O noua cloaca: “platforma media independentă” Dela0. Locul in care agenti anti-Romania colcaie mai ceva ca pe Hotznews

Andrei Plesu - Dirty VersionAm vrut doar sa semnalez ca sa nu uit. 🙂 Am dat de “platforma media independentă” “România de la zero”  citind porcariile dintr-un “interviu-eveniment” al batranului tartor A. Plesu, sotul plagiator al unei agente DIE si bulibasa tuturor regimurilor, despre cum trebuie schimbat Imnul Romaniei si pusa Monica Macovei presedinte (ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha  🙂 – ma scuzati!). Parascovenia de “eveniment” se petrece in “noul” Adevarul, preluat in totalitate de aripa anti-nationala a unui serviciu de informatii care, de fapt, n-a fost niciodata romanesc. M-a amuzat cel mai tare intrebarea unui lustragiu cu limba, in timpul liber incarcator-descarcator pe platforma respectiva, despre “sansele mari” ca “Romania sa ajunga o colonie a Kazahstanului”. Pai vorbesti de funie in casa spanzuratului (indiferent ce nume are, Patriciu sau Burci?) 🙂 ?

PS: Cred si eu ca guristul lautar pe la Securitate despre Noica vrea sa schimbe Imnul national. Doar e discriminatoriu, nu?, ca vorbeste doar de romani nu si de rromi! 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “O noua cloaca: “platforma media independentă” Dela0. Locul in care agenti anti-Romania colcaie mai ceva ca pe Hotznews”

  1. Stefan -Mihai Martinescu says:

    Domnule Victor Roncea de ce il suparati pe IPS Andreicut cu un astfel de articol?

    Cum puteti sa il criticati pe favoritul ortodoxiei clujene la vanzare si la promovare de editura?
    🙂

  2. VR says:

    🙂 🙂 🙂
    Cine se-aseamana se-aduna!

  3. colivareasa says:

    Nu o sa le iasa nici facatura asta, niciuna. Inchiriaza hangare pentru librarii, desi sunt praf, se dau in stamba, se agita, militeaza.
    Simt ca li se apropie sfarsitul.

    Tocmai acum cand credeau ca pot sa fie cordiali pana la adanci batranete.
    Mai, mai, mai.

    Socoteala de-acasa…

  4. VR says:

    Un nou robinet de azvarlit suvoaie de ura si minciuni la adresa romanilor. Dar mai ales de brambureala intelectuala, inselare si smintire.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova