Cine pe cine “a facut” cu “Revolutia” Rosia Montana. UPDATE: Patapievici, mogulas imobiliar la Rosia Montna

Paul Hitter despre protestele Rosia Montana 2013Unii, se zice, au facut milioane la bursa. Altii, au pierdut milioane. Unii, cica, si-au tras “revolutie” ros-verzuie pe banii lui Soros, i.e. KGB si AVO. Altii si-au aranjat ploile politice sau au scapat din “capcana mercenarilor” si si-au netezit drumul spre Cotroceni. Organele statului au dat drumul in presa la ceea ce ziarul ZIUA a scris acum 10 ani: Cluj: Valoarea metalelor rare din zacamintele de la Rosia Montana – mai mare decat a aurului. Felicitari, Agerpres! Si peste toate acestea a triumfat interesul national, care, ce sa vezi?, pare, pentru amatori, acelasi cu interesul multinational al Rusiei si Ungariei. Ceea ce trebuia sa se intample, s-a intamplat. Sa vedem acum: aurul strabunilor va ramane al romanilor?

UPDATE: Patapievici, Mihăieș și Greenpeace Ungaria dețin terenuri în Roșia Montană

Artistul Paul Hitter si activistul Mihai Tociu opineaza:

Mihai Tociu Masca Catavencilor Toleranta Zero Piata Universitatii Rosia Montana

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Cine pe cine “a facut” cu “Revolutia” Rosia Montana. UPDATE: Patapievici, mogulas imobiliar la Rosia Montna”

  1. Gabriel says:

    Da, patapievici si ceilalti intelectuali au cate un metru patrat de pamant. Asta in semn de protest fata de exploatarea de la RM. Cata manipulare la gadea si la tonta.. pfuuuu.

  2. VR says:

    Vai, vai, vai…

  3. Dudau says:

    Hai Roncea, te dai gardianul adevarului dar minti prin omisiune sau prin cercetare incompleta a faptelor. Patapievici si restul au cate 1 mp de teren, donat de localnici, simbolic, pentru a arata refuzul lor (practic, o data cu exproprierile fortate facute de corporatie) de a accepta proiectul.

  4. VR says:

    Eu n-am comentat in nici un fel Dudaule. Am adaugat doar o trimitere. In plus, daca tii mortis sa afle, in spatele ei stau niste hohote imense de ras fata de Il Presidente – Don Comandante – La Bamba Marinero, sustinator infocat al exploatarii RMGC, si care, in acelasi timp, ii platea din banii nostri pe Patapievici si Mihaies ca astia sa-l linga-n gura pe fata si sa-l scuipe in chelie pe la spate cu toate politicile lui “nationale”.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova