Optiunea Roncea.Ro: Gheorghe – Gigi Becali pentru Primaria Capitalei! De ce nu il votez pe Nicusor Dan, micul Sorin Oprescu al GDS. Recomandarile Aliantei Familiilor din Romania pentru Alegerile Locale 2012

Motivul pentru care il votez pe Gheorghe – Gigi Becali este foarte simplu: este singurul credincios dintre toti candidatii cu sanse pentru Primaria Capitalei. A ctitorit biserici, a donat milioane de euro oamenilor saraci ai Romaniei, a sprijinit si sustine, cu discretie, numeroase proiecte romanesti, este singurul roman care s-a ingrijit material de patriotii din Transnistria din fostul Grup Ilascu, eliberati dupa 12 si 15 ani inchisoare, provine dintr-o familie de aromani verzi, autentici anticomunisti, fosti detinuti politic si deportati ai regimului comunist.

Cititi si Recomandarea Aliantei Familiilor din Romania: Nu votaţi nici un candidat USL! Ponta sa plateasca pentru Remus Cernea

De ce nu il votez pe Nicusor Dan – independentul GDS, dupa modelul Sorin Oprescu – independentul PSD: In ciuda intentiilor sale bune, este capcanat de o gasca de trepadusi si profitori ai tuturor regimurilor, care-i paveaza cu mare grija drumul spre iad. In urma coabitarii cu toate gioarsele “societatii civile”, de la locotenentul pasiv al lui Soros, militantul anticrestin Mircea Toma, la gaozarul cu staif “european” al aceluiasi Soros, “moldovenistul” Cristina Ghinea, Nicusor Dan a ajuns sa-si conteste propriile convingeri si sa sustina astazi manifestarile exhibitioniste ale homosexualilor sustinand ca “este deschis faţă de toate minorităţile“. Intre acestea se detaseaza cele anticrestine, daca tinem cont ca mazgaliciul sef al campaniei lui, Dan Perjosvschi, i-a oferit un afis electoral in care Catedrala Mantuirii Neamului aparea printre primele proiecte care ar trebui sa dispara daca va ajunge la Primarie. Dupa ce, in 22 de ani, antiromanii afiliati Grupului de Dialog Social si scoliti in pepinera de cadre a neokominternului de la Colegiul Noua Europa al lui Andrei Plesu, nu au reusit sa ofere decat rateuri, consacrand adevarate “deseuri politice”, astazi GDS-ul si aripa sovietica din PDL se folosesc de bietul Nicusor Dan, ca independent, dupa smecheria golaneasca patentata de PSD cu Sorin Oprescu. Precizez ca, din stima pentru el si ceea ce facea pentru Bucuresti, cunoscand MO-ul celor care il folosesc astazi, l-am avertizat personal asupra soartei pe care o va avea, de manipulat cu mot al unor grupari toxice antiromanesti, inca in urma cu mai multi ani. Mai mult, planurile celor din spatele vedetei “societatii civile” de azi sunt sa il ridice pentru alegerile anticipate la Primaria Bucurestiului, care vor urma dupa ce Sorin Oprescu va candida la presedintia Romaniei si, foarte posibil, va si castiga. Din nou ni se adevereste cum GDS a ramas mana in mana cu succesorul FSN si tartorul ambelor structuri ale brigazilor rosii din Romania, “Batrana Sandrama” Ion Ilici Iliescu. Doar ca ulciorul nu merge de multe ori la apa…

Cand mergeti la vot ganditi-va ca prin semnatura Dvs va raliati la conceptiile strambe sau drepte despre lume si viata ale celui caruia ii dati votul Dvs. Chiar daca cel ales nu va ajunge Primar, votul Dvs reprezinta si o asumare totala a celor sustinute de candidat – comunistul vopsit Oprescu, anticrestinul fanfaron Prigoana, dezorientatul uzat si abuzat Nicusor Dan – sau un semn de solidaritate fata de crezul altui candidat, cum ar fi in cazul flamboiantului dar credinciosului Gigi Becali.

In acest sens va  recomand Ghidul Alegatorului la Alegerile Locale 2012 intocmit de Alianta Familiilor din Romania cu referinte national-crestine

Vedeti si Ziaristi Online:

In Memoriam Constantin Iulian. Legionarii au fost spaima comunistilor. Si au ramas. Video de la Eugenia Voda si Documente din Istoria lui Ilarion Tiu »

Despre crezurile generatiilor anticomuniste de la 1927 si 1948, continuate de generatia de la 1989, aflati din emisiunea Eugeniei Voda, “Profesionistii”, cu regretatul Constantin Iulian, fost presedinte al Federatiei Romane a Fostilor Detinuti Politic si Luptatori Anticomunisti:


In Memoriam Constantin Iulian – Despre Miscarea Legionara la Profesionistii Eugeniei Voda de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Optiunea Roncea.Ro: Gheorghe – Gigi Becali pentru Primaria Capitalei! De ce nu il votez pe Nicusor Dan, micul Sorin Oprescu al GDS. Recomandarile Aliantei Familiilor din Romania pentru Alegerile Locale 2012”

  1. Undercover Gigi says:

    Draga Victor,

    in Ukraina a avut loc un atentat terorist acum o luna de zile in Denepetrovsk pe Nipru.

    Azi un cetatean spaniol a fost ucis in Donetk.

    Inceputul jocuriilor de footbal EURO 2012,a adus zeci de mii de nemti,portughezi si altii in Lviv,Kiev,Donetk.Sunt alaturi de voi,si va doresc succes in campania electorala.

    Aici populatia a urcat preturiile enorm la orice cumperi.

    Grivna* hrivna,moneda instabila a Ukrainei a fost intarita artificial,daca acum o luna costa un euro 10,50 grivna,acum a ajuns pe la 9,si va ajunge la 8.

    De trei ori pe zi se schimba CURRENCY,cursul! asta arata instabilitatea si prostia statuiilor sovietice,care inca zac si putrezesc.

    ma mira ca exista aici americani care sa le placa tara asta.Alcoolismul e prob lema nationala,seara sute de betivi,inca de acum o luna,cand nu avea treaba cu EURO 2012!

    in gara din Kiev sunt cel putin 200 de betivi home-less!

    Romania e paradis,asta-i cert!

    Merita sustinuti dupa parerea mea http://www.pentrupatrie.ro legionarii,si oamenii de caracter din partidele romanesti!

    Mult succes,si ne mai auzim.

  2. Dragos F says:

    Oprescu cred ca este aproape singurul dintre candidatii la primaria capitalei care are proiecte ce privesc infrastructura rutiera a capitalei. Din tot ce am citit am observat ca ceilalti candidati militeaza pentru un oras dedicat pietonilor 🙂 Nicuşor Daniel Dan: vrea scumpirea parcarilor in centru, Prigoana la fel. ( biserici cat mai multe, este un lucru bun insa o biserica nu costa asa de mult cat o infrastructura si anual daca s-ar contrui cate 1-2 nu cred ca ar fi niste costuri enorme ) Prigoana parca era ateu iar acum vrea sa construiasca biserici dar in fine…. poate gresesc eu
    Oameni buni in Barcelona autostrada trece prin oras cu iesiri prin fiecare cartier. La suprafata nu este asa de aglomerat. O alta varianta ar fi ca in Paris, metrou cu statii dese cum avem la noi tramvaiul. Solutii exista, insa din cate am observat majoitatea candidatilor nu vor decat scumpiri ale parcarilor, organizarea eficienta a transportului in comun ( mai bine ar scoate tramvaiele si ar face magistrale de metrou )
    Poate ca in viitor o sa avem si noi turisti, daca nu avem metrou ca in paris sau infrastructura rutiera ca in barcelona. as intreba pe domnii candidati cu ce am plimba turistii? cu bicicleta? ca doar vrem un Bucuresti ECO nu?
    Nicuşor Daniel Dan: incurajerea deplasarii cu mijloace alternative (de exemplu, bicicleta). mai mare rasu . Eu as opta mai bine sa mergem calare ca acum sute de ani …
    Ca traim in Romania si la noi costa triplu o autostrada asta e de jale intradevar…
    Prigoana vrea transportul in comun gratuit . Ar fi o minune dar peste cativa ani cu ce bani s-ar cumpara autobuze noi? sau cu ce intretii parcul auto ? in fine…
    Zone de joaca pentru copii parcuri, cat mai multe spatii verzi asta o au in vedere majoritatea candidatilor si este un lucru bun. Am observat o idee buna si la dl Nicuşor Daniel Dan : eliminarea parcangiilor neautorizati, eliminarea intermediarilor din piete, respectarea stricta a legii in constructii. am citit aici niste idei de ale lui si chiar mi se pare un om destept :
    https://www.evz.ro/detalii/stiri/nicusor-dan-100-de-minciuni-sau-promisiuni-neonorate-ale-lui-sorin-oprescu-974649.html insa ce ma face sa nu-l votez este ca vrea sa mergem pe biciclete in loc sa avem un oras modern. Daca eram in anul 1940 il votam sigur.
    Si pe Becali l-as vota insa in afara de biserici nu prea am observat ce alte lucruri ar mai putea face si nu m-a convins ca ar face din Bucuresti un oras modern. Becali este un om bun la suflet si poate ca am avea nevoie de multi altii sa fie ca el iar pe langa asta este un bun om de afaceri.
    Despre primarii de sector… ce sa mai comentez.. in Pantelimon iti rupi masina in doua ( sau rupi roata la bicicleta ) In sectorul 3 s-au facut multe doar ca in unele locuri te cam zdruncina cand treci cu masina peste liniile de tramvai in interesctii. Sectorul 3 si 4 la capitolul strazi stau destul de bine iar parcurile chiar sunt amenajate , locuri de joaca pentru copii..etc chiar si sectorul 6 am vazut ca e din ce in ce mai frumos.

    Pentru mine candidatul ideal ar fi fost un fel de Oprescu-Becali-Nicuşor Daniel Dan .. un fel de 3 in 1.
    Despre ceilalti candidati nu comentez pentru ca nu mi s-au parut ca ar avea stofa de primar.

  3. Undercover Gigi says:

    PS: https://www.youtube.com/watch?v=YlI0YI4TJ84

    cu armata rusa violatoare in CRIMEEA,in Transnistria,orice e posibil!

    Cam in toate orasele din ukraina vezi statui sovietice.Asta arata imbecilitatea ucraineniilor,care au fost ucisi si torturati de sovietici,iar acum spun ca tare bine a fost.

    Nu de alta,dar pe Facebook circula poze cum in Basarabia romaneasca incep treptat sa mai cada statui sovietice,cu Lenin satana stalin si altii.

    Sper ca Ucraina sa adere la NATO cat mai curand!cel putin partea de VEST,majoritatea catolica,rupta de patriarhu Kiril-KGB,si satula de atata sovietism.

    Nu de alta dar Lviv are Parlament Propriu,insa acesta tine legatura cu Kiev.Sper ca pe viitor sa tina legatura cu NATO si cu Washingtonul,cat mai curand.

  4. cucus says:

    Las nu te mai agita ca a iesit tot “romanul” de Oprescu (Schmayer)
    O tot tine cu demolarile/degradarile de cladiri istorice si raderea oricei urme de nationalism din Bucuresti …
    Ce poti sa mai ceri cand natiunea a ajuns ..TURMA …

  5. VR says:

    Viitorul presedinte al fostei tari a romanilor…

  6. cucus says:

    Corect, abia acum am realizat 100% ca e singurul candidat posibil din partea Kominternului la prezidentiale …Daca a prostit o capitala de ce nu ar putea prosti si o tara intreaga ? 🙂

  7. Iustina Bacosca says:

    Corect. Romania nu mai este condusa de ROMANI.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova