Dreapta imprejur a la Basescu si MRU: Ungureanu a scos crucea din sigla partidului Forta Civica. Istoricul Ioan Scurtu despre cincinalul in opt ani al lui Basescu: “România a devenit o ţară-slugă”. Bomba de dupa Referendum explodeaza la SRI

Politica ta: Forța Civică ante-si-post M.R.Ungureanu

Cateva mici detalii semnalate ieri de amicul comentator “mil”

  • Inainte de MRU cu o cruce in sigla, cu MRU crucea dispare
  • Inainte de MRU, in statut era interzisa colaborarea cu orice fel de persoane “fosti activisti“(min 39), odata cu MRU pasajul dispare din noul statut
  • Teodor Maries, vicepresedinte : ” În Statutul Forţei Civice există punctul 8 de la Timişoara ” . Hai nu vorbi, serios ? Unde ?


Deci cam asta e gargara cu Forta Civica : MRU si-a cumparat un partidulet al carui fost proprietar ( in foto, in colt ) nici macar nu mai incape in pozele de grup.

PS VR: Pai cum ar putea fi valabil Punctul 8 cand chiar “Il Presidente – Alifie” supranumit si “Il Succesore – Unghiera” alias “El Crevete” este fost activist comunist de rang inalt?

Cititi de la Politica ta si Mihai Răzvan Unguentu , o prostiuță utecistă de dreapta

M.R.U. : definitia traseistului ungureano – uneperean

Ziaristi Online: Iulian Leca despre Ungereanul lui Basescu: MRU si alte pacate care ARD ascuns in PDL

Mihai Razvan Ungureanu - Rolul principal in productia de gang I se spunea Asudatul

Avandu-si Forta Civica imbibata de traseisti, care mai de care mai hidosi, de alde Dan Liga sau Ioan Bazac sau Stefan Pirpiliu, evident ca pentru Mihai Razvan Ungureanu traseismul “este o tema falsa”. Insa nimic nu este mai fals decat ca traseismul este o tema falsa.

BURSA: De ce ar trebui sa-si dea demisia Basescu si sa se angajeze cardinal in Guvernul Mondial al Papei de la Roma. MAKE: Băsescu knows best

Basescu si lumanarea de pe coliva Romaniei

N-aveţi decât să vă asumaţi dumneavoastră, domnule preşedinte, misiunea salvării Europei, dar nu ca preşedinte, ci ca persoană particulară, că tocmai a avut loc un Referendum – ştiţi?, vreo şapte milioane v-au cerut să plecaţi… Am o sugestie: daţi-vă demisia şi angajaţi-vă cardinal la Papa Benedict, că el vrea un Guvern Mondial. Aţi putea fi folositor.

Sursele EVZ: Cartarescu primeste si anul acesta Premiul Nobel, pentru a “N”-a oara consecutiv

Mircea Cartarescu si altii

De acum cateva zile, atunci cand un cimpanzeu, probabil turbat, a devastat redactia EvZ, preluand controlul calculatoarelor pentru a publica aberatii despre alegerile locale din 2009 si europarlamentarele din 2011 – care poate au avut loc, dar doar intr-un univers paralel -, bulina rosia mi-a castigat interesul.

Istoricul Ioan Scurtu despre cincinalul in opt ani al lui Basescu: “România a devenit o ţară-slugă; nu mai are o politică externă, este o anexă, un stat periferic al UE”

Prof Ghe Buzatu, Ioan Scurtu, Vasile Candea s a la Muzeul Unirii din Focsani 2010

Aş spune că relaţiile din ultimul timp dezvăluie în faţa opiniei publice adevăratul statut al României în cadrul Uniunii Europene. Până acum era înfăşurată în vorbe frumoase. Acum se vede limpede că Uniunea Europeană tratează România ca pe un stat periferic, ca pe o anexă a marilor puteri şi care trebuie să execute tot ceea ce i se cere, chiar dacă ceea ce i se cere transcede prevederilor, regulilor, normelor stabilite chiar de Uniunea Europeană.”

BOMBA de dupa Referendum: 30 de şefi ai sectiilor SRI au fost mutati disciplinar. Generalul (r) SRI Aurel Rogojan îi face rechizitoriul lui Traian Băsescu: Istoria îi va judeca şi condamna pe trădători

Traian Basescu aprozarist la un SRI privat

“Traian Basescu este conectat numai direcţiilor distructive ale unui grup restrâns de interese strict private, de deasupra statelor şi naţiunilor, a căror ţintă este sclavia şi, în final, dispariţia guvernelor, concomitent cu disoluţia expresiilor instituţionalizate ale identităţilor naţionale.”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova