Muzeul Taranului Roman – o amintire intinata. Mai bine maimute impaiate decat homosexuali vii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAstazi s-a aflat ca se pregateste evacuarea fostului Muzeu al Taranului Roman, in prezent condus de Virgil Ştefan Niţulescu, pentru extinderea Muzeului Antipa si mutarea fostului Muzeu al lui Horia Bernea si Tzigara-Samurcas la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”. Ce pot sa spun: scriu “fostul Muzeu” pentru ca Taranul Roman oricum ajunsese la MTR un fel de exponat de Antipa in jurul caruia se derulau orgii homosexuale si intelectuale cu minoritati conlocuitoare. Asa ca mai bine maimute impaiate decat homosexuali vii! Asta e pedeapsa Domnului pentru cei care n-au stiut sa-si apere traditia dar si pentru cei care si-au batut joc de ea si acum raman fara biznis.

PS: Sigur ca ar trebui aparat. Dar pentru ce? Ca sa devina teren de joaca si “mandrie” (“pride”) pentru asociatia Accept si transexualii de la Ambasada SUA?

PS2: Simbolistic, evolutionismul ia locul creationismului si a sacrului deja intinat.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Muzeul Taranului Roman – o amintire intinata. Mai bine maimute impaiate decat homosexuali vii!”

  1. Desfiintarea din senin a Muzeului Taranului Român cere atâta adâncire in postromânism incât poate functiona ca o exorcizare USL a ratacirii de la Pungesti, dar poate resuscita in Occident actiuni de tip Salvati satele din RSR! In RO, reactiile seismectuale se va fi anticipat la guvern ca vor fi neglijabile, pentru cine i-a luat la misto pe Eminescu si pe voievozii sai neexistând mila samanatorista de taran si de etnosofie.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova