Csibi Barna trimis de hackerii nationalistii la Iancu la statuie. Craisorul Domina Secuimea: Calul lui Avram Iancu l-a calcat pe Csibesz Barna – “Gainarul Maro”. Blogul extremistului maghiar a fost desecu(r)izat. UPDATE

Nomen est omen” – Numele determină soarta, spuneau latinii. In maghiara, Csibi însemnă „pui”. Csibesz inseamnă găinar, derbedeu. Barna inseamnă maro. Propunem ca de aici inainte toți blogerii să se refere la el exclusiv cu numele de Csibesz Barna. Daca ar fi după obiceiul maghiar, cu prenumele la urmă – Barna Csibesz, ungurul ar deveni exact ceea ce este: Găinarul Maro!
Hackerii nationalisti au continuat sa faca dreptate pe netul romanesc, de la Nistru pan’ la Tisa, si – dupa ce baietii de la RNS au pus la pamant presa ungara antiromaneasca – astazi, calul lui Avram Iancu l-a calcat pe provocatorul UDMR si PCM Csibi Barna, trimis direct la Iancu la statuie. Acestea sunt noile sale detalii de pe blogul unde se aflau ofensele antiromanesti cu Avram Iancu spanzurat:

csibi barna

In nemernicia mea, ca un caine turbat, mi-am batut joc de eroul Revolutiei pasoptiste Avram Iancu. Stiu ca voi plati scump pentru faptele mele. Nu merit sa fiu rabdat de pamantul romanesc din Harghita.

Domenii de interes

Surse: Dan Tanasa si UDMR.info

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Csibi Barna trimis de hackerii nationalistii la Iancu la statuie. Craisorul Domina Secuimea: Calul lui Avram Iancu l-a calcat pe Csibesz Barna – “Gainarul Maro”. Blogul extremistului maghiar a fost desecu(r)izat. UPDATE”

  1. Elena says:

    Excelent! BRAVO! Felicitari Romanian National Security!

    Inteligenta si umorul românesc contra bestialitatea si primitivismul maghiar!!
    Ei cu bâte, noi cu flori!
    Ei cu spanzuratoarea, noi cu WEB-ul !!!

  2. omen says:

    sper ca nu v-ati masturbat prea mult pe aceasta tema, mai oierilor bocskorosi, ca atata stiti voi sa faceti, sa actionati pe ascuns, si sa aveti erou national unu care e ucigas in masa. fromoasa natie, mai bine ma corectez : fromoasa adunatura. mai binye ramaneati langa oile voastre si cu optyincsile imputite nespalati, ca va sta mai binye asa, mai-mai, ciobanas cu trisutye gye oi … 😀 😀

  3. adriana says:

    @omen,

    draga, dar Kossuth ce e oare? nu tot un ucigas in masa?
    nu mai bine ramaneati voi colo in stepele altaice, departe de Europa civilizata?
    Nimeni in jurul vostru, de la Austria pana la Serbia, Slovacia,Germania, nu va iubeste. Nationalismul vostru feroce, virulenta, aroganta si agresivitatea specifice migratorilor si popoarelor din stepele asiatice (tatari, mongoli) provoaca repulsie.
    Romanii au stiut, asa nespalati si opincari cum le zici tu, sa tina la respect pe fratii vostri intru etnie turanica, pe turci, cateva secole. Voi, la primul contact direct, ati devenit pasalac. S-a ingrozit Europa cand s-a trezit cu turcul la poarta DE DOUA ORI IN 1520 si in 1683. Unde va era vlaga, nationalismul, vitejia atunci? cum e posibil ca opncarii sa poata si voi nu, secole la rand ?Se vorbea turceste, draga @omen, in pretioasa voastra pusta ungureasca. La noi s-a vorbit romaneste de la prima sabie incrucisata cu turcul, pana la Mircea, Stefan, Vlad, si pana in 1918, cand s-a vorbit romaneste la Dunare, in mod definitiv si permanent.
    La noi, un rege patriot si responsabil a stiu sa obtina pentru tara sa o respingere fata de odiosul comunism, in vreme ce voi, la primul contact cu comunismul, Bela Kun a si infiintat sovietul maghiar:prima tara total si complet comunista din istoria Europei.S-a ingrozit de voi Europa occidentala, inca odata. Ba, au trebuit sa vina ”opincarii” de romani sa va scape de comunism la ora aia, ca altfel se vorbea ruseste pana prin 1980 si ceva. Cum se face ca ati picat de fazan la mai toate accidentele si gaurile negre ale istoriei?

    Si de ce atata ura fata de restul popoarelor cu care v-a inconjura istoria si pe care le-ati gasit aici cand ati coborat de pe spinarile cailor prin secolul 9?

    Si cum sa va iubeasca cineva cand istoria voastra comuna cu Europa crestina (ceea ce, evident, voi nu erati)A INCEPUT CU RAIDURI DE JAF SI CRIME CARE AU INGROZIT popoarele europene(ceea ce voi, evident, nu erati), inca din secolul 10? Bulciu si Lehel iti spun ceva in materie de crime si jafuri, in istoria neamului tau?

    Dar Otto I si Augsburg 955 iti spune ceva despre istoria neamului tau?

    greu..

  4. iancu says:

    HAhaha! Mi-a placut f(r)aza cu desecu(r)izatu’ :))) pmpl

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova