#COLECTIV – ATAC TERORIST? UNDE ESTE RAPORTUL SRI? SĂ FIE FĂCUT PUBLIC! Nicu Covaci – Phoenix: “Sunt convins că focul din Colectiv a fost pus. Chestia a fost pregătită!” VIDEO

Colectiv Atac TeroristNumărul jurnaliştilor profesionişti şi al experţilor independenţi care chestionează crima colectivă din noaptea de 30 octombrie 2015 creşte. Semnalez:

Ion Cristoiu: Revoluția Colectiv a trecut la fel de repede cum a venit. Au rămas suspiciunile, la fel de mari ca și cele privind Teroriștii din decembrie 1989 | ROMÂNIA LUI CRISTOIU

Radu Moraru: AUTORITATILE au stiut de ATACUL CHIMIC din COLECTIV ! De ce nu au cerut imediat AJUTOR INTERNATIONAL ?

Analiză şocantă din zona militară: Incendiul de la Colectiv, ATAC TERORIST – Sebastian Sârbu, vicepreședintele Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării (ANSOA)

La Colectiv a fost atentat terorist? Relatarea unui pompier şi opiniile unor specialişti: tinerii “au ars ca la crematoriu”

Florin Chilian confirmă teoria Ziaristi Online: “La Colectiv a fost crimă cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală. Aşa cred eu.”

Radu Ulmeanu: Drama de la Clubul Colectiv, un act criminal? Cui prodest

Basistul trupei Monarchy, rănit: “Incendiul s-a propagat ciudat”

Medic: Au murit ca la Auschwitz. Tinerii aflaţi în club au fost practic gazaţi cu acid cianhidric

VIDEO UPDATE: George Roncea: Holocaustul din clubul Colectiv a fost planificat? Jurnaliştii şi supravieţuitorii încep să-şi pună întrebări

Mesaj de la Sf. Munte Athos: România este atacată de forţe ostile care se folosesc de tragedia de la #Colectiv

RECVIEM PENTRU UN VIS # COLECTIV. Mărturisirea unui ex-rocker

George Roncea:


Nicu Covaci:

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “#COLECTIV – ATAC TERORIST? UNDE ESTE RAPORTUL SRI? SĂ FIE FĂCUT PUBLIC! Nicu Covaci – Phoenix: “Sunt convins că focul din Colectiv a fost pus. Chestia a fost pregătită!” VIDEO”

 1. Donkeypapuas says:

  Preferaţi să se spună “adevărul” şi să se declanşeze al treilea măcel mondial?

 2. VR says:

  Astia sunt toti mana-n mana…

 3. anonim says:

  adica bolnavi, “noroc” cu astia mici care s-au nascut securisti dupa ce a cazut comunismul. Ce ne-a mai mancat noua viata sistemul, dar ce le-a mancat lor din averi si din case cat ii tinea in lesa! Merita sa fie impuscat Odiosul, nicicum sa cada in mainile poporului;)

 4. anonim says:

  retrospectiv, sunt convins ca cel mai mare regret al marinarului nu a fost ca n-a ajuns amiral, ci ca n-a ajuns ditamai generalul ca vlad. Asta cu presedinte, de, nu stiu cat l-o fi incalzit.

 5. George says:

  In mod clar ceva ciudat s-a intamplat acolo. Fiindca incendiul s-a propagat foarte foarte repede. In mod obisnuit nu cred ca ar fi fost atatea victime…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova