Marian Munteanu: Cei mai numeroși contribuabili au dreptul să aibă Catedrala Mântuirii Neamului. Trupa Taxi, aşteptată la Patriarhie. Măcar Grigore Leşe să ajungă…

Marian-Munteanu-Ziarul-Lumina-27-Martie-2016Creștinii ortodocși, cei mai numeroși contribuabili, au dreptul să aibă Catedrala Mântuirii Neamului

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, susține proiectul Catedralei Mântuirii Neamului, afirmând că “cei mai numeroși contribuabili, creștinii ortodocși, au dreptul la un astfel de lăcaș”.

“Catedrala Mântuirii Neamului este un monument închinat tuturor eroilor români căzuți în lupte de-a lungul timpului. (…) Așa cum microbiștii au în Arena Națională un stadion care a costat de trei ori mai mult decât Catedrala, așa cum iubitorii de teatru au dreptul la un Teatru Național, renovat cu 170 de milioane de euro, așa și creștinii ortodocși, cei mai numeroși contribuabili, au dreptul la un astfel de lăcaș”, a spus Munteanu, miercuri seară, la Antena 3.

În context, el a afirmat că nu dorește să spună că o investiție în sport nu ar fi utilă, însă, subliniază că toți cetățenii au drepturi.

Sursa: AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Ştire a fost reprodusă şi de Hotznews la ora 3.48 (!)

Pe 27 martie a.c., de Ziua Unirii Basarabiei cu Ţara, Ziarul Lumina al Patriarhiei Române a publicat următorul interviu cu Marian Munteanu:

„Valori? Nu e nimic de adăugat la Evanghelia lui Hristos!”

Recent, oficiali ai Patriarhiei au declarat că ar putea invita trupa Taxi la o întâlnire. Citiţi mai multe la Basilica.ro: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, despre folosul construirii Catedralei Naționale

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Marian Munteanu: Cei mai numeroși contribuabili au dreptul să aibă Catedrala Mântuirii Neamului. Trupa Taxi, aşteptată la Patriarhie. Măcar Grigore Leşe să ajungă…”

  1. FRANCISC says:

    Eu cred ca nu numai crestinii ortodocsi din Romania au dreptul la aceasta catedrala reprezentativa ci toti romanii, indiferent de religia lor. Daca imi aduc bine aminte, printre primii donatori la Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc s-a numarat papa Ioan Paul al II-lea. Daca Petre Tutea vedea in Casa Poporului (vecina cu catedrala) un prim inceput de imperialism romanesc, atunci Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc, prin dimensiunile si frumusetea sa va fi, cred, un inceput de imperialism spiritual romanesc. De aceea sunt asa de multi impotriva acestui proiect. CU DUMNEZEU INAINTE ROMANI!

  2. Andra says:

    Evident, alaturi de independenta energetica (vezi lignitul), agricultura, paduri, bogatiile subsolului si industria siderurgica.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova