George Soros a fost din nou in Romania, pe santierul Muzeului Tiganilor. Doar pentru atat? FOTO 10/03/2014

George Soros la Muzeul Culturii Romilor Tiganilor 10.03.2014 Sursa FBO informatie via Facebook: “Astăzi, (10.03.2014 – n.m.) George Soros – președintele Fundației pentru o Societate Deschisă (Open Society Foundation), Zeljko Jovanovic – directorul Biroului pentru Inițiative ale Romilor (Roma Initiative Office), Androulla Vassiliou – Comisar European pentru Educație, Cultură, Multilingvism, Sport, Media și Tineret și Angela Filote – șefal Reprezentanței Comisiei Europene în România, au vizitat Asociația Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulești-Sârbi, în spațiul în care se lucrează la înființarea primul Muzeu al Culturii Romilor din România.”

Puteti citi aici despre Muzeul Culturii Romilor/Tiganilor.

Interesant, nimic de zis. Si, cu cine s-a mai intalnit?

Ultima oara cand a fost in Romania, anul trecut, Soros a venit, cica, tot pentru tigani. Vedeti: Soros in Romania – intalnire secreta cu Basescu si Ponta. Miza: Rosia Montana. Tigania Bancii Mondiale, stimulata de Reteaua Deschisa Soros. UPDATE: Noi poze cu Soros in Frumusani

E bine de observat ca in Bucuresti avem un monument al holocaustului pentru care s-a distrus un parc in mijlocul orasului, acum un spatiu betonat din care se ridica un urias cos de metal ruginit – desi noi n-am gazat nici un evreu, ba chiar dimpotriva, am salvat cu sutele de mii (Shimon Peres la Cotroceni) -, si acum si un Muzeu al Tiganilor, tigani care, prin niste exponenti tupeisti, antrenati la scoala de cadre a lui Mircea Toma, au tot felul de pretentii abracadabresti. Dar in schimb, in Bucurestiul asta, care sta sa devina capitala culturala europeana, nu avem nici un muzeu si nici macar o statuie a rezistentei anticomuniste din Romania, cea mai apriga si indelungata din tot spatiul european ocupat de bolsevici. Aceasta spune totul despre cine a fost la putere in ultimii 25 de ani: urmasii comunistilor, sub Iliescu, “anticomunisti bolsevici”, sub Constantinescu, “reformistii” comunisti, iar sub Iliescu, si apoi, “gratie” lui Basescu, direct mostenitorii bolsevismului, calare de data aceasta pe institutiile statului reocupat, folosite pe post de tancuri impotriva poporului roman.

Cateva poze cu mumia lui Soros, pe santierele tiganilor din sectorul 6, mai jos, via Facebook:

Mumia lui George Soros la Muzeul Culturii Romilor Tiganilor 10.03.2014 Sursa FB

George Soros si Androulla Vassiliou la Muzeul Culturii Romilor Tiganilor 10.03.2014 Sursa FB

George Soros, Androulla Vassiliou si alte fete la Muzeul Culturii Romilor Tiganilor 10.03.2014 Sursa FB

UPDATE: George Soroş, pregătit să preia afacerea Roşia Montană. S-a întâlnit astăzi cu premierul Victor Ponta


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “George Soros a fost din nou in Romania, pe santierul Muzeului Tiganilor. Doar pentru atat? FOTO 10/03/2014”

  1. gabi says:

    N-a venit ungurul Soros in Romania doar pentru tigani, caci s-a vazut deja: 10 martie Targu Mures – proteste ale extremistilor Jobbik adusi cu autocarele din Ungaria, Harghita si Covasna ca sa creeze haos si provocari, urmeaza 15 martie cu udmr la guvernare si promisiunile lui ponta pentru steaguri, emisiuni maghiare xenofobe la tvr (platite si de mine, cetatean roman contribuabil si patriot), scoli publice pentru ei platite de noi si autonomie pentru ei platita tot de noi, asa ca soros stie de ce-a venit.

  2. Vodă Împărat says:

    “nu avem nici un muzeu si nici macar o statuie a rezistentei anticomuniste din Romania ” – Si pentru asta sunt de vina romii? Cine vă opreste sa faceti o colecta de la majoritari si sa va faceti muzeul sau statuia pe care vi le doriti?! Muzeul Romilor e facut cu banii privati ai romilor…

  3. Cristina P. says:

    O fi asteptat semnal de la manifestatia din Tg Mures?!? :)))

  4. VR says:

    Felicitari! Desi nu prea cred ca sunt numai “bani privati”. S-a facut si la noi o colecta, pentru statuia Elisabetei Rizea. Cateva zeci de mii de euro. Dar Liviu Mihaiu a uitat de ei intr-un cont de-al lui. Aveti dreptate: avem si noi ciorditorii nostri!

  5. Donkeypapuas says:

    Or accepta în muzeul cu pricina “Ţiganiada” lui Budai-Deleanu?

  6. Laurescu says:

    Moşneagul vrea să facă Gypsy Land la noi în ţară. Ce vârstă are?
    Îl caută moartea pe acasă şi el colindă pe coclauri!!!

  7. VR says:

    🙂

  8. VR says:

    NU… El l-a dat! 🙂

  9. vedi says:

    eu nu inteleg de ce nu isi transforma bosorogul casa in muzeu al tziganilor, oricum nu il deosebesti

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova