Ziaristi Online: Fereastra serviciilor secrete se deschide, din nou, in aceasta toamna

Ziaristi Online:

Fereastra serviciilor secrete se deschide, din nou, in aceasta toamna

Fereastra-Serviciilor-Secrete-Aurel-Rogojan-Editura-Compania-Patapievici-Plesu-Liiceanu-Tismaneanu

Banii se dau cash, dar vin tot din « subvenţii şi donaţii ». Alte obligaţii ! Liderii de partide se îmbogăţesc cu milioane de euro după fiecare campanie electorală. S-a creat astfel în România o clasă a marionetelor poli­tice. Una amorală, insidioasă, periculoasă, în frăţietate cu înalta criminalitate politică şi cu mafia transnaţională. Consecinţa nefastă este aceea că noi nu avem un Parlament al naţiunii, ci o jucărie politică în mâna câtorva clanuri de spoliatori.

Necrutatatorul Grid Modorcea: Patahârbici, frumoasa care, iată, bate câmpii

Patapievici frumoasa care bate campii

De ce alde Marga (era să scriu Gigi Marga, dar jigneam o mare artistă) sau Justiţia nu-l iau la întrebări pe Patapievici depre averea pe care a risipit-o din banii contribuabililor?! Aşa, javra umblă în libertate, se autocitează şi alintă ca „frumoasa care, iată, vine”, e vedetă, aşa cum va fi şi Băsescu după ce nu va mai fi preşedinte. Mass-media românească a făcut vedete numai din puşcăriaşi şi puşcăriabili. De ce Capital, care e o revistă profitabilă, nu face un număr dedicat acestor orătănii, să ne prezinte „primii 300 puşcăriabili ai ţării”?!

Basarabia lui Charles Upson Clark disponibila la Basarabia-Bucovina.Info

1 Charles Upson Clark Bessarabia - Basarabia Cetatea Hotin

Charles Upson Clark (1875-1960), profesor si ofiter de informatii al Armatei SUA, a fost un remarcabil observator american al provocarilor Romaniei Mari, devenit membru de onoare al Academiei Romane, printre altele si pentru lucrarea sa “Basarabia – Rusia si Romania la Marea Neagra“, publicata de Dood, Mead & Company la New York, in 1927, si din care va prezentam ilustratiile selectate de Basarabia-Bucovina.Info.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ziaristi Online: Fereastra serviciilor secrete se deschide, din nou, in aceasta toamna”

  1. VR says:

    Nu-s din grote. Sunt de pe tancurile rusesti. Acum au schimbat turelele sovietice cu “platformele” electronice. 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova