In atentia SRI: O gasca de agenti ungro-kaghebisti agita apele pentru un nou 15 martie 1990, in “Tinutul Secuiesc”. ANUNT: Romanii din Harghita, Covasna si Mures NU protesteaza la Sfantu Gheorghe ci, eventual, doar la Bucuresti

O gasca de agenti ungro-kaghebisti, bagata in spatiul online (si nu numai) romanesc prin intermediul japitelor cu cioc din raspublica “moldoveneasca”, si-au propus sa amestece putin “nationalism-ortodoxism” cu ceva “anti-maghiarism” ca sa scoata un cocktail-Molotov perfect pentru “plutoanele” “Tinutului Secuiesc”. Operatiunea aminteste de auto-vopseala la vrajeala cu spray verde a ambasadei Ungariei la Bucuresti taman in pragul preluarii presedintiei UE. De data aceasta spray-urile lui Oskar Fusez se vor inlocuite cu batele brigazile secuiesti ale lui Antal Arbap. Dupa “pogromul” de la Alba Iulia, cand doi-trei betivi de-ai lui Tepes au supt sange de “bozgor” la intamplare, pe strada, ne putem astepta ca maine sa sara in aer – Doamne fereste! – si vreo caruta plina cu unguri, de la prea mult abur de palinca. Sa vezi atunci cum “tara-mama” Ungaria va fi obligata – conform Constitutiei – sa sara in apararea cetatenilor ei, oriunde s-ar afla. Mai ales daca “statul roman” nu este in stare sa le asigure protectia de “fascistii” de romani. Simplu, nu? Brevetat la Lubianka!

Pana atunci, provocarile agentului “orto-moldoviniesc” devorator de kurtos kalacs stropit cu votca se rezuma la chemarea pentru o “mare adunare nationala” la Sfantu Gheorghe, de 26 iunie, pentru a starni probabil un nou 15 martie 1990. Asociatiile Romanilor din Harghita si Covasna informeaza:

Se doreste un nou 15 martie 1990. Romanii din Harghita, Covasna si Mures avertizeaza: NU facem nici un protest la Sfantu Gheorghe pe 26 iunie »

Mai jos noua harta a “regionalizarii” in varianta propusa de Budapesta si Moscova:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “In atentia SRI: O gasca de agenti ungro-kaghebisti agita apele pentru un nou 15 martie 1990, in “Tinutul Secuiesc”. ANUNT: Romanii din Harghita, Covasna si Mures NU protesteaza la Sfantu Gheorghe ci, eventual, doar la Bucuresti”

  1. Balcanica says:

    e bine ca faci aceasta precizare- de aceea ti-am scris si pe facebook un mesaj (insa nu mi-ai raspuns). Trebuie sa recunosc ca si eu ma temeam de o inscenare, pt ca stiu foarte bine cat de usor se infiltreaza provocatorii si ce bine actioneaza anumiti agenti din alte neamuri.

    Ideea e ca acel filmulet care circula este foarte bine realizat si evident foarte miscator…

    Totusi, mi-as dori o manifestatie pasnica la Bucuresti, perfect legitima…Nu se face nimic de genul acesta?

  2. andrei says:

    Complotistii au postat materialul video provocator si pe youtube si pe blogul organizatiei “Noua dreapta” https://blog.nouadreapta.org/2011/06/mars-de-ziua-tricolorului/ vezi postarea lui “Ionica” pe care administratorii au eliminat-o… se impune ca asa- zisii organizatori sa dezminta prin comunicate implicarea

  3. VR says:

    Multumesc. Nu am primit nimic! Folositi adresa de e-mail. Numai bine!

  4. VR says:

    Au fost facute deja mai multe dezmintiri!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova