Hackerii nationalisti au pus Ungaria la pamant: Avram Iancu suntem toti! Romanian National Security spala fata Romaniei de rusinea tacerii tradatoare a Coalitiei PDL-UDMR. Hackerii romani au ras Magyar Hirlap, Budapest Times si vreo trei televiziuni. RNS: “Nu vom uita şi nu vom ierta”. Sa traiasca!

Atacul din ziua de duminca a afectat cel putin patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu şi echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile. 🙂

Romanian National Security
Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.
Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!
Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu
Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaţiilor maghiare.

“O organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi pedepsesc statele străine” este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat şi modificat paginile principalelor site-urilor ungureşti, aşa cum au procedat şi cu alte ocazii (vezi mai jos, in baza articolului).

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizaţia Romanian National Security, gruparea a ieşit la iveală, de nicăieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi “pedepsesc” statele străine, în special presa online şi televiziunea, accesând şi modificând paginile principale ale acestora în mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea grupării îndreptat către state precum UK, Italia, Franţa ce au publicat în media articole şi înregistrări în care românii erau confundaţi cu ţiganii într-un mod josnic.

După acele raiduri, gruparea a intrat în anonimat şi nici până astăzi nu sunt cunoscute informaţii concrete despre băieţii care organizează aceste raiduri. Unii susţin că grupul nu ar fi nici măcar român, deşi mesajele nu prea confirmă acest lucru.

De ce Ungaria?

În urmă cu câteva zile, extremiştii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaţie extremistă afiliată Gărzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestaţie publică în care l-au “spânzurat” pe Avram Iancu, liderul moţilor care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat naştere unui val de proteste, care a atins şi gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment loveşte puternic Ungaria. Mesajul publicat de aceştia fac referire directă la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din această dimineaţă a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu (site-ul este indisponibil deja) şi echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principală sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemănătoare cu cea folosită în atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gândul la aceeaşi grupare, dar acest lucru nu îl garantează nici ei, şi nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deţinut de site-urile presei şi televiziunii din Ungaria confirmă faptul că ei doar doresc să atragă atenţia asupra faptului că istoria României nu poate fi alterată şi umilită de o minoritate, cum sunt ungurii.

Notă WII : Materialul prezentat reprezintă doar relatarea evenimentului, worldit.info nu a incurajat şi nu incurajează astfel de demersuri. Alte detalii de la WII despre RNS

Nota Roncea.ro: Dimpotriva, eu unul ii incurajez pe baietii de la RNS sa-i arda pe toti bozgorii din lume!

Vezi si: Hackerii de la Romanian National Security au dau azi lectii presei italiene. RNS a atacat cu succes RAI, La Stampa si Corriere della Sera, pe acordurile Baladei lui Ciprian Porumbescu. Urmeaza Spania?

Hackerii de la Romanian National Security, asteptati in Spania dupa ce Partidul Popular ne-a identificat cu “gitanos rumanos, una plaga”. O afirmatie cam grea venita tocmai din una dintre patriile tiganilor. “No queremos rumanos”? FOTO/VIDEO

Hackerii nationalistii de la Romanian National Security promit sa apere onoarea Romaniei in lume. Adica ce ar trebui sa faca statul roman. Interviu cu un web-haiduc. Un cititor Roncea.ro vrea sa ii premieze pe “golanii” RNS cu 1000 de Euro

SRI si FBI cu ochii pe RNS. Hackerii de la Romanian National Security (Securitatea Nationala Romana) sunt aplaudati pe internet de romani din toate colturile lumii. Daily Cotcodac contra-ataca simpatic cu “Salutul frantuzesc”. VIDEO

Ziaristi Online: Tineri bucuresteni au pus Opinca pe Centrul Cultural Maghiar, in replica la spanzurarea lui Avram Iancu. Semnati SCRISOARE DESCHISA adresata premierului Boc: Pana unde va decadea demnitatea nationala in fata UDMR?

UPDATE: Operatiunea Sus Opinca! Lectia de demnitate nationala la Centrul Cultural Maghiar. Avram Iancu suntem toti! FOTO/VIDEO/INFO

Reactii la Scrisoarea Deschisa adresata premierului Emil Boc pentru apararea demnitatii nationale in fata criminalilor unguri, Lajos Kossuth si ai lui: “Umilirea natiei romane a atins cote paroxistice in timpul guvernarii tradatoare si catastrofale a Coalitiei PDL-UDMR”

SCRISOARE DESCHISA adresata premierului Emil Boc: Pana unde va decadea demnitatea nationala in fata UDMR si a intereselor Ungariei asupra Romaniei? Refuzăm farsa istoriei care se repetă si complicitatea morala la crima Kossuth-ilor

Csibi Barna, angajat al “statului roman”, l-a spanzurat pe Avram Iancu in piata publica din Miercurea Ciuc, in fata unor copii. VIDEO. Ma intreb cum ar fi reactionat “statul roman” daca extremistul maghiar il spanzura pe Elie Wiesel

Extremistul maghiar Csibi Barna i se alatura lui Patapievici, Manolescu si Cristi Preda, contra lui Eminescu, la Miercurea Ciuc. Antiromanii de la Garda Secuiasca intra in randul detractorilor violenti ai poetului si gazetarului national.

„V-aţi înşelat crezând că o palmă dată istoriei şi poporului român va întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte.(…)Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare“. Aceasta este o parte din mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaţiilor maghiare.

“O organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi pedepsesc statele străine” este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat şi modificat paginile principalelor site-urilor ungureşti, aşa cum au procedat şi cu alte ocazii.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “Hackerii nationalisti au pus Ungaria la pamant: Avram Iancu suntem toti! Romanian National Security spala fata Romaniei de rusinea tacerii tradatoare a Coalitiei PDL-UDMR. Hackerii romani au ras Magyar Hirlap, Budapest Times si vreo trei televiziuni. RNS: “Nu vom uita şi nu vom ierta”. Sa traiasca!”

 1. Am o singura obiectie: de pedepsit trebuie pedepsiti nominal strict cei ce au gresit contra natiunii romane, nu cei din aceeasi natiune cu ei, pentru ca s-ar putea ca printre cei afectati sa fie si oameni nevinovati, si asta e inacceptabil. Se poate ca printre cei de la Magyar Hirlap, de exemplu, sa fie si oameni carora treaba asta cu Avram Iancu li s-a parut dezgustatoare. Nu le putem refuza aceasta prezumtie de nevinovatie doar pentru ca sunt unguri. Desigur, daca media respective si-au aratat entuziasmul pentru atitudinea lui Barna, discutia e inutila si nu ramane decat sa ii felicitam pe cei de la RNS.

  Ar trebui ca individul respectiv (in cazul Avram Iancu) sa fie dat in judecata concomitent de mii de romani pentru insulta la adresa simbolurilor nationale. Daca ar trebui sa plateasca la 1000 de romani cate o mie de euro despagubiri sau ar merge nitel la bulau, credeti-ma ca s-ar vindeca de tot de plutonu’ secuiesc si de alte terorisme de astea.

 2. radu andrei says:

  avem nevoie NS! ii incurajez si-i sustin!

 3. radu andrei says:

  erata: de RNS

 4. Elena Andronache says:

  BRAVO!
  Felicitari Romanian National Security !!
  “Aparati Onoarea Tarii Noastre”, pe care basescu, parlamentul, guvernul, partidele politice, liderii de opinie, “intelectualii”, “elitele” au vandut-o pentru 30 de arginti !!

 5. paul bacosca says:

  Sa traiasca intru realizari si mai multe!!

 6. manu says:

  Gentlemenilor de la RNS: ma asteptam la asta din partea voastra, dar ,,Chapeau bas, domnilor!”. Toti nespalatii si veneticii ne ataca furibund din toate partile cu formule ce le arata adevarata identitate de neamuri proaste.

 7. matei says:

  baietii acestia care vor autonomie se gandesc la un lucru – lor li se spune “bozgori” care inseamna oameni fara tara. Deci neavand tara vor Ardealul.
  ASTEPT COMENTARIILE LOR.

 8. Alex says:

  BRAVO NS…Suntem alaturi de voi!!!

 9. natalia says:

  Bravo tuturor ce apara integritatea pamintului stramosesc, aparatorilior istoriei de drept a roamanilor de pretutindeni. Mihai Viteazu, Ghe Doja, Horia , Closca, Crisan , Avram Iancu, N. Balcescu acolo sus va vad si va sustin impreuna cu noi astia mici de pe pamint ARDELEAN. Miticilor – RUSINE ne vinde-ti inca odata ca-n 1938, cind ati vindut ARDEALUL. Mamele voastre sa nu aiba odihna vesnica asa cum nu ne-o doriti si voi noua. Blestemeleardelenilor sa cada pe capetele copiilor vostri sa nu aveti odihna si mintuirea domnului pina ce nu ve-ti ispasi pacatele de care va face-ti vinovati prin tacere si neimplicare. BOC – DUMNEZEU SA TE IERTE CA ESTI ARDELEAN – POATE MITIC – SAU DE CONJunctura dar adevarat nu esti

 10. Adrian Pop says:

  Bravo baieti!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova