KGB-ul trage in rafale. Ieri Basescu i-a batjocorit a doua oara pe ofiterii anti-GRU condusi de Trosca si masacrati de Militaru iar azi este pe cale sa se respinga cinstirea Katyn-ului romanesc. Ziua in care vom afla daca PDL lucreaza pentru KGB

Ieri, preşedintele Băsescu a semnat decretele pentru retragerea titlului de Erou – Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 pentru Eugen Trandafir Cotună, Dumitru Coman şi Gheorghe Trosca, informeaza Mediafax.

Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 a decis, în octombrie 2010, acordarea avizului pentru înaintarea propunerii de retragere a titlului către Preşedinţia României pentru Gheorghe Trosca, Dumitru Coman, Eugen Trandafir Cotună, în urma unui aviz primit de la CNSAS.

Gheorghe Trosca a fost şef de Stat Major la USLA, iar Eugen Trandafir Cotună a fost şeful intervenţiei la aceeaşi unitate.

Eugen Trandafir Cotună şi Gheorghe Trosca au fost omorâţi, pe 22 decembrie 1989 noaptea, în faţa Ministerului Apărării, după un ordin al generalului Militaru legat de trimiterea de trupe în scopul apărării instituţiei. Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la Unitatea anti-KGB si anti-GRU a Armatei si instrumentase Dosarul de agent GRU al lui Militaru, cuprins in celebrele Dosare Corbul I si Corbul II.

Dupa uciderea lor, KGB-ul a tinut sa-si aniverseze victoria prin masacrarea lor bestiala. Trupurile ofiterilor au fost batjocorite iar colonelului Trosca i-a fost taiat capul si pus pe tancheta. Ce sa intelegem? Ca nu au murit aparandu-si tara in timpul evenimentelor din decembrie 1989 pentru ca se flutura hartii de la CNSAS. Care ce arata? Ca au lucrat impotriva KGB si GRU! Deci CNSAS este noul Tribunal al Poporului Sovietic?!

Bun, am inteles ca presedintele a semnat ce a primit. Dar nu a si citit? E din nou un biet primar si nu stim noi? De ce a facut Basescu, de fapt: i-a de-martirizat!??? Propunerea a fost facuta de seful acestei Comisii fantasmagorice, nimeni altul decat Raymond Luca, nascut in… URSS! (http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2010/sz1005.pdf si http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_com.lista?idc=17&an=2010 – automat familiilor militarilor ucisi sunt decazute din drepturi!)

Felicitari Traian Basescu! Militaru poate fi fericit acum. Iar Tismaneanu o sa fie, cel mai probabil, in scurt timp, cand se va respinge in Parlament comemorarea victimelor de la Katynul romanesc – Fantana Alba. Daca adaugam si victoria hidrocefalilor din Partidul Civililor din Romania (PCdR) care pot sari treptele in PDL la fel cum s-au admis “exceptii” de la Lege si pentru membrii PCR Plesu si Dinescu in CNSAS, putem sa tragem o concluzie despre cine conduce, de fapt, Romania. Mi-e sila!

Remember Eroul Martir Gheorghe Trosca:


Astazi se voteaza in Camera Deputatilor propunerea de cinstire a victgimelor Katynului romanesc d ela Fanta Alba. Sa vedem ce va face PDL dupa ce Boc, Hunor si Tismaneanu deja si-au dat avizul negativ. Documentare:

Romania anti-Romania. Guvernul Boc al Coalitiei PDL-UDMR respinge comemorarea victimelor facute de sovietici in Basarabia si Bucovina din motive de… Tismaneanu

Un act revoltator de tradare nationala al Guvernului Boc, ignorat pana acum si de SRI si Presedintele Romaniei, desi este exact impotriva politicii sale privind “recastigarea demnitatii nationale” si a declaratiilor despre apararea drepturilor romanilor din jurul granitelor in “anul romanilor”. Este vorba de respingerea cinstirii victimelor facute de bolsevicii sovietici in Basarabia si Bucovina din simplul motiv ca Tismaneanu vrea sa monopolizeze “condamnarea comunismului” si sa instituie doua aberatii la pachet: 23 august ca „Zi de comemorare a victimelor fascismului şi comunismului” şi 21 august ca „Zi de comemorare a victimelor comunismului din România”.

Culmea ticalosiei: Proiectul, aflat la Camera Deputatilor, primeste aviz negativ “in unanimitate” din partea Comisiei pentru Drepturile Omului, condusa de reprezentantul tiganilor Nicolae Paun, exact in aceeasi zi in care se voteaza cu brio proiectul lui, respectiv instituirea Zilei pentru comemorarea dezrobirii romilor (care aduce garle de bani de la Guvern pentru bairamul de 20 februarie cat si un monument de 300.000 de euro in centrul vechi al Bucurestilor!). Insusi numele Legii votate e de cosmar relevand analfabetismul deputatilor romani: se comemoreaza dezrobirea romilor? Inseamna ca se va aniversa inrobirea?

Tot in acelasi registru se incadreaza Nota de respingere semnata de Emil Boc:

„Considerăm că propunerea legislativă menţionată trebuie analizată plecând de la realitatea că evenimentele la care face trimitere s-au produs în teritorii care fac parte astăzi din alte state, respectiv Republica Moldova şi Ucraina. Acestea sunt deja comemorate în statele respective, în cadru mai mult sau mai puţin oficial. După lansarea Raportului Comisiei din Republica Moldova, masacrul de la Fântâna Albă, deportările şi foametea ce au urmat ocupaţiei sovietice vor fi, cu siguranţă, elemente centrale ale efortului comemorativ oficial al statului vecin”. Aici se impune precizarea că localitatea Fântâna Albă, unde s-a comis doar unul dintre Katyn-urile romanesti, nu se află în Republica Moldova şi nici în Basarabia istorică, ci în nordul Bucovinei, respectiv in Ucraina de azi, scrie romanul de la Chisinau Vlad Cubreacov intr-o dramatica avertizare publica de ultima clipa. Iar Proiectul vorbeste si de victimele “deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie”. Deci si de romanii deportati in Kazahstan si Siberia!

Carevasazica, intr-un act oficial al Guvernului Romaniei, semnat personal de premierul Emil Boc, se afirma ca nu vrem sa comemoram victimele romane ale pogromurilor si deportarilor sovietice pentru ca… “acestea vor fi, cu siguranţă, elemente centrale ale efortului comemorativ oficial al statului vecin”. Care “stat vecin”? Ucraina? Iar noi trebuie sa asteptam cuminti ca Guvernul rus si Kazahstanul sa inceapa comemorarea romanilor din Gulaguri? Pai nu suntem noi Tara mama a romanilor?

Proiectul, cu toate avizele negative de gat, inclusiv cel al Comisiei de Politica Externa a Senatului, unde-si fac veacul diversi patrihoti, va ajunge marti, 1 martie, in plenul Camerei Deputatilor, la votul final. “Numai o minune mai poate schimba soarta proiectului de lege despre care am vorbit aici. Atâta că nu-mi prea amintesc când s-a produs ultima minune în politica românească”, scrie romanul de la Chisinau. Nimic mai adevarat!

Iata avertismentul lui Vlad Cubreacov:

Guvernul României, contra proiectului de lege pentru comemorarea deportaţilor basarabeni şi bucovineni

de Vlad Cubreacov

Mai multe publicaţii şi agenţii de presă de la Chişinău şi Bucureşti s-au grăbit să ne anunţe zilele acestea că vom avea în România o zi a comemorării victimelor ocupaţiei sovietice. La aflarea veştii ne-au bucurat sincer. Numai că înariparea noastră sufletească s-a potolit repede, deîndată ce ne-am interesat mai îndeaproape de iniţiativa în cauză. Şi ne-am gândit să scriem despre acest subiect, pe care îl aducem mai cu seamă în atenţia acelor cetăţeni ai Republicii Moldova care şi-au redobândit (cu mult greu) cetăţenia română şi, din patru în patru ani, sunt chemaţi la urne să se pronunţe asupra aleşilor lor din Parlamentul de la Bucureşti. Este bine ca alegătorii să-şi cunoască aleşii.

Care este, de fapt, povestea? În luna mai anul trecut, deputatul Tudor Panţîru de la Bucureşti (PSD, circumscripţia electorală nr. 43 Diaspora, colegiul uninominal nr. 2) a iniţiat o propunere legislativă (PI-x nr. 796/2010) intitulată „Lege pentru instituirea Zilei naţionale în memoria românilor – victime ale masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie”. Proiectul cuprinde trei articole şi spune următoarele: „1. Se instituie ziua de 1 aprilie ca Zi naţională  în memoria românilor – victime ale masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie. 2. Cu prilejul Zilei naţionale în memoria românilor – victime ale masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie, se organizează comemorări oficiale, depuneri de coroane şi alte activităţi menite să cinstească memoria acestor români. 3. În perioada 31 martie – 2 aprilie, Societatea Română de Radiodifuziune, Societatea Română de Televiziune şi Agenţia Naţională de Presă AGERPRES vor difuza, cu prioritate, emisiuni despre perioada ocupaţiei sovietice din nordul Bucovinei, Ţinutul Herţa şi Basarabia, tratând evenimentele tragice menţionate la art. 1.” O expunere de motive a însoţit propunerea legislativă. Deputatul Panţîru face trimitere, între altele, la Rezoluţia nr. 1723 din 28 aprilie 2010 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, prin care aceasta califică foametea organizată de regimul stalinist şi soldată cu moartea a milioane de oameni nevinovaţi, inclusiv în Republica Moldova, ca fiind o crimă împotriva umanităţii. Atât.

Itinerarul acestui proiect de lege a fost destul de sinuos. El a fost semnat la 11 mai 2010. Peste trei zile, la 14 mai, el este prezentat în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor (Preşedinte Roberta Alma Anăstase – PD-L) şi înaintat la Senat (Preşedinte Mircea Dan Geoană – PSD). La 24 noiembrie 2010 Senatul a respins această propunere legislativă. Totuşi, urmând procedurile în vigoare, vicepreşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu (PNL), a trimis, la 25 noiembrie 2010, propunerea legislativă, spre dezbatere, în Camera Deputaţilor.

Acum, soarta proiectului de lege depinde exclusiv de voinţa deputaţilor din Cameră. Aceştia, aparţinând diverselor grupuri politice, vor ţine cont de avizele comisiilor sesizate, iar majoritatea parlamentară (PD-L – UDMR) – de avizul guvernului instalat de ea. Să vedem care este situaţia la capitolul avize.

Aşadar, Consiliul Legislativ a emis, la 16 iunie 2010, un aviz pozitiv. Avizul Consiliului Legislativ este unul formal, nu se referă la fondul iniţiativei deputatului Tudor Panţîru, ci doar la faptul că aceasta se încadrează în categoria legilor ordinare. Comisia pentru Drepturile Omului, Culte şi Problemele Minorităţilor Naţionale, convocată în şedinţă la 15 decembrie 2010, în urma dezbaterilor, a hotărât cu unanimitate de voturi să îi acorde aviz negativ. Din respectiva comisie parlamentară fac parte 9 membri, dintre care 5 aparţin majorităţii de guvernământ (Marius Cristinel Dugulescu – PD-L, Florin Postolachi – PD-L, Mircea Lubanovici – PD-L, Lucian Riviş-Tipei – PD-L şi Attila Varga – UDMR), iar alţii 4 aparţin opoziţiei (Nicolae Păun – minoritatea ţigănească, Gigel-Sorinel Ştirbu – PNL, Virgil Pop – PNL şi Sergiu Andon – PSD).  La 8 februarie 2011, Comisia juridica, de disciplină şi imunităţi a adopat un aviz pozitiv.

Soarta proiectului de lege rămâne însă incertă dat fiind avizul negativ al Guvernului. Un punct de vedere oficial al Guvernului, semnat de premierul Emil Boc (PD-L), a fost formulat la 20 august 2010. Premierul Emil Boc opinează: „Considerăm că propunerea legislativă menţionată trebuie analizată plecând de la realitatea că evenimentele la care face trimitere s-au produs în teritorii care fac parte astăzi din alte state, respectiv Republica Moldova şi Ucraina. Acestea sunt deja comemorate în statele respective, în cadru mai mult sau mai puţin oficial. După lansarea Raportului Comisiei din Republica Moldova (se are în vedere Comisia Cojocaru – nota noastră), masacrul de la Fântâna Albă, deportările şi foametea ce au urmat ocupaţiei sovietice vor fi, cu siguranţă, elemente centrale ale efortului comemorativ oficial al statului vecin”. Aici se impune precizarea că localitatea Fântâna Albă nu se află în Republica Moldova şi nici în Basarabia istorică, ci în nordul Bucovinei. Premierul PD-L – UDMR continuă: „În acest moment, nu există o zi de comemorare a victimelor comunismului din România. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) – condus de Vladimir Tismaneanu-n.n. – a propus instituirea zilei de 23 august ca „Zi de comemorare a victimelor fascismului şi comunismului” şi a celei de 21 august ca „Zi de comemorare a victimelor comunismului din România”. Astfel, considerăm că este nepotrivit ca statul român să stabilească o zi de comemorare pentru anumite episoade legate de istoria comunismului din zona geografică ce cuprinde România, înaintea stabilirii celor două zile comemorative menţionate anterior”. Arătând, în plus, că iniţiatorul proiectului de lege „nu precizează sursele financiare necesare aplicării măsurilor propuse, încălcându-se astfel dispoziţia art. 138 alin. (5) din Constituţia României”, premierul Emil Boc anunţă Parlamentul că, „având în vedere considerentele menţionate, Guvernul nu susţine adoptarea acestei propuneri legislativesi semneaza personal.

Cunoscând acum toate acestea, înţelegem că şansele de a fi adoptat ale proiectului de lege iniţiat de deputatul Tudor Panţîru sunt cât se poate de incerte. Dacă ţinem cont de configuraţia politică a Camerei Deputaţilor de la Bucureşti, am putea spune chiar că aceste şanse sunt, practic, nule. De ce? Pentru că Guvernul Boc se opune, iar guvernul înseamnă PD-L şi UDMR şi pentru că cele mai mari partide din opoziţie (PSD şi PNL) fac în această chestiune front comun cu guvernarea. Minorităţile (altele decât cea maghiară), în special numeroasa minoritate ţigănească (zisă rromă), prin reprezentantul său Nicolae Păun, de asemenea se opun. Să fie oare acesta un motiv pentru care iniţiativa deputatului Panţîru nu a mai fost semnată de nici un alt deputat sau senator, nici măcar dintre colegii săi de partid?

Să reţinem că nu mai demult decât la 24 noiembrie 2010, Senatul României a respins, cu o zdrobitoare majoritate de voturi, un alt proiect de lege, şi anume, propunerea legislativă privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor, precum şi a doctrinei comuniste care a avut la bază lupta de clasă. Şi atunci, ca şi acum, Guvernul Boc s-a opus şi a dat un aviz negativ, iar senatorii aleşi în Diaspora au votat împotriva adoptării lui. Doar 5 parlamentari au susţinut atunci respectivul proiect, pe când 98 au fost contra. Comunismul nu a murit în România, el a luat alte forme şi s-a drapat în alte culori. Vorba cântecului: comunismul n-a murit, doar o ţâr-a aţipit! Anticomunismul de faţadă al clasei politice de la Bucureşti şi specularea subiectului, fără întreprinderea unor acţiuni practice de decomunizare a „inimilor şi spiritelor”, a devenit o afacere profitabilă, al cărei scop este menţinerea la putere tocmai a foştilor comunişti de dincolo de Prut.

Numai o minune mai poate schimba soarta proiectului de lege despre care am vorbit aici. Atâta că nu-mi prea amintesc când s-a produs ultima minune în politica românească.

Vlad Cubreacov

Nota Ziaristi Online: Ultima sansa este ca proiectul sa fie adoptat, in ciuda avizelor negative, in sedinta de marti, 1 martie, a.c., la votul din plenul Camerei Deputatilor

Toate avatarurile procesului legislativ al Proiectul aici:

Pl-x nr. 796/2010
Propunere legislativă pentru instituirea Zilei naţionale în memoria românilor -victime ale masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie

Nr. înregistrare:
– B.P.I.: 446/11-05-2010
1127/25-11-2010
– Camera Deputatilor: 796/29.11.2010
– Senat: L548/07.09.2010
Procedura legislativa: cf. Constitutiei revizuita în 2003
Camera decizionala: Camera Deputatilor
Tip initiativa: Propunere legislativa
Caracter: ordinar
Procedura de urgenta: nu
Stadiu: pe ordinea de zi a şedinţelor Camerei Deputaţilor
Initiator: 1 deputat

PSD: Panţîru Tudor
Consultati:
Format PDF - 73 kb Expunerea de motive
Format PDF - 31 kb Forma iniţiatorului
Format PDF - 40 kb Avizul Consiliului Legislativ
Format PDF - 112 kb Punctul de vedere al Guvernului
mai multe documente la caseta electronica a deputatului
fisa de la Senat
Derularea procedurii legislative
Data Actiunea
CD
14.05.2010 prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor
SE
14.05.2010 înaintat la Senat
24.11.2010 respinsa de catre Senat
CD
29.11.2010 prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

Format PDF - 24 kb Adresa iniţiatorului
Format PDF - 261 kb Adresa Senatului
înregistrat la Camera pentru dezbatere
trimis pentru raport la:

Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi
termen depunere amendamente: 13.12.2010
termen depunere raport: 28.12.2010
trimis pentru aviz la:

Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale
Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă
15.12.2010 primire aviz de la:

PDF format Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale
15.02.2011 primire raport favorabil de la:

PDF format Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi
face parte din categoria legilor ordinare
17.02.2011 primire aviz de la:

PDF format Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă
21.02.2011 înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “KGB-ul trage in rafale. Ieri Basescu i-a batjocorit a doua oara pe ofiterii anti-GRU condusi de Trosca si masacrati de Militaru iar azi este pe cale sa se respinga cinstirea Katyn-ului romanesc. Ziua in care vom afla daca PDL lucreaza pentru KGB”

 1. mda says:

  mda, nu este prima oara cind presedintia face o astfel de gafa. cred ca e o lucratura. insa chiar daca e o lucratura, marinarul nu are nici o scuza daca nu repara gafa. altfel ar fi un cadou de ziua lui pt. ucigasul acestor oameni.

 2. paul bacosca says:

  Este revoltator si strigator la cer pentru ceea ce se intampla! Se vede clar cum o buna parte din politica romaneasca este fatada unor manipulari oculte. Intristator este faptul ca nu mai suntem stapani pe propria tara. Interesul strain cel mai puternic primeaza.
  Din acest motiv, atunci cand exista o miscare pro-romaneasca, apar ca ciupercile anti-romanii (inclusiv romani)cu acuzatii de antisemitism, discriminare rasiala etc.
  Marea intrebare, ce putem face pentru a starpi acest morb malign care distruge Romania?

 3. Razvan says:

  Basescu executa ordine primite prin Tismaneanu.

  Caci daca sunt victime atunci cu siguranta au fost si ucigasi. Identitatea acelor ucigasi este aparata atat de rusi cat si de americani.

  Asta ar fi foarte rau. Dar e singura varianta care se probeaza.

 4. Securiști nenorociți verișori kaghebeului sovietic cine știe ce păcate au făcut la viata lor?

 5. mihai says:

  Excelent titlul domnule Roncea! Acest om este un tradator

 6. Adrian Pop says:

  Astea nu sunt gafe, … Vom afla mai tarziu ca base lucra pt putin, mult prea tarziu

 7. Trosca says:

  E o drama. Trosca e ucis a 2 a oara de mina lunga a KGB. Cum se face ca cel pe care l-am votat – Traian Basescu – face de doua ori jocul serviciilor de informatii de la Moscova?! O fi intamplator? Sunt tentat sa cred ca nu. Vedeti cazul alro si favoritismul urias pentru oamenii moscovei. Si contractul GSP-Gazprom (firma laudata de Basescu in dezbaterea finala din 2009 este a sa. Are cel mai mare contract din Romania cu KGB-Gazprom. Calin Marinescu lucreaza acolo)

 8. jan dinu says:

  Uneori dracii iau infatisarea de ingeri !
  Avem destule exemple de-a fi mai circumspecti
  atunci cind “categirisim “…indubitabil …
  Chiar shi KGB-ul cunostea …nevoia jocului mastilor …
  fiind experti !Doar ceilalti vad fetele reale shi
  nici atunci nu inteleg mare lucru in confuzia tesuta
  in a dezarma pe cei care au suspiciuni…
  Dovada ?? Iata — ROMANIA AZI — …shi in viitor !
  JD-USA

 9. anamaria says:

  Domnule Roncea,
  Eram naiva atunci.
  Tatal meu nu!Eram amandoi pe acea strada si stiu ca ma tinea in brate…si imi soptea ca totul va fi bine.
  Imi aduc aminte cu amanunte dimineata zilei in care am vazut asta.
  Din acel moment ceva s-a schimbat definitiv/ireversibil in sufletul meu.

  V-am descoperit blogul singura.
  Nimeni nu mi l-a recomandat.
  Si mi-am spus…Doamne…poate ca speranta n-a murit.
  Stiu doar ca…desi…neintelegand atunci exact ce se intampla…mi-am spus ca acest fel de cruzime nu apartine sufletului romanesc..oricat de incercat este el..oricat de atacat ar fi fost.

 10. anamaria says:

  ..si de aceea atunci cand ucigasii vin si tin conferinte(free speach) “with moral indignation”…imi vine sa le raspund cu cuvintele bunului si blandului Parinte Justin:”Taci ma!”…ar trebui sa taca pentru urmatorii 1000 de ani…

 11. VR says:

  @ Sarutmana, doamna Anamaria!

  @ Domnule “tara este plina de securisti” semnati mai cu curaj: Volodea Tismaneanu!

 12. cetatean roman says:

  D-le Roncea, va felicit !
  Chiar daca Securitatea mi-a facut multe neplaceri, aici am despartit apele.
  Luand in considerare intregul caz Trosca-Militaru-GRU-KGB, azi bine cunoscut, ce a facut presedintele e rusinos si nu are scuzele invocate de propagandistii “legalisti” a minciunii si ai potemkiniadei.
  Cu o expunere de motive cinstita si neincalcita, putea respinge “directiva” parlamentara, pentru ca are la indemana atributia.
  Presedintele ar fi trebuit sa stie ca statul si-a aparat si isi apara independenta. Si ar mai fi trebuit sa respecte Istoria tarii, nu invartind-o cum ii convine. De altfel, de catva timp am ajuns la convingerea ca nu are o atitudine corecta fata de romani si Istoia lor.

 13. cetatean roman says:

  Va mai felicit pentru ca nu cenzurati, ci dati liber comentariilor. Spre deosebire de majoritatea presei online.
  Cred ca toti romanii cinstiti urmaresc cu mare atentie jocul “de-a Romania”, extrem de periculos, al puterii de ieri si de azi. Responsabile de dezastrul plenar al tarii.

 14. VR says:

  sa stiti ca cenzurez destul de mult… 🙂
  las numai comentariile (cat de cat) inteligente
  prostii de toate confesiunile, la gunoi

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova