de stat “national-comunista” pentru impunerea “restauratiei” si “nationalismului” care o sa duca biata noastra tarisoara la “izolarea” de Europa. Sau: Nu vedeti cate nenorociri se intampla?! Iranul terorist ataca Bulgaria, Romania si Israelul la Marea Neagra! Numai unul singur poate sa ne mai salveze, unul dintre noi, pentru noi: Ion Iliescu, pardon, Traian Basescu! Ieftin rau. Chiar ma intreb daca nu cumva tot Tismaneanu, co-autorul volumului “Marele soc” cu “tata Ilici”, lansat impreuna cu dreptaciul Cristian Preda, ii facea si tartorului kaghebist discursurile… Sa inteleg ca va chema minerii pe 29 iulie? )

O sa revin, azi, asupra acestui subiect. Cu enorm dezgust. Pana atunci, sa ne amintim:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Basescu, plagiatorul lui Iliescu: Jurnalistii “e” Golani! Golani au fost, golani sunt inca. Sa asteptam minerii pe 29 iulie?”

 1. demneura says:

  Domnu’ Roncea azi când m-am trezit am avut o surpriză neplăcută.

  Pula cont! (pardon de expresie!)
  Pula blog! (pardon de expresie!)
  Pula You Tube! (pardon de expresie!)
  Pula Picasa! (pardon de expresie!)
  Pula blog! (pardon de expresie!)

  – Când mi s-a-ntâmplat prima oară, mi-am zis:
  “Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi “HARŞTIIIII” l-am deletat!”
  – Când s-a-ntâmplat a doua oară mi-am zis:
  “Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi “HARŞTIIIII” l-am deletat!”
  – Acum că s-a-ntâmplat şi-a treia oară vroiam s-o spun tot p-aia cu “deletatul”, dar brusc mi-am adus aminte că BUTOANELE NU SUNT LA MINE!

  Şi atunci mă-ntreb:
  CARE PIZDA MĂ-SII (pardon de expresie!) A APĂSAT PE BUTONUL “DELETE”?
  🙂 🙂 🙂

  În concluzie, te întreb:
  CE SĂ FAC?
  SĂ BAT NEVASTA?
  SĂ DIVORŢEZ?
  SAU SĂ VOTEZ “JOS BĂSESCU!”?
  🙂 🙂 🙂

 2. Paul Bacosca says:

  La haosul si anarhia politica si morala care domnesc in tara ma astep la orice! Suntem carne de tun pentru politicienii corupti si depravati pentru care singurele lucruri sfinte sunt banul, puterea si fala lumeasca!
  Totul e pe fata, nu le mai pasa de nimeni si de nimic, decat de interesele lor diavolesti.
  U.E. cat de cat mai franeaza elanul distrugator al politicienilor si din pacate cred ca nici macar U.E. nu va mai conta pentru ei.

 3. VR says:

  Lasa domn’e sotia in pace!
  🙂 🙂 🙂
  Totusi, nu-l poti recupera???

 4. Tudor says:

  Din pacate cred ca da, sa ne asteptam la mineri daca pica Basescu[insa nu din partea lui!]. Cozma e gratiat, inca in relatii bune cu Iliescu si compania. Protestam ca cei din USL vor sa puna mana pe tara? Zbang! Dusmani ai neamului, am defaimat tara!

  Asta este discrursul lor, de cand s-a intetit razboiul au continuat sa dezinformeze, sa ne spuna ca aia din afara nu stiu la fel de multe pe cat stiu ei. Cerintele lui Barroso arata ca ei stiu cel putin la fel de multe ca noi asa ca oare cine incearca sa ne minta pe fata?

  Lovitura de stat cred ca e deja clara pana acuma, incepand cu manevra de la Monitorul Oficial sa-l salveze pe Voiculescu de ICCJ si continuand cu manevra infecta a lui Liviu Pop de a epura CNATDCU.

  Da, cu toate criticile si lipsa de competenta a Comisiei de Etica a Univ Bucuresti, ei sunt singura speranta de a da un verdict corect acuma. Consiliul National de Etica dupa ce a fost ras din temelii ca sa nu fie aruncat la gunoi sinistrul Mang a hotarat ca Ponta nu a plagiat. Go figure….. 🙁 [Da, dupa cum ati spus este posibil ca altcineva sa-i fi redactat teza, insa tot el, Ponta, si-a asumat lucrarea si a prezentat-o ca fiind a lui. Si a mai tras si foloase materiale…]

  Sarumana pentru dovezile de plagiat ale oamenilor de cultura pe care eu chiar ii apreciam. Multe bile negre primesc acuma ei din partea mea. Dar daca Ponta a scapat, inseamna ca toti vor scapa, ca plagiatul e legal de astazi nu? Cu Ponta condamnat pentru plagiat[ca si-a tras bani grei din sporul doctoral si locul de conferentiar/lector la Fac. de Drept] aveam un precedent la nivel inalt. Eu zic ca dupa ce ajunge in fata instantei sa tot trimitem sesizari cand Comisiile de Etica vor fi repuse in picioare pe criterii profesionale. 🙂

  De asemenea, declaratiile lui Antonescu dupa ce Barroso l-a criticat pe Ponta seamana mai mult cu declaratia lui Iliescu “noi nu ne vindem tara”. Si din cate am tot citit nu s-a terminat bine deloc…Oare la Antonescu va fi diferit? Nu cred 🙁

 5. demneura says:

  Am făcut demersurile necesare, aştept răspuns.
  Sper să fi fost la fel de idioţi ca şi rândul trecut şi să nu fi şters conţinutul filă cu filă.
  Să fi dat ştergere de blog.

  PS N-o las dom’le, că s-a-nhăitat cu ăştia ai lui Macovei!
  🙂 🙂 🙂

 6. VR says:

  Pai n-o lasa!
  🙂 🙂 🙂

 7. Tudor says:

  Ioi, mai adineaori scria Cartarescu despre faptul ca Basescu ar trebui tinut in functie ca sa nu vina tavalugul USL. Ce se mai razgandesc oamenii 🙂

 8. Rambo says:

  Victor, mie nu mi-e clar….tu ce ai de gand sa faci la referendum? Sau daca nu vrei sa raspunzi la intrebarea asta, e ok si-asa…

 9. VR says:

  N-ati auzit de comanda “la dreapta-mprejur”?
  🙂

 10. VR says:

  Daca Basescu promite ca-l demite pe Patapievici pe 30 iulie, cam pe la pranz, ii mai acord o sansa! 🙂

 11. VR says:

  2012, evident! 🙂

 12. Rambo says:

  Deci o sa votezi cu “Da”…inteleg
  Sper totusi sa nu fie asa.

 13. VR says:

  @ Rambo
  Sigur ca votez NU. Si astept, cu incredere, sa-l demita pe Patapievici!

 14. Rambo says:

  Cred ca vor urma multe demiteri dupa ce se va intoarce…nu neaparat la ICR, dar in tot sistemul. A fost destul de zguduit de ultimele saptamani.
  Sper doar sa ramana in functie…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova