Demisiile nu sunt suficiente. LA PUŞCĂRIE, NETREBNICILOR! “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu.” – Florin Chilian. LA 18.00 DIN NOU IN PIAŢA UNIVERSITĂŢII!

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Demisiile nu sunt suficiente. LA PUŞCĂRIE, NETREBNICILOR! “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu.” – Florin Chilian. LA 18.00 DIN NOU IN PIAŢA UNIVERSITĂŢII!”

 1. gigel says:

  Ca a fost mana criminala e deja clar pt. multi Victore ..dar acuma dupa ce a plecat Ponta intrebarea este care mana cea “stanga” .. care orice se intampla tot avea scaunele asigurate sau cea “dreapta” care nu avea mai nimic pe taraba pentru 2016 ? Daca dam iar apa la moara cui nu trebuie ?

 2. dudu says:

  filmarea respectiva am vazut-o si eu share-uita pe youtube si avea mentiunea ca este “prima piesa”. incendiul s-a produs dupa multe minute din cate am citit

  filmarea aia mare o problema, cine a facut-o a numit-o “live” dar a pus sunetul de pe o inregistrare in studio a formatiei

  poate ar trebui sa faceti si mentiunea asta in articol

 3. anonim says:

  astia au pus foc unei tari, pana a ars cu totul. Au ars destine, visele noastre, aproape 3000 de fabrici, uzine, combinate construite din munca si chinul acestui popor. Dar poate aveti o alta parere si eu sunt un provocator. Unul dintre cei care spunea ca noi de-aicea nu plecam, nu placam acasa pana nu vom castiga libertatea noastra, dar daca stam acolo lemn chiar nu obtinem nimic concret! V-ati gandit vreodata ca puteam schimba totul inca din 1990? Evident, fara violenta, dar cu hotarare, tenacitate si barbatia care trebuia sa ne dea mai multa minte! Ca doar orasul era mare si tara si mai mare! Macar de am trage invataminte si am fi alaturi de cei care vin. Ca doar suntem, inca, in putere!

 4. Sa preia Tara cei care au luptat pentru ea. says:

  e foarte usor de gasit cine sa vina in locurilor acestor netrebnici. Sunt chiar cei care au luptat cu netrebnicii timp de peste 25 de ani, unii dintre ei riscand totul! Poate ca vor mai gresi, dar am convingerea ca Dumnezeu ii va calauzi!

 5. VR says:

  In articolul de pe Roncea.Ro este facuta. Vedeti o postare anterioara.

 6. VR says:

  Nu apa-i problema; morarul!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova