Iar ies fantomele maghiare din cavourile istoriei. Până unde va merge Putin? Atac homosexual la copii şi familie în Parlamentul European

Piata Universitatii Romania pentru Sabina Elena si Romanii din Covasna si Harghita Martie 2013 Atitudini Nu Tinutului Secuiesc

Raspunsul romanilor la atacarea elevei Sabina Elena. Este nevoie sa-l aducem aminte tovarasilor lui Ponta din Guvern

Ziaristi Online:

Martie: cand fantomele iredentiste maghiare ies din cavourile istoriei. Un serial documentar de Corneliu Florea special pentru Ziaristi Online (I)

Steagul secuiesc instalat la Ministerul de Externe al Ungariei in iunie 2013

În fiecare început de primăvară, de douăzeci şi trei de ani, România e bântuită de fantomele iredentismului unguresc ce se apucă să bată pe la uşile şi ferestrele cetăţenilor români de etnie ungurească : ’’Hei, voi, vitejilor, urmaşi ai lui Atilla şi-ai arpadienilor, treziţi-vă, ridicaţi-vă şi puneţi mâna pe ce apucaţi şi luaţi Ardealul de la puturoşii de valahi, ce au fost slugile noastre o mie de ani ! Este 15 Martie’’.
Anul acesta, fantomele iredentismului unguresc au venit şi cu un steag secuiesc ! Si au venit mai devreme decat le asteptam. Printr-o demonstratie violenta, neautorizata dar tolerata de asa-zisele autoritati romanesti de la Targu Mures, in ciuda faptul ca la “protestul pentru autonomie” au participat reprezentanti ai unor organizatii extremiste unguresti interzise pana si in Ungaria. Dar si in Canada!

Ucraina. Până unde va merge Putin? – de Cristian Negrea

obama_bows_putin_AP

După ce Crimeea a fost ocupată de către ruși fără a se trage vreun foc de armă, forțele militare ucrainene rămase în peninsulă fiind practic neutralizate, blocate în cazărmi (vezi Crimeea a căzut fără luptă), toată lumea se întreabă ceva face Putin mai departe. Până unde va merge?

Un nou atac homosexual la copii şi familie în Parlamentul European. Raportul Zuber: despre teoria genului, obligatorie în școli, și avortul ca „drept”

Copil rugandu-se

Raportul Zuber este de sorginte comunistă (autoarea sa, Ines Cristina Zuber, este membră a Partidului Comunist Portughez) și are accente radicale. El reduce femeia la un obiect care se manifestă în funcție de „cota de gen” și de politici publice.

Vedeti si:

Dan Tanasa:

Laszlo Tokes, declarație uluitoare în PE: Secuii din România, o minoritate pe propriul teritoriu, ca cei din Crimeea

EXCLUSIV. Monument inscripționat EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ și dedicat unui simbol al Ungariei Mari dezvelit ieri la Sfântu Ghoerghe de primarul UDMR FOTO

VIDEO. Neo-fasciștii din Ungaria s-au îmbrâncit cu jandarmii pe străzile din Târgu Mureș. Guvernul Victor Ponta impotent în fața EXTREMISMULUI MAGHIAR

Nota mea: Bravo, Basescule, Bravo, Ponto!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Iar ies fantomele maghiare din cavourile istoriei. Până unde va merge Putin? Atac homosexual la copii şi familie în Parlamentul European”

  1. Cristina P. says:

    VA asteptam, dle Roncea! https://www.cuvantul-liber.ro/articol.asp?ID=76542

  2. Cristina P. says:

    Jobbik: Daca apararea drepturilor maghiarilor inseamna CONFLICT cu Romania, Jobbik isi asuma asta! bravo mai baietii! Haideti la noi poftiti sunteti bineveniti!

  3. Cristina P. says:

    Asta e fara indoiala! Numai prostii nu invata nimic din istorie si ne conduc!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova