Părintele Justin Pârvu nu a murit. Cerul s-a împodobit cu încă un mare Sfânt român mărturisitor, conducător al cetelor de sfinţi mucenici ai închisorilor comuniste. Hristos a înviat!

You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Părintele Justin Pârvu nu a murit. Cerul s-a împodobit cu încă un mare Sfânt român mărturisitor, conducător al cetelor de sfinţi mucenici ai închisorilor comuniste. Hristos a înviat!”

  1. karmapolice says:

    Hristos a inviat!

  2. Cosmin Alexe Diaconu says:

    Neamul romanesc s-a nascut in ziua in care,pe pamantul Daciei stramosilor nostri s-a savarsit prima Sf.Liturghie.Am crescut si am stat uniti intre noi atatea veacuri numai prin Sf.Liturghie si rugaciunile Sfintilor nostri,stiuti sau nestiuti.Si ptr.ca Sf Parinte Arsenie Boca ne spunea noua ca ne va ajuta mai mult cand va pleca dincolo,asa si Parintele nostru Justin a plecat sa se alature in ceata de foc a Sfintilor ce inconjoara Romania cu rugaciunile lor catre Maica Domnului si Mantuitorul nostru.
    Parintele tot printre noi a ramas,numai ca acum este mai puternic si,ca urmare se cuvine sa ne bucuram si sa strigam cu totii:,,Hristos a inviat!”

    ,,Sfinte al lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi!”

    Cu sufletul si inima alaturi de toti romanii care-l plang pe Parintele,

    Cosmin – Bergen,Norvegia

  3. itdr says:

    Ne întrebăm, atunci când un Părinte pleacă dintre noi spre Dumnezeu, dacă trebuie să plângem-pentru că nu va mai fi printre noi- sau să ne trăim lăuntric speranța că va lucra pentru noi de acolo, din lumea unde toți ajungem…Dumnezeu să-l odihnească și să-i asculte ruga pentru Neamul lui pe mai departe (că l-a iubit și încercat mult).

  4. Anonim says:

    Ma bucur ca sunt si romani care au inteles sa scrie neam cu N: Neamul Romanesc. Nu putem sa scriem Parinte, Mitropolit, Patriarh, Biserica iar cand ne referim la esenta poporului roman sa nu scriem Neam.
    Meritul Parintelui Justin a fost ca a incercat sa uneasca Neamul cu Dumnezeu, mergand pe linia inceputa de Corneliu Codreanu si toti romanii care au inteles rostul miscarii Legiunii.
    Ai dreptate ca el a fost un duhovnic al Neamului. Eu adaug: mai mult decat al Bisericii. Biserica institutionala l-a “recuperat” recent si-l va valorifica dupa moarte.
    Sufletul lui Justin Parvu va merge in ceata Sfintilor martiri si marturisitori din temnitele comuniste romanesti.

  5. Iustina Bacosca says:

    Parintele Iustin are grija de noi si din Ceruri. Sa avem si noi grija unul de celalalt asa cum ne-a iubit sfintia sa. Hristos a inviat! Hristos s-a inaltat! Bucuria noastra!

  6. sihastru says:

    Bucurati-va si va veseliti caci acest soldat al lui Hristos, jertfelnic in viata, nu a murit, nu va muri ci vesnic peste Neamul Romanesc va dainui. El “a fost chemat” si, pentru ca aici a fost “sluga vrednica”, a fost ridicat in grad – peste multe este pus de acum cel ce peste putine fiind in viata, a fost mereu grabnic ajutator. Parintele Iustin s-a alaturat cetei sfintilor rugatori romani vrednici de pomenire: Parintele Arsenie Boca,Parintele Lacatusu, Parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Constantin Galeru, Patriahul Teoctist, Mitropolitul Bartolomeu Anania, Mitropolitul Antonie Plamandeala, Parintele Argatu,Parintele Cleopa, Parintele Constantin Mihoc, Parintele Adrian Fageteanu, si multi alti sihastri luptatori cu sabia Duhului Sfant, “ridicati in grad” de Domnul din tainitele lor de rugaciune. Cel ce iubeste neamurile Ii iubeste si pe slujitorii neamurilor. Hristos a inviat! Hristos s-a inaltat!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova