ROMANIA. Din banutul ei sunt platiti Basescu si Ponta sa distruga Romania. Din banutul vaduvei numita Romania. O fotografie cat un milion de cuvinte. FOTO

Romania lui Basescu si PontaRomania a ramas vaduva. Toti barbatii din tara aceasta par sa fi murit. Si nici macar pe front… Biata Romanie e in strada acum. Cumintenia pamantului a ajuns in genunchi pe caldaram. Isi mai vinde din putinul pe care-l are ca sa cumpere de un covrig pentru copii si nepotei. Pentru cei nenascuti nu va mai avea ce sa agoniseasca. Romania va fi prea batrana si garbovita de griji. Usturoiul se va usca. Cine sa-l mai culeaga? Copiii au plecat, sclavi pe plantatiile occidentului. Nepotii? Vor fi sclavii noii clase de tradatori orientali ai Romaniei. Romanie, Romanie, unde ti-s romanii?

Foto via FB

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “ROMANIA. Din banutul ei sunt platiti Basescu si Ponta sa distruga Romania. Din banutul vaduvei numita Romania. O fotografie cat un milion de cuvinte. FOTO”

 1. Anomismia says:

  Exceptional! Impresionant, intr-adevar, prin profunzimea expresiei faciale, si prin intregul limbaj non-verbal al ipostazei vizuale. Exceptional si comentariul ce insoteste fotografia, dens si adanc…
  Da, aceasta este Romania de azi, mai buna exprimare nici ca se poate! Si totusi, nadejdea si credinta nu pier in tara aceasta, oricat de mult ar parea ca Raul imprima disperarea ireversibila!

 2. VR says:

  Dumnezeu sa ne ajute!

 3. Cosmin Alexe Diaconu says:

  Doamne,Doamne,plange Romania cu lacrimi de batrani!
  Ma uit la batranica din poza si imi aduc aminte cum,acum un an,mergand pe strazile Bucurestiului,dupa trei ani plecat de acasa,intalneam pe marginea drumului batrani stand si uitandu-se la trecatori cu o privire care iti rupea inima.Nu ziceau nimic,nu cereau mila,doar stateau si priveau.Am vazut cu ochii mei cat de mare era si este saracia in tara mea,ptr ca nu o credeam pe mama cand imi povestea.Venisem in tara sa o asez pe mama in mormant si sa ii plang pe batranii de pe strada,batranii care au construit si ei Romania,asa cum au putut.Nu avem sfinti?Ne pleaca parintii?Dar,iata Sfintii!Romania e plina de Sfinti,Romania se sfinteste in fiecare zi prin ei,deoarece in fiecare dintre ei este Mantuitorul care priveste trecatorii prin ochii lor si plange odata cu ei.

  Cosmin,
  Bergen-Norvegia

 4. VR says:

  Amin!

 5. Iustina Bacosca says:

  Dumnezeu le vede pe toate. Lacrimile sfintilor, lacrimile copiilor si batranilor oropsiti, lacrimile sfintite ale icoanelor facatoare de minuni sunt ca o ruga neintrerupta. Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa ne rugam cat mai multi si cat mai sincer.

 6. VR says:

  Amin!

 7. geo says:

  Vaccinuri antigripale cu prospect în chineză pentru români: Ministerul Sănătății cumpără vaccinul în loc să-l producă la Cantacuzino

  Anul acesta vaccinarea antigripală se face pe încredere. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, nu s-a ţinut de cuvânt, iar Institutul Cantacuzino nu a mai produs vaccinuri antigripale, nici măcar necesarul pentru programele naţionale de imunizare. Aşa că Ministerul Sănătăţii va pune la dispoziţia medicilor de familie aproximativ 600 de mii de doze de vaccin antigripal cu prospectul în limba chineză.

  Deşi au sesizat că vaccinurile sunt destinate exclusiv pieţei din China şi nu respectă legislaţia, fiind acceptabile la preţ şi neavând altele în loc, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au “închis ochii” pe pielea noastră.

  În luna mai a acestui an, Ministerul Sănătăţii a alocat 10 milioane de lei Institutului Cantacuzino, cu ajutorul cărora urma să se reia producţia de vaccin antigripal. Atunci, ministrul Nicolăescu promitea că până în noiembrie 2013 vor fi obţinute la Cantacuzino 3 milioane de doze de vaccin antigripal. Promisiunile s-au dovedit a fi deşarte. Aşa că distribuţia de vaccinuri antigripale începe în luna decembrie, iar Ministerul Sănătăţii va pune la dispoziţia medicilor de familie aproximativ 600.000 de doze de vaccin antigripal produse de firma olandeză ABBOTT BIOLOGICA şi care au prospectul în limba chineză.

  Ministerul a transmis firmei producătoare că acceptă vaccinurile şi şi-a luat angajamentul că UNIFARM va “traduce” pentru români ce e cu vaccinurile destinate exclusiv pieţei din China.

  De asemenea, Ministerul Sănătăţii a trimis o scrisoare către compania producătoare, prin care a cerut ca, în viitor, pe prospectul produsului să fie şi instrucţiuni în limba română.

  În urma acuzaţiilor de întârziere a vaccinării antigripale, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au încercat să-i ducă pe români cu zăhărelu’, explicând că această campanie de vaccinare antigripală nu a fost demarată întrucât activitatea virozelor respiratorii a fost una de intensitate joasă, fără răspândire geografică, fără a se înregistra probe pozitive de virusuri gripale, populaţia nefiind afectată.

  Adevărul este însă mult mai dur – n-au fost în stare să producă vaccinuri în ţară, aşa că luăm de la străini, chiar dacă diferenţa de preţ dintre vaccinurile produse la Institutul Cantacuzino şi cele din import este destul de mare: un vaccin importat costă în jur de 35 de lei, în timp ce vaccinurile autohtone costă doar 8 lei, adică de patru ori mai puţin.

  Românii se vaccinează de cel puțin doi ani din import, în condițiile în care Institutul Cantacuzino nu a mai produs nici măcar necesarul pentru programele naţionale de imunizare.

  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/vaccinuri-antigripale-cu-prospect-in-chineza-pentru-romani-ministerul-sanata-ii-cumpara-vaccinul-in-loc-sa-l-produca-la-cantacuzino-70292.html

  Sa ne amintim de vaccinarea BCG cu vaccin produs din Olanda, care a dat statistic prea multe reactii adverse?

 8. VR says:

  O afacere uriasa, la nivel mondial. Cum sa nu muste si “ai nostri”? Se spune ca industria farmaceutica a batut industria de armament…

 9. Iustina Bacosca says:

  Asa Este. Statul te vrea bolnav cronic si activ profesional. Sa consumi medicamentele cu pumnul, sa muncesti pe branci ca un zombi. Asta este scopul lor; iar banii vin cu nemiluita si or sa vina mult timp de acum incolo, fara numar…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova