TULBURATOR. Fetita lui Drasyus Kedys data din nou pe mana pedofililor, dupa moartea eroului. Lituanienii se rascoala si fac zid in fata autoritatilor. Sustinatorii cauzei sunt chemati sa protesteze la Ambasadele Lituaniei din intreaga lume

Corespondenta din Londra: Drama lui Drasius Kedys continua

Dupa descoperirea cadavrului “vanatorului de pedofili”, instanta a decis ca fetita abuzata si violata in grup de un cerc de pedofili din “inalta societate”, sa fie data tot mamei ei. Aceeasi fiinta perversa care organizase si asistase chiar la actele de dementa sexuala, dupa ce o vanduse pe micuta pedofililor si hom0sexualilor, dintre care doi au fost ucisi de Drasius Kedys, dupa ce a asteptat luni de zile dreptatea care nu mai venea. Pentru a impiedica autoritatile sa puna in practica decizia ticaloasa, sute de lituanieni revoltati stau de veghe de mai multe zile si nopti, instaland si corturi in fata casei unde locuieste fetita in acest moment, cu bunicii ei. Pana in prezent au avut loc mai multe altercatii cu politia, fetita fiind de-a dreptul terorizata. Parca pentru a demonstra existenta conexiunilor in toate mediile decizionale ale acestor retele de bestii pedofile si homosexuale, mass media “oficiala”, europeana, nu relateaza nimic despre tulburatorul caz. Alti aparatori ai cauzei lui Drasius Kedys, din intreaga lume, se organizeaza pentru proteste la ambasadele Lituaniei, oamenii fiind rugati sa mearga sa protesteze prin aprinderea de lumanari in fata reprezentantelor diplomatice ale unei tari cu o Justitie iresponsabila, corupta si criminala. Chiar in acest moment se organizeaza la Londra o astfel de manifestatie. Romani, mergeti si voi la Ambasada Lituaniei din Bucuresti, Bulevardul Primaverii 51, si lasati o lumanare aprinsa intr-un protest pasnic, de solidaritate cu drama fetitei lui Drasius Kedys. (O cititoare a Blogului Victor Roncea)

UPDATE: VIDEO si FOTO de la protestele masive pentru salvarea fiicei lui Drasius Kedys de lantul pedofililor din Justitia Lituaniei. Site-ul Kedys.lt ofera informatii la minut

Pentru detalii accesati Pagina de Facebook: In Memory of Drasius Kedys-Please Help to Get Justice for His Family si

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to “TULBURATOR. Fetita lui Drasyus Kedys data din nou pe mana pedofililor, dupa moartea eroului. Lituanienii se rascoala si fac zid in fata autoritatilor. Sustinatorii cauzei sunt chemati sa protesteze la Ambasadele Lituaniei din intreaga lume”

  1. Lituanienii says:

    We reach out to other countries to solve or help any way you can a biggest child mulestation case in Lithuania. There are videos in youtube and article in the news in English, to help you better understand the whole story. Drasius Kedys , a father to a little girl, found out that his girl was molested by Lithuanian well known business man and judge(?). Drasius brought this story out to the open. Tried to help the right way, using all the assiosiations designed to help children. When he did not receive hel there, he turned to the public, news, reporters. He even made a video tape of a girl showing and telling what she was told to do, how, and that her mom L.Stankunaite, wathched while she was molested. Drasius Kedysmisteriuoslly disapeared and was found dead, months later. Drasius Kedys sister took custody of the girl, which is now granted back to the mom. Why you ask? Because child mulestation was a big secret in Lithuania, and all the people that are involved- the molester, are people with money who can buy their way out of eveything! We ask your help to please, please help us with this fight! Please get your country involved, get the press involved in the country, WE NEED YOUR HELP!

  2. jan dinu says:

    Ce timpuri ne faci Doamne sa le petrecem …??
    Cind vine pedeaspsa ta …ori itzi
    pierzi shi ultimii cutezatori care au
    mai ramas de la Sodoma shi Gomora …nealterati …?
    JDUSA

  3. HELP says:

    People, don’t be insensitive, it’s a HUGE tragedy!

    Люди, не будьте равнодушными это огромная трагедия!

  4. HELP says:

    Look what the girl is saying – this video made her father when he was allive:
    https://www.youtube.com/watch?v=hHMSBXcqIhU

  5. Mihaela says:

    PROTESTUL VA FI MAINE!!!
    Vino luni, la ora 17.30, la statia de metrou Aviatorilor, iesirea dinspre Herastrau, pentru a pune o lumanare aprinsa, in semn de protest, la Ambasada Lituaniei, din Bdul. Primaverii 51.
    Citeste si da mai departe!
    https://www.jurnalul.ro/stire-externe/romanii-sunt-chemati-sa-o-sustina-pe-daimantela-543921.html

  6. Florin Dobrescu says:

    Sustin introducerea pedepsei cu moartea pentru pedofili si homosexuali.
    Voluntar pt a face parte din plutoanele de executie.

  7. iuliana says:

    Şİ EU SUSTZİN İNTRODUCEREA PEDEPSEİ CU MOARTEA PENTRU PEDOFİLİE !!!
    NİCİ UN COPİL SA NU MAİ FİE CHİNUİT IN ACEST HAL,SA NU PERMİTEM PEDOFİLİLOR SA MAİ ATİNGA COPİİİ !!! D.NA /D.ŞOARA MİHAELA Şİ PE DV. VA FELİCİT.

  8. ssss says:

    dar taicas-o lu fetita aia ce-o patit, ca nu s-a mai auzit nimic de caz, stiam doar ca o salvat-o, i-o omorat pe aia si atat

  9. Flo says:

    offff, cata ignoranta… A fi PEDOFIL este o CRIMA dar a fi homosexual nu are nici o legatura cu atractia fata de copii , cu pedofilia. Nu inteleg de ce se vorbeste despre homosexuali aici. Homosexual este o persoana ADULTA cu atractie sexuala fata de persoane de acelasi sex.

  10. VR says:

    A fost ucis la randul lui. Cel mai probabil chiar de catre autoritatile pedofile.

  11. I’m from Lithuania and I’m next to Kedys and Venckai house about one week. We know about your suport in Romania, so we want to say big THANK YOU!!! We try to save the litle girl and we try to make that all the world open eyes. Of corse it’s dificult to fight with people who are in hight status. So, we want to say THANK YOU again!!!

  12. VR says:

    WE thank YOU!

  13. Bilauschi Cristian says:

    Sa le dea Dumnezeu o pedeapsa de milioane de ori mai grea decat suferinta fetei !

    Si celor similari din Romania care sunt sigur ca exista altfel am fi vazut din partea oficialitatilor romane macar o minima reactie fata de acest eveniment !

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova