Buba USL s-a spart. Stelian Tanase zboara, in curand, de la TVR. Ce va urma prin RomRusPrusia?

basescu-antonescu-mediafax1. Cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Acum, ca buba USL s-a spart si puroiul a dat pe-afara, se va prelinge si Stelian Tanase din turnul TVR, cu tot cu “vedetele” lui marca SOV. Ce va urma prin RomRusPrusia?

2. Guvernul PontaHunor, daca se va constitui (ungurii sunt foarte abili), va fi hartuit zilnic ca intr-un adevarat razboi de gherila. In tot cazul, pana la alegerile prezidentiale va fi doar un vis urat inainte de cosmarul care urmeaza, pentru ca “cine trebuie” sa se afle la butoane.

3. In lipsa unei alte solutii a stapanilor lui Iliescu, Constantinescu si Basescu, Antonescu va merge la prezidentiale in tandem cu Johannis ca prim ministru. Antonescu este lipovean, Johannis este chiar cetatean german. Ce ne spune asta? Ca un anume Pact a ramas valabil? 🙂 Cam da.

PS: Sa vedem acum trompetele lui Basescu care l-au tocat pe Antonescu cum, brusc, o sa-l vada intr-o noua lumina. Ca doar lumina vine de la Rasarit, nu? 🙂

INFO: Cacarau-Antonescu s-a scapat: Klaus Werner Johannis este cetatean german! Dupa Austro-Ungureanu ni se pregateste un premier Căcăcaru-Băs-Germanu’ in Coalitia 322 PNL-PDL-PMP-UDMR-minoritati-UNPR. Avantaj UDMR!

Băsescu-Antonescu-Marko Bela

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova