Ciudatenii intre bozgorime si pedelime. Varianta “B” de la Basescu

Zavera mare in “Coalitie”: ungurii au trecut de la mersul piticului la pasul uriasului si pedelistii fac spagat, intre Statutul Minoritatilor si Regionalizarea in 8 1/2 felii a Romaniei (cu tot cu Basarabia). Basescu a aruncat fumigena intre ei si s-a retras strategic, pe post de mutu’ care nu mai stie ce sa faca cu pamantu’ “secuiesc”, la Cotroceni, unde asteapta astazi adunarea ungureasca si leseasca la gavareli, neaparat cu translator din secuiasca in ceangaiasca si apoi moldoveneasca si la urma romaneasca (toate intre ghilimele).

Intre timp, bozgoriti din pedelime fac pe patriotii si netezesc sendero luminoso pentru garzile kosovare secuiesti, incingand discursul public pe cararile batatorite de Budapesta: cu masca-fara masca, cu arme-fara arme, cu prezervativ-fara prezervativ.

E drept ca Ungaria, prin acordarea de cetatenii in masa in inima Transilvaniei, tocmai asta isi doreste (planul este deja facut, sta pe masa lui Orban): un nou “15 martie ’90” pentru a putea interveni in apararea cetatenilor natiei maghiare, oriunde s-ar afla ei, conform obligatiilor stipulate in noua Constitutie,  de altfel copiate din deja vechea Strategie de Securitate a Rusiei, care viza “apararea” cazacilor in civil din Kaliningrad si Transnistria (sau macar niste “casti albastre” pe ici, pe colea, nu le-ar strica).

Dar ce vrea Basescu?, asta e intrebarea, care sta si pe buzele pedelimii si in capul celor care se mai preocupa de soarta romanilor din Romania si evident, a celor din Harghita si Covasna (romani-romani, care e bine sa se stie ca sunt nu unul-doi ci 400.000, respectiv 42% din totalul populatiei asa-zisului “tinut secoiesc”).

Pai, sunt doua variante: ori, daca se voteaza Statutul Minoritatilor asa cum e (cu pretentiile nesimtite ale UDMR coroborate cu alineatul trei din articolul 6 al noii Constitutii, parca pus cu manuta lui Soros) vorbim de Tradare de Tara, cu “T” mare, si blestem din neam in neam pentru toti cei care vor duce la implinire acest atac perfid la suveranitatea nationala si continuitatea poporului roman in spatiul carpato-danubiano-pontic, ori, daca chiar se doreste doar ridicarea adrenalinei in “Coalitie” prin volei cu cartoful fierbinte al regionalizarii, atunci s-ar putea ajunge la spargerea buboiului si eliminarea supuratiei maghiare in bratele USL, ceea ce ar duce la gadilarea coardei nationaliste, in favoarea PDL.

E o varianta, pe care am auzit-o azi pe la Parlament. I se spunea “varianta B”. Asa sa fie oare? Sa fie Basescu atat de bun in dezinformare strategica si joc la “n”-spe capete? In cateva zile ne vom lamuri. Definitiv.

Pana atunci cred ca e bine sa fim alerti si sa ascultam de Ultimul Apel al Romanilor din Harghita si Covasna: Respingeti Legea Minoritatilor! Exprimati-va public, sub orice forma, impotriva Statutului Antinational!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ciudatenii intre bozgorime si pedelime. Varianta “B” de la Basescu”

 1. paul bacosca says:

  Sa nu ne facem iluzii, Basescu este doar un ALT TRADATOR care foloseste alte metode de inselare a cetatenilor. Asa cum a dezmembrat flota romaneasca, asa va dezmembra si Romania!!
  Speranta Romaniei sunt Dumnezeu si poporul de rand.

 2. jan dinu says:

  NU mai vreau feude’n tzara
  Ce pun bir pe romanul ce-l doboara
  NU mai vreau gasti mafiote …
  Cu chiag greu din domnii fanariote !

  Vreau o tzara modernizata
  Unde legea-i respectata
  De mic la cel mai mare
  Doar asha Romania NU moare !

  Acord credit presedintelui Basescu !
  Prin propusa impartire administrativa a tzarii
  mecanismele KGbiste vor fi demontate pentru totdeauna !
  Parlamentul Romaniei mai numeros ca Congresul American ??!!
  Prea de tot …doar rau intentionatii se prefac ca nu le vad !
  JD-USA

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova