Laszlo Tokes s-a apucat deja de parastasul Romaniei. Cine consfinteste un Kosovo romanesc in “Tinutul secuiesc”? SRI sau MAI? Sau SIE? Dusmanii lui Eminescu, de la extremistii maghiari la antiromanii din PDL si PE. Adio, Haga!

La Miercurea Ciuc, niste extremisti maghiari, membri ai unei organizatii paramilitare interzise pana si in Ungaria, Garda Maghiara, dar si ai HVIM, asa zisa “Miscare a Tinerilor din cele 64 de Comitate” (cu referire la “Ungaria Mare” – unde “presedinte de onoare” este Cseresznyés Pál, mutilatorul romanului Mihai Cofar pe 19 martie 1990), organizatie interzisa la randul ei in Slovacia si Canada, solicita inlocuirea numelui strazii Mihai Eminescu cu “Attila”. Tinand cont de faptul ca majoritatea membrilor Consiliului Local este formata din unguri, la toamna cerinta va fi indeplinita “legal”. La fel ca in Sfantu Gheorghe, unde numele strazii Horea, Closca si Crisan a fost schimbat, tot asa, cu Attila, strada Iorga cu Rakoczi, iar strada 1 Decembrie, a fost sectionata “democratic”, fiind impartita in Petofi Sandor, Mihai Eminescu si 1 Decembrie, astfel incat Primaria, unde atarna drept steag, ilegal, o carpa maghiara, sa fie pe strada Petofi Sandor. La fel la Odorheiu Secuiesc, unde strada Eroilor a devenit strada Ugron Gabor iar strada Closca a devenit strada Attila (!). Desigur, toate aceste se intampla sub ochii indu-plecati ai Ministerului Administratiei si Internelor condus de domnul Vasile Blaga si ai Serviciului Roman de Informatii, condus de George Maior, ambii “romani verzi”, ardeleni “de-ai nostri”.

Remaghiarizarea fortata a zonei, practic epurarea etnica si culturala a romanilor – etnocid, dupa cum arata specialistii Academiei Romane -, are loc asadar, sub ochii lor deci, se poate spune, cu supervizarea acestora. Kosovo e, deja, aici. Ne-o spune si episcopul don juan moralist, aflat in curs de divort, fost informator al securitatii si, totodata, agent al politiei politice comuniste ungare, ajuns tartor peste “maghiarimea din bazinul carpatic”, practic un fel de al doilea amiral de Balaton, bazinul in care se scalda Horthy Miklos dar si, mai mult decat atat, ditamai vicepresedinte al Parlamentului European. Suit in copacul PE la propunerea “delegatiei maghiare a Partidului Popular European“, deci a Fidesz si a “rivalei” UDMR, cu concursul direct al PNL, prin fosta presedinta a Retelei Soros (Soros Open Network), Renata Weber, si sprijinul delegatiei PDL, in care activeaza, dupa tupeul incomensurabil si afiliatiile la MAE-ICR-GDS, pseudo-politicieni “civili” cu caracteristici de cadre sub acoperire ale SIE.

De altfel, daca ne gandim la vuvuzeau lui Vladimir Tismaneanu si Valeriu Stoica, Cristian Preda, guristul “societatii civile” bagat pe liste in PE, actiunea anti-Eminescu a extremistilor maghiari se cupleaza perfect cu obiectivele gastii din care face parte, GDS-ul lui Soros si Noua Europa a lui Plesu. Daca anti-romanii de la Garda Maghiara si HVIM se exprimau rudimentar afirmand ca Eminescu trebuie eliminat pentru ca este “hungarofob” si “xenofob”, decanul inlaturat de la fosta “Stefan Gheorghiu”, Facultatea de Stinte Politice, completandu-l pe Patapievici, opinia despre Eminescu, “elevat” si “elitist”, in “Dilema” oligarhului Patriciu: “Atunci cand cativa politicieni romani si-au marturisit sursele intelectuale, mentionandu-i pe Eminescu, Caragiale si Cosbuc, cetateanul nu s-a simtit insultat. El ar fi avut toate motivele sa se simta jignit, afrontul e real. (…) De altfel, incoerenta rationamentului unui Eminescu a facut posibila recuperarea sa atat de catre socialisti, cat si de catre nationalisti. (…) Eminescu trebuie contestat si demitizat, dar nu pentru rudimentele sale de gandire politica. Din acest punct de vedere, el e realmente nul. Nu ai obiect”. Astept cu nerabdare ca stahanovistul cu gura mereu plina, parasutat din fundul curtii SIE, pardon! – GDS, direct pe motul PDL, sa ceara si schimbarea strazii Mihai Eminescu din Bucuresti. Si sa o inlocuiasca cu Leon Trotki. Nu m-ar mira ca “grupul civil” din PDL sa se alature si cererilor de autonomie ale “grupului militar” al UDMR, asa-zisul CNMT, pentru un Kosovo in mijlocul Romaniei.

In privinta Kosovo, e bine sa subliniem ca decizia Curtii de la Haga de a re-recunoaste independenta dobandita pe calea armelor nu a fost luata ieri, cum si-au inchipuit unii. Ci in momentul in care s-a hotarat, in spatele usilor inchise ale reuniunilor Trilateralei, prima bombardarea a unui stat si a unei capitale europene, cu civili cu tot, de dupa cel de-al doilea razboi mondial: atacul NATO asupra fostei Iugoslaviei. Si, de fapt, si mai inainte: cand Madeline Albright i-a tras primul pupic pe obrajor fostului terorist UCK, acum vajnic politician democrat, Hashim Thaci. Decizia nu va putea fi rasturnata nici la Adunarea Generala a ONU, cum mai spera Serbia. Nu este aceeasi organizatie care a acceptat balbait bombardarea Iugoslaviei fara mandat ONU?

La fel si in cazul nostru, de azi, cand distinsul vicepresedinte al PE, recunoscutul extremist anti-roman Laszlo Tokes afirma linistit, pe pamant romanesc: “Kosovo si-a obtinut independenta, noi nu am putea sa obtinem autonomia? Catalanii au iesit pe strada. Si noi am putea iesi pentru obtinerea autonomiei”. Kosovoizarea Romaniei este spectrul de mult asteptat. Exact asa cum zice Tokes – din 1989! – , accentuand pe fraze si cuvinte cheie: “Acum suntem in aceeasi situatie ca si in ’89. Criza le ingreuneaza traiul la fel la romani si la maghiari”.

Toate acestea se intampla in Romania, sub ochii organelor de stat insarcinate cu Apararea Constitutiei care ne vand, de ani de zile, gogorita ca “situatia este sub control”. Desigur, nu ma indoiesc; dar sub controlul cui?

Asa ca maine, cand Kosovo-ul romanesc va fi in flacari, sa nu ne miram. Acceptarea de catre Europa (care Europa? – aceeasi care a acceptat bombardarea Serbiei?) a kosovoizarii Romaniei s-a batut in cuie practic in momentul cand Tokes a fost instalat vicepresedinte al Parlamentului European (in ciuda trecutului lui de agent a doua servicii secrete comuniste). Si chiar de mai inainte: cand, sub aceeasi ochi ingaduitori (a se citi supervizori) ai MAI si SRI, a fost ales europarlamentar de catre miile de “maghiari” din Oltenia, Moldova si Dobrogea. Cand asemenea lui Albright si Thaci, organele Romaniei s-au balosit pe fata cu organele anti-Romania. Sau, dupa cum spune reputatul consilier al Guvernului Boc (si nu numai), Dan Andronic, cand “Tokes a fost ales cu ajutorul SRI ai al lui Traian cel Mare” (comentariile sunt la fel de importante). In ciuda tuturor combinatiilor inchipuite si trambitate pe la colturi, la fel ca si in cazul infiintarii ilegale a Partidului Civic Maghiar, dupa cum vedem rezultatele din teritoriu, de la Odorhei la Sfantu Gheorghe si de la Miercurea Ciuc la “tabara” de la Tusnad, de la PE la PDL, organele chiar merita felicitate. Organele anti-Romania.

In acest sfarsit de saptamana, la “tabara” extremistilor maghiari se va infiinta “premierul intregii natiuni maghiare”, golanul nationalist cu ganduri extremiste Viktor Orban. Am inteles ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, ar putea leza demnitatea nationala coborandu-se pana la a accepta sa stea alaturi nu de unul ci de doi anti-romani declarati, Tokes si Orban. Posibil sa le zica si vreo doua verde-n fata, ca sa mai echilibreze, declarativ, jocul de-a nationalistii. Si, le ce ne mai foloseste, daca extremistii maghiari nici macar nu mai rad pe la spate, jucandu-se de-a schimbatul tricolorului cu carpa ungara, ci ne scuipa direct in fata, chiar pe simbolurilor sfinte ale Romaniei, de la Iorga la Eminescu? Cine si cum va mai sterge flegma vascoasa de pe osemintele zecilor de mii de romani martirizati prin crimele odioase ale maghiarilor de ieri, preamariti prin grupuri statuare, de la Arad pana la Odorhei, de “autonomistii” de azi?

Cum explica serviciile care trebuie sa apere Romania, protectia si “acoperirea”  pe care o acorda unor personaje paralele cu statul roman? Cine va raspunde in fata generatiilor viitoare de caderile si tradarile de azi, de jocul dublu si triplu al unor diriguitori cu perspective limitate si vederi inguste, de la gura pana la buzunar? Kosovo-ul care s-a instaurat fizic in inima Romaniei este mic pe langa cel care a acaparat, ca un cancer, aproape toate organele vitale ale fostului stat roman. Poate sa ia si foc. Oricum nu mai are cine sa-l stinga.

Vezi si:

Voncu: De ce nu consimtim; Roncea: Kosovo: cand SUA calca in propria-i balega * PRECEDENTUL KOSOVO tinde sa surpe fundamentele statului national unitar roman * KOSOVO-ul romanesc aproape iesit de sub autoritatea statului roman * KOSOVO, inceputul sfarsitului Europei * Azi, Kosovo, maine, Voivodina. Urmeaza Harghita-Covasna? * Razboiul pentru Kosovo asa cum a fost * Kosovo – reduta mafiei islamice din Europa * Traian Basescu s-a duelat cu extremismul maghiar la Bruxelles * Vartejul Kosovo absoarbe Romania * S-a deschis Cutia Pandorei * Kosovo si purificarea etnica in Romania anului 2008

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Laszlo Tokes s-a apucat deja de parastasul Romaniei. Cine consfinteste un Kosovo romanesc in “Tinutul secuiesc”? SRI sau MAI? Sau SIE? Dusmanii lui Eminescu, de la extremistii maghiari la antiromanii din PDL si PE. Adio, Haga!”

  1. iuliana says:

    Va rog sa ma credetzi,am senzatzia ca ce se ıntımpla,-şi asta ın inima Romaniei-suverana-indivizibila-unitara-nu poate fi adevarat !!!Trag sperantza ca este coşmar,şi ma voi trezi din acest vis urıt.-NU POT SA CRED CA AŞA CEVA ESTE POSİBİL IN ROMANİA-!!!

  2. erland says:

    Au inceput pulele sa zboare la joasa inaltime!
    Tokes se joaca la butoane de cel putin 20 de ani si bag de seama, ca incet dar sigur, se apropie de tasta “enter” bazandu-se pe faptul ca indolentii care ne conduc si ne reprezinta “fac ce fac de mult”: ii doare, ii doare rau in fund.

    Mi-e sila, lehamite, rusine … de mine insumi in primul rand!

  3. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    puterile de la vest si est vor sa dezmenbreze Romania…
    gunoajele hungare trebuje puse in tren si aruncate in ungaria
    ce face SRi si serviciile de inteligenta externe
    ROMANIA PENTRU ROMANI!
    AFARA CU CEI CARE NU SUNT ROMANI!

  4. Szekely Legio says:

    Seklerland is NOT romania!

  5. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    FUCK YOU GARBAGE!PIECE OF SHEET,GET OUT OF ROMANIA!
    YOU Szekely Legio YOU MOVE BACK TO ALTAI MOUNTAINS!
    CROATIA WILL SUPPORT ROMANIA!
    AND NEVER FORGET ! WE CROATIANS,WE FOUGHT THE BEST ARMY OF EUROPE – JNA – AND WE WON!
    FUCK YOU! CROATIA WILL SUPPORT ROMANIA!

  6. alinp says:

    Tot ce ni se intampla este ingaduit de Dumnezeu! Tot ce tragem acum ca neam, tragem pentru pacatele noastre: milioanele de avorturi (vreo 20 trecute numai in acte!..); (am citat pe Parintele Adrian Fageteanu).
    Dar sa multumim Lui Dumnezeu pentru greutatile pe care ni le ingaduie, caci spre mantuirea noastra sunt! Avem multi Sfinti si Mucenici care se roaga pentru acest popor care are o istorie atat de zbuciumata, dar care a reusit sa-si pastreze credinta Ortodoxa!

    “Sfantul Ardealului”, Parintele Arsenie Boca, spunea ca “..intr-o noapte ne vor ocupa trei tari: ungurii, rusii si bulgarii.. . Cel caruia ii spunea l-a intrebat: Cum Parinte, ungurii sa ne ocupe pe noi? ; Parintele a zis: “Da ma, dar si pe cei care ne vor ocupa, va da Dumnezeu ploaie de foc”.
    Mai spunea Parintele sa nu ne parasim tara, caci Romania are destinul ei. (si iata cate lupte se duc sa ne goleasca tara de oamenii calificati: doctori, ingineri, etc.. ; pentru a o putea pune pe butuci cat mai repede)

    Cititi “Marturii despre Parintele Arsenie Boca”, “Cararea Imparatiei” si alte scrieri, ascultati si reascultai inregistrari audio (sunt pe Trilulilu), si veti gasi raspuns la problemele cu care va confruntati.

    Dumnezeu sa binecuvanteze romanii de pretutindeni!

    Doanmne ajuta!

  7. anamaria says:

    Draga Kristijan,cu drag si respect pentru gandurile frumoase despre Tara Mea… sper sa ai dreptate.

    Croatii pe care eu i-am intilnit spuneau ca R. nu merita intrarea in EU(exprimarea lor nu merita mentionata)… si pentru ca,initial,doar am zambit o vreme…mi-au spus:”we cannot make you be nervose roumanian piece of s…”(engleza lor era slabuta).
    Au auzit un singur raspuns extrem de clar!Cristal english cu accent britanic.
    Toti erau barbati si toti de 45-50 de ani.

    Inca o data,cu drag si respect pentru gandurile frumoase despre Tara Mea…si… sper sa ai dreptate.Fii binecuvantat.

  8. ion says:

    Ai votat legea pensiilor? nai cum sa mai ajungi la cotroceni.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova